SPEQUIX Multi Dydžio Silikono Mišinio Puodeliai Kūno Masažas Medicininė Rinkiniai, Vakuuminiai Anti Cellulite Rinkiniai Stipri Siurbimo Terapijos Taurė

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.70

€12.32

-5 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Galite pasirinkti mūsų SPEQUIX masažas, medicininė žemiau:

Savybės: 100% Silikono - Aplinkos apsaugos medžiagos, silikonas, jokių nepageidaujamų dirgiklių į odą. Lanksti ir Patikima technika yra saugus ir patikimas, nr. infekciją ir skausmą gydant ligas. Saugus ir Sandarūs - apvalūs ir lygūs puodeliai, kontakto su oda stipri siurbimo, teikiantis daug geriau, hermetiškumą, nėra lengva nukristi. Lengva Operacija - nereikia gaisro ar elektros, lengvai valdoma, gali naudoti ji sau bet kada ir bet kur, lengva valyti ir dezinfekuoti. Įvairių dydžių įtraukti - 4 rūšių įvairių rūšių, įvairių dydžio, tiktų bet koks kūno. Kaip dovana - Graži išvaizda, lengvas, nešiojamas, gali būti naudojamas kaip dovanų, akcijų.

Specifikacijos: Elemento Tipas: Silikoninis Masažo Taurėmis Spalva: Mėlyna Medžiaga: 100% Silikonas Funkcija: Silikono medicininė rinkiniai Dydis S: 30*45mm Aukštis/Dia.(Apytiksl.) Dydis M: 40*60mm Aukštis/Dia.(Apytiksl.) Dydis L: 55*75mm Aukštis/Dia.(Apytiksl.) Dydis XL: 72*100mm Aukštis/Dia.(Apytiksl.) Pakuotės: Maišelis+dėžutė Svoris: Apytiksl.320g

Pareigos:

Šis produktas yra Kinų tradicinės medicinos priemonė, kuri tinka baltos apykaklės darbuotojų, senų žmonių ir pavargęs žmogus. Jis gali sumažinti nuovargį ir pagerinti savo fizinę savijautą, pagerinti kraujo apytaką, skatina medžiagų apykaitą, pagerinti imuninės sistemos gebėjimą pašalinti toksinus. Tai gerai, gydant scapulohumeral periarthritis, juosmens, kojų ligos, reumatas ir kt.

Kaip naudoti:

SPEQUIX Kūno Taurė - Pagrindinis Naudojimas dušo želė, naftos ar kitų šviesos tepalo plotas turi būti masažuojamas siekiant sumažinti trintį Išspausti savo Masažas Taurės vidurio Paspauskite taurės nagų prie jūsų odos ir spaudai, švelnus piešimo odos, į puodelį, Naudojant abi rankas, perkelti taurės sklandžiai tiesios linijos, apskritimai ir zig-zags. Masažas 5-10 minučių kiekvieną kartą, kai jūs dušo rezultatai viduje 4 savaites!

SPEQUIX Veido Taurė - Pagrindinis Naudojimas Masažas, veido ir kaklo - pradėti taisome ir naudoti smūgių atgal palei žandikaulio prie ausies. Po daugiau smūgių iš ausies palei sinusų į nosį. Dabar kaktos, į viršų stokso pradedant tarp antakių, po išvežimo smūgių link ir palei plaukų liniją, prieš metant visą kelią žemyn iki kaklo, apykaklės kaulų. Tonas odą, paskui Naudoti 2-3 kartus per savaitę norėdami gauti geriausius rezultatus Taikyti valikliu ar grietinėlės, ar maitinamasis aliejus veidui

Pristatymas:

1. Paprastai w e laivas jūsų sklype per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo .

2. Laivybos švinas laikas yra apie 15-45 darbo dienų. Tai užtruks ilgiau, rusijos, Brazilijos ir kitų nutolusių šalių, prašome kantriai laukti. Ir pristatymo laikotarpis yra skirtas jums nuoroda, nes ten yra daug veiksnių, galinčių turėti įtakos laivybos grafiką, tikiuosi, jūs galite suprasti, kad, ačiū!

3. Prašome įsitikinkite, kad jums pateikti teisingą prekių pristatymo adresą, telefono numerį ir pašto kodą. Visus elementus, bus tik siunčiami adresu, kurį jūs nurodėte.

Grąžinti:

1. Jei jūsų produktas yra rodomi kokybės problema, ar buvo sugadintas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, atsiųskite mums nuotraukas ar vaizdo patikrinti. Po patikrinimo, mes išsiųsti elementai arba grąžinti pinigus .

2. Jei jūsų sklypas yra pamestas ar jūs don' t gauti, kad per 60 darbo dienų , prašome susisiekti su mumis, mes stengiamės rasti sprendimą už jus, ačiū!

3. Atkreipkite dėmesį, mes negalime prisiimti atsakomybę už muitinės formalumų ir mokesčių.

Atsiliepimai:

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą (5 Žvaigždučių). Labai jums ačiū!

Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą ar darbo ginčą. Mes garantuojame, kad išspręstumėte problemą už jus.

Pakuotės Svoris 0.325kg (0.72lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 13cm x 10cm x 10cm (5.12in x 3.94in x 3.94in)
Neto Svoris Aprrox.320g
Medžiaga 100% Silikonas
Dydis Multi Size SML
Prekės Pavadinimas SPEQUIX
spalva mėlyna
Funkcija Viso kūno masažas Medicininė
Modelio Numeris Masažas Puodelių Rinkinys
Prašymas Įstaiga
Elemento Tipas Silikono Masažas, Medicininė Rinkinys

Parašyti atsiliepimą

SPEQUIX Multi Dydžio Silikono Mišinio Puodeliai Kūno Masažas Medicininė Rinkiniai, Vakuuminiai Anti Cellulite Rinkiniai Stipri Siurbimo Terapijos Taurė

SPEQUIX Multi Dydžio Silikono Mišinio Puodeliai Kūno Masažas Medicininė Rinkiniai, Vakuuminiai Anti Cellulite Rinkiniai Stipri Siurbimo Terapijos Taurė

Galite pasirinkti mūsų SPEQUIX masažas, medicininė žemiau: Savybės: 100% Silikono - Aplinkos apsaugos medžiagos, silikonas, jokių nepageidaujamų dirgiklių į odą. Lanksti ir Patikima technika yra saugus ir patikimas, nr. infekciją ir skausmą gydant ligas. Saugus ir Sandarūs - apvalūs ir lygūs puodeliai, kontakto su oda stipri siurbimo, teikiantis daug geriau, hermetiškumą, nėra lengva nukristi. Lengva

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai