XCMAN Alpių Šiaurės XC Slidinėjimo Nailono Horsehiar Žalvarinis Roto Teptuku Suderinama su 10mm hex veleno

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€27.32

€28.76

-5 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

XCMAN Roto Teptuku 100 mm Ilgis Už Epiliacija Visų Alpių XC Šiaurės Slidinėjimo Suderinama su 10mm hex veleno. Geltona sušvelninti nailono teptukas naudoti prieš ašutų šepečiu apdaila. Ašutų naudoti po nailono šepečiai galutinis apdaila. Suderinamas su visais ašys: Red Creek, Swix, arba SKS/FK-Įrankiai Rotacijos lygis max 1500 aps. / min. Matyti paieška Patarimai skyriuje pateikiamas instrukcijas. Žalvario optimaliai pagrindo valymas ir atgaivinimas prieš epiliacija. Geltona yra nailono teptukas;Mėlyna yra žalvario šepetys;Raudona yra ašutų teptuku.

Rotobrushes yra naudojamas daugelyje pasaulio top nacionalinės komandos ir gamyklos paslaugų technikai. Jie sutaupyti laiko ir padėti sukurti greičiausią bazių, taip pat. Rotobrushes yra labai universalus...jie gali būti naudojami siekiant pašalinti vaškas, atidaryti ir atskleisti bazės struktūra, nukapoti nepageidaujamų p-tex plaukai ir lenkų bazes. Mes siūlome visą pasirinkimą rankenos, šepetėliai ir priedai. Veikti, slydimo norimą teptuku arba areštas ant valdymo rankenos, apkaba, rankena į elektros ar baterijų maitinamas gręžimo, ir pradėti gręžti. Roto-šepečiai yra skirti veikti, esant greičiams tarp 800 ir 2500rpm... pakankamai, kad pradėti mažyčiai vaško dalelių ore-Taigi, reikia dėvėti apsauginius akinius, jei jis neturi shield įdiegta.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 8cm x 8cm x 11cm (3.15in x 3.15in x 4.33in)
Pakuotės Svoris 0.28kg (0.62lb.)
Medžiaga nailono,ašutai ir žalvario
Amžius Suaugusiųjų
Veleno 10mm hex veleno
ilgis 100mm
Modelio Numeris TX-50 serija
TX-50-RN-100 Geltona Minkštas Nailono Teptukas
TX-50-RH-100 Ašutų Šepetys
TX-50-RB-100 Žalvario Šepetys

Parašyti atsiliepimą

XCMAN Alpių Šiaurės XC Slidinėjimo Nailono Horsehiar Žalvarinis Roto Teptuku Suderinama su 10mm hex veleno

XCMAN Alpių Šiaurės XC Slidinėjimo Nailono Horsehiar Žalvarinis Roto Teptuku Suderinama su 10mm hex veleno

XCMAN Roto Teptuku 100 mm Ilgis Už Epiliacija Visų Alpių XC Šiaurės Slidinėjimo Suderinama su 10mm hex veleno. Geltona sušvelninti nailono teptukas naudoti prieš ašutų šepečiu apdaila. Ašutų naudoti po nailono šepečiai galutinis apdaila. Suderinamas su visais ašys: Red Creek, Swix, arba SKS/FK-Įrankiai Rotacijos lygis max 1500 aps. / min. Matyti paieška Patarimai skyriuje pateikiamas instrukcijas. Žalvario optimaliai

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai