Hantek HT25COP uždegimo zondo signalo, automobilių variklio Coil-on-Plug ir Zondo Signalas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€130.39

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

modname=ckeditor

Hantek HT25COP uždegimo zondo signalo, automobilių variklio Coil-on-Plug ir Signalo Zondas HT25COP Coil-on-Plug ir Signalo Zondas HT25COP ritė-ant kištuko ir signalo zondas gali sugauti uždegimo signalo automobilių variklio lengvai. Degimo kreivė yra langas, per kurį mes galime pamatyti, kas atsitiko variklio degimo kameras. Ji nustato, ar uždegimo kištukas turi būti pakeistas ar švarus. Ar degalų įpurškimo elektronine kuro įpurškimo sistema wok gerai? Ar yra kokia nors problema nepralaidumą oro cilindre? Ar skirtumas tarp uždegimo žvakės gauti daugiau? Ar formos elektrodas uždegimo kištuką tapo aštrių? Ar yra per daug aliejaus, taršos ar anglies nusėdimą ant uždegimo žvakės? Ar izoliacinės turto uždegimo kištuką blogiau? Ar yra kokių nors problemų elektros energijos tiekimo sistemos saugojimo baterija?

Savybės:

HT25COP ritė-ant kištuko ir signalo zondas gali sugauti uždegimo signalo automobilių variklio lengvai. Degimo kreivė yra langas, per kurį mes galime pamatyti, kas atsitiko variklio degimo kameras. Ji nustato, ar uždegimo kištukas turi būti pakeistas ar švarus. Ar degalų įpurškimo elektronine kuro įpurškimo sistema wok gerai? Ar yra kokia nors problema nepralaidumą oro cilindre? Ar skirtumas tarp uždegimo žvakės gauti daugiau? Ar formos elektrodas uždegimo kištuką tapo aštrių? Ar yra per daug aliejaus, taršos ar anglies nusėdimą ant uždegimo žvakės? Ar izoliacinės turto uždegimo kištuką blogiau? Ar yra kokių nors problemų elektros energijos tiekimo sistemos saugojimo baterija? Jis gali būti naudojamas su įprastu oscilloscope. Specialusis anti-trukdžių dizaino, didelio tikslumo matavimo. Ergonomiškas dizainas, gali būti savavališkai lenktas. Išryškinti LED, kurios yra patogu naudoti naktį arba tamsiose būklės.

Tiesiogiai išmatuoti dėl uždegimo ritė lengvai. Nereikia pridėti ilginamojo laido.

Jis gali būti naudojamas su įprastu oscilloscope. Specialusis anti-trukdžių dizaino, didelio tikslumo matavimo.

Ergonomiškas dizainas, gali būti savavališkai lenktas. Išryškinti LED, kurios yra patogu naudoti naktį arba tamsiose būklės.

Įspėjimas

Siekiant išvengti žalos, išlaikyti zondas toli nuo judančių dalių, tokių kaip generatoriaus pavaros diržas ir aušinimo ventiliatoriai.

Pateikti elektros smūgio nenaudokite, jei zondas s jutiklis plokštės izoliacijos požymių žalą.

Pakuotės Dydis 50cm x 10cm x 2cm (19.69in x 3.94in x 0.79in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Prekės Pavadinimas Hantek
Oscilloscope Dalys Ir Priedai Tipas Oscilloscope Zondas Ir Priedai

Parašyti atsiliepimą

Hantek HT25COP uždegimo zondo signalo, automobilių variklio Coil-on-Plug ir Zondo Signalas

Hantek HT25COP uždegimo zondo signalo, automobilių variklio Coil-on-Plug ir Zondo Signalas

modname=ckeditor Hantek HT25COP uždegimo zondo signalo, automobilių variklio Coil-on-Plug ir Signalo Zondas HT25COP Coil-on-Plug ir Signalo Zondas HT25COP ritė-ant kištuko ir signalo zondas gali sugauti uždegimo signalo automobilių variklio lengvai. Degimo kreivė yra langas, per kurį mes galime pamatyti, kas atsitiko variklio degimo kameras. Ji nustato, ar uždegimo kištukas turi būti pakeistas ar švarus. Ar

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai