SUNYIK Juodasis Obsidianas Ovalo Formos Rankų darbo Viela Suvynioti Gem akmens Pakabukas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.81

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Jums gali patikti Tipas:Ovalo Formos Viela Suvynioti Brangakmenio Pakabukas Gydymo Papuošalai Dydis Informaciją(Apie): Pakabukas:45x28x7mm;Skylė:6x5mm Kiekis: 1Pc Svoris(Apytiksliai): 8-12 G/Vnt Metalo Tipas: 18KGP Būklė: Naujas *Kiekvienas pakabukas yra rankų darbo,kiekvienas yra unikalus,jūs gausite vieną(s), panašus kaip nuotraukoje. *Paprastos konstrukcijos,akmenys yra sklandžiai liesti,atneš jums pasisekė,laimės,džiaugsmo.Tinka ir vyrams, ir moterims,berniukams ir mergaitėms už kiekvieną progomis. *Puikus papuošalai padaryti ! Tai puiki dovana jums ar kas nors jums patinka. DĖMESIO, Prašome Perskaityti visų aukciono sąlygomis prieš siūlymą, ačiū! Foto nerodo tikrąjį dydį, prašome kreiptis į aprašymas dydžio detales. Mes darome viską, kad atstovautų savo akmenis ir papuošalus tiksliai. Kartais dėl blykstės naudojamos fotografijos arba padidinti nuotrauką arba parametrai, kompiuterių monitoriai yra įmanoma, šiek tiek kinta spalva. Jūs gausite panašų, kaip nuotraukoje.

Susisiekite su Mumis, Kviečiame susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų. Jūsų elektroninio pašto adresas bus paprastai būti atsakyta per 24 valandas, nuo pirmadienio iki šeštadienio ir kuo greičiau savaitgaliais. Jeigu negaunate atsakymo per šį laikotarpį prašome patikrinti savo ŠLAMŠTO ir masinių laiškų dėžutės mūsų atsakymo.

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.09kg (0.20lb.)
Svoris(Apytiksliai) 8-12 G/Vnt
Stilius Madinga
Modelio Numeris G
Pakabučiai Tipas Solitaire
Lytis Unisex
Dydis Duomenis(Apytiksliai) Pakabukas
Formos\modelis Ovalo formos
Kiekis 1pc
Metalų Tipas 18KGP
Sąlyga NAUJAS
Medžiaga Mūrinis
Elemento Tipas Pakabučiai
Bauda ar Mados mados
Prekės Pavadinimas SUNYIK

Parašyti atsiliepimą

SUNYIK Juodasis Obsidianas Ovalo Formos Rankų darbo Viela Suvynioti Gem akmens Pakabukas

SUNYIK Juodasis Obsidianas Ovalo Formos Rankų darbo Viela Suvynioti Gem akmens Pakabukas

Jums gali patikti Tipas:Ovalo Formos Viela Suvynioti Brangakmenio Pakabukas Gydymo Papuošalai Dydis Informaciją(Apie): Pakabukas:45x28x7mm;Skylė:6x5mm Kiekis: 1Pc Svoris(Apytiksliai): 8-12 G/Vnt Metalo Tipas: 18KGP Būklė: Naujas *Kiekvienas pakabukas yra rankų darbo,kiekvienas yra unikalus,jūs gausite vieną(s), panašus kaip nuotraukoje. *Paprastos konstrukcijos,akmenys yra sklandžiai liesti,atneš jums pasisekė,laimės,džiaugsmo.Tinka

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai