Kaktusas kamuolys Mielas Mielas 30sheets memo popieriniai Lipdukai Pažymi, Kawaii Lipni Kūrybos Rašyti "PASIDARYK pats" Bloknotai Lipdukas Etiketės, Kanceliarinės prekės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.56

€0.81

-30 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis, jei toks yra. We will ship iš daiktų, per 7 darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą. Mes negalime garantuoti, pristatymo datos, visas tarptautines siuntas dėl skirtingų muitų kliringo metu įvairiose šalyse, kurios gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokestis, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Mūsų Laivybos:

1. Dauguma mūsų užsakymus nemokamas pristatymas Kinija Po Oro Paštu. Bet kartais pls leidžia mums pakeisti į kitų kurjeriai, atsižvelgiant į faktinę situaciją. Jei norite naudoti EMS,DHL,UPS,Fedex,TNT ar kiti, mes patikrins, laivybos mokestis už jus.

2. Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su mokesčių-nemokamai, mes pripažins jį kaip "DOVANĄ" su mažesnės vertės. Šis mažesnės vertės neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo. Visi importo mokestis yra pirkėjo atsakomybė.

Spalvų Neatitikimas:

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t. Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos neteisingos spalvos, geros komunikacijos yra labai dėkingi.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Neigiamų atsiliepimų, be ryšių pirma bus sustabdyti, aptarnavimas po pardavimo. Mes padarysime viską, kad suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 3cm x 5cm x 5cm (1.18in x 1.97in x 1.97in)
Modelio Numeris AE003831 AE003832 AE003833 AE003834
Medžiaga Popierius
gabalas 1 Gabalas (30sheets)
Stilius 4 Stilius
Prekės Pavadinimas Coloffice
Klijais Arba Ne Taip
Funkcija Apdaila
pritaikyti No
Magnetizmas No
Pakuotės dydis 8.6 cm x 4.4 cm
Pakavimas opp krepšiai
spalva žalia

Parašyti atsiliepimą

Kaktusas kamuolys Mielas Mielas 30sheets memo popieriniai Lipdukai Pažymi, Kawaii Lipni Kūrybos Rašyti

Kaktusas kamuolys Mielas Mielas 30sheets memo popieriniai Lipdukai Pažymi, Kawaii Lipni Kūrybos Rašyti "PASIDARYK pats" Bloknotai Lipdukas Etiketės, Kanceliarinės prekės

Vežimą: Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis, jei toks yra. We will ship iš daiktų, per 7 darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą. Mes negalime garantuoti, pristatymo datos, visas tarptautines siuntas dėl skirtingų muitų kliringo metu įvairiose šalyse, kurios gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai