Vaivorykštės spalvų Vaivorykštės Spalvų 3D Brangakmenis Formos Blizgučiai 001 Nagų Blizgučiai nagų dailės apdailos makiažas facepainting "PASIDARYK pats" lenkijos nagų gelis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€12.67

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Vaivorykštės spalvų Vaivorykštės Spalvų 3D Brangakmenis Formos Blizgučiai 001 Nagų Blizgučiai nagų dailės papuošalai makiažas facepainting "PASIDARYK pats" lenkijos nagų gelis-Item: TC3D-1001. TC3D-1002. TC3D-1002. TC3D-1006. TC3D-1013. TC3D-1022 -Formos: Perlas Dydis: 3 x 3 MM -Spalva: Kaip nuotraukose (6 Rūšių spalvų ) ( Įvairių sluoksnių, skirtingų kampų, įvairių 3D efektai) -Kiekis: 1 Maišas -Pakuotės Svoris: Abt.10g/50g/100g/200g Patikimas Poliesterio Maišas , 10g/50g/100g/200g vieną maišą Čia yra 10g 50g 100g ir 200g keturių rūšių pakavimo prieinamas,prašome pasirinkti tinkamą vieną jums reikia.

1. Didelis blizgučiai užsakymo Pavyzdys : Galima, Mėginiai nemokamai, Pirkėjai yra atsakingas už išreikšti mokestis

2. Daug, kad MOQ: 5KGS (Galima sumaišyti visus blizgučiai spalvų ,formų ir dydžių)

3. sveiki OEM užsakymus Muitinės Pakavimas prieinama,Nemokama muitinės Logotipas.

4. sutikti T/T", " Western Union ,Paypal ir kt., Jums bus gauti labai patrauklią kainą už Didelį užsakymą.Kviečiame susisiekti su mumis. Geriausia kokybė, Geriausia kaina,Gamyklos tiesioginio tiekimo . Nagi vieną minutę laiko, jums bus sutaupyti daug pinigų, ir rasti patenkinti tiekėjo . O(∩_∩)O~

1. Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Arba ne,prašom pataisyti prieš mokėjimą.

2. Prašome palikite pastabą mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis).

3. Telefono numeris rekomenduojama tikslesnį pristatymo

1. Paprastai nemokamas pristatymas mes bus siunčiami Kinija Paštu, Oro Paštu Per 1-3 darbo dieną po apmokėjimo baigtas gavo. Genarally,prekių atvyks yourside apie 15-50 dienų .Kartais,kai resons,gal prekės bus pristatytos ir atvykti jums šiek tiek vėlu.Linkime jums gali suprasti. Arba, jei jums reikia daugiau greitas pristatymas,tiesiog prašome susisiekti su mumis. Visiems pirkimo už $150 ir daugiau vienu metu,užsakymas bus išsiųsti per greitai express nemokamai

2. Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, nereikia pirkti prekes. Mes nenorime, kad gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas.Tačiau kartą perkant ,mes bandykite siųsti užsakymus jums artimiausiu metu.

3. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų NĖRA įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

4. Mes pasistengsime padaryti viską, siekiant patenkinti savo reikalavimą ir pasiūlyti geriausią aptarnavimą.Jei nesate patenkintas su užsakytas prekes,prašome grąžinti ją per tris darbo dienas.Jūs esate prašome atsakingas už prekių pristatymo, mokėjimo ir praradimą ir sugadinimą.(Mes negali būti atsakinga už abu).

1. Atidaryti parcel post office ar po vyro buvimas.

2. jei jis sugadintas, arba ne tai, ką užsisakėte,paklausti pašte pateikti oficialų dokumentą,ypač teiginys prašymą popieriaus . (PS:UPS&DHL greitas laivas, prašome susisiekti su mumis laisvai prieš atsisakydama sklypas).

1. Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą. Jei turite klausimų dėl pristatymo laiko ir kokybės trūkumais & daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija. Mes labai vertiname savo 5-ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą be prašo pagalbos. Ačiū už jūsų malonų bendradarbiavimą.

2. Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų. Parduodame kokybiškus produktus su geriausią kainą ir aukščiausios kokybės paslauga. Į visus klausimus bus atsakyta per 24 valandas (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį bei valstybinių švenčių dienas, Kinija).Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

Pakuotės Svoris 0.8kg (1.76lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 18cm x 15cm (7.87in x 7.09in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas
spalva 6 Rūšių Spalvų, Įvairių sluoksnių, skirtingų kampų skirtingą poveikį
Formos Perlas
NO 3D Vaivorykštės spalvų Vaivorykštės Spalvų Blizgučiai 001
Modelio Numeris 3D Vaivorykštės spalvų Vaivorykštės Spalvų Blizgučiai
Prekės Pavadinimas Binvon
Dydis 3x3 MM
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai
Medžiaga Blizgučiai Blizgančiais
Kiekis 1 Krepšys
NET WT 10g/50g/100g/200g

Parašyti atsiliepimą

Vaivorykštės spalvų Vaivorykštės Spalvų 3D Brangakmenis Formos Blizgučiai 001 Nagų Blizgučiai nagų dailės apdailos makiažas facepainting

Vaivorykštės spalvų Vaivorykštės Spalvų 3D Brangakmenis Formos Blizgučiai 001 Nagų Blizgučiai nagų dailės apdailos makiažas facepainting "PASIDARYK pats" lenkijos nagų gelis

Vaivorykštės spalvų Vaivorykštės Spalvų 3D Brangakmenis Formos Blizgučiai 001 Nagų Blizgučiai nagų dailės papuošalai makiažas facepainting PASIDARYK pats lenkijos nagų gelis-Item: TC3D-1001. TC3D-1002. TC3D-1002. TC3D-1006. TC3D-1013. TC3D-1022 -Formos: Perlas Dydis: 3 x 3 MM -Spalva: Kaip nuotraukose (6 Rūšių spalvų ) ( Įvairių sluoksnių, skirtingų kampų, įvairių 3D efektai) -Kiekis: 1 Maišas -Pakuotės

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai