50PCS Balta Sterilūs Vienkartiniai Tatuiruotės Adatos Patarimai Adata Vamzdelis Tatuiruote Tatuiruotė Adatos kulkosvaidis Saulės atskiros pakuotės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€29.17

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

50PCS Balta Sterilūs Vienkartiniai Tatuiruotės Adatos Patarimai Adata Vamzdelis Tatuiruote Tatuiruotė Adatos kulkosvaidis Saulės atskiros pakuotės

Pateikiama:50pcs tatuiruotė adata vamzdelis Golden Rose tatuiruotė mašina

spalva:balta

Permanentinis Makiažas produktas, mes įsitraukti, apima:permanentinis makiažas rinkiniai,permanentinis makiažas mašinos,permanentinis makiažas dažai,permanentinis makiažas, adatos,parmanent makiažas patarimų ir pan.

Ilgis: 23 mm

APMOKĖJIMAS:

Mes priimame sąlyginio Deponavimo

Mes TIK laivas nurodytu adresu su savo Sąlyginio mokėjimo.

Pakuotė:

mes supakuoti į OPP maišelį, tada carton laivybos su burbuliukų paketo viduje ar už jos ribų

Pristatymas:

1.mes išsiūsime prekes su jumis per 4 dienas, vėliausiai-po jūsų apmokėjimo patvirtinimą

Jei jūsų šalies negali būti leista, kad laivas Kinija Paštu, Oro Paštu, arba jums reikia prekių skubiai, tada jūs galite pasirinkti, greitai laivybos būdas, EMS, arba DHL, prašome SUSISIEKTI su MUMIS pirmas!

laivybos mokestis yra jums, jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei 180$.Prašome patikrinti, laivybos išlaidų ir pristatymo laikas mūsų svetainėje.

2.siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą mokesčių mokestis arba mažesnis mokesčio nuo importo, mes jums pareikšti, kad tai yra "dovana", su mažesnės vertės, jei visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

Grąžinimo Politika

1.mes garantuojame nulinės rizikos pirkimo patirtį čia

2.mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jų gavimo jūsų, dėl bet kokios priežasties. Bet jūs turite mokėti už laivybos išlaidų, jei grįžti ne kokybės priežastis. Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

3.mes siūlome visa grąžinamoji išmoka, jeigu jūs negavote pakuotėje 60 dienų.

Atsiliepimai

Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, o mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti jokių neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad suteikti jums patenkinti sprendimas.

Jei jūs esate laimingas apie tai, prašome palikti mums savo teigiamų atsiliepimų čia, kurie tikrai skatina mus padaryti geriau ir daugiau, jums ateityje. ačiū!

DUK

Q. Ar yra kokia nors garantija, kad produktai?

A. Taip, visi produktai yra įgyvendinami griežtai bandymas prieš vežimą. jei yra kokybės problemų produktus, jums reikia susisiekti su mumis per 7 dienas, mes turime jums fotografavimas daiktų mums. Po mūsų patvirtinimo, mes siūlome grąžinti visą arba vėl.

Q. Jei negavau prekes, ką aš galiu padaryti?

A. Jei negavote prekės per 35 dienas, prašome susisiekti su mumis, mes galime pasiūlyti visas lėšas į jus, ir prašau, nepalik jokių neigiamų atsiliepimų. Juk įrašas yra iš mūsų kontrolės, tiesa? Ačiū

Q. Jei aš noriu pirkti daugiau, ar yra nuolaida?

A. Taip, kad daugiau, nuolaida daugiau. Jei jūs norite įdėti didesnį užsakymą, jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba prekybos žinutę. mes jums mūsų geriausias kainos.

Q. Ar jūs sutinkate su drop laivyba? jūs galite siųsti man produktų nuotrauka?

A. Taip, mes priimame lašas apsipirkti, mes ne pridėti bet mūsų informacijos pakuotėje; ir mes atsiųsime jums sekimo numerį, kad galėtumėte siųsti sekimo numerį, savo klientų. Jei norime, kad mūsų produktai paveikslėlio, mes galime susisiekti su mumis, mes jums atsiųsime nuotraukas į savo el. paštą.

Jei yra daugiau klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Mums rūpi kiekvienas pirkėjas ir padarysime stengiasi išspręsti problemą geros verslo būdu. Jūsų pasitenkinimas yra visada mūsų No. 1 prioritetas

Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas daug (50 vnt/lot)
Tipas Tatuiruotė accesories
spalva Balta
ilgis 23 mm
Medžiaga Plastikiniai
Pakuotė atskiros pakuotės
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Pakavimas 50pcs Adata Vamzdžių saulės tatuiruotė mašina
Naudoti saulės,golden rose permanentinis makiažas mašina
Modelio Numeris NT-8
Produkto pavadinimas Tatuiruotė Adatos Vamzdis

Parašyti atsiliepimą

50PCS Balta Sterilūs Vienkartiniai Tatuiruotės Adatos Patarimai Adata Vamzdelis Tatuiruote Tatuiruotė Adatos kulkosvaidis Saulės atskiros pakuotės

50PCS Balta Sterilūs Vienkartiniai Tatuiruotės Adatos Patarimai Adata Vamzdelis Tatuiruote Tatuiruotė Adatos kulkosvaidis Saulės atskiros pakuotės

50PCS Balta Sterilūs Vienkartiniai Tatuiruotės Adatos Patarimai Adata Vamzdelis Tatuiruote Tatuiruotė Adatos kulkosvaidis Saulės atskiros pakuotės Pateikiama:50pcs tatuiruotė adata vamzdelis Golden Rose tatuiruotė mašina spalva:balta Permanentinis Makiažas produktas, mes įsitraukti, apima:permanentinis makiažas rinkiniai,permanentinis makiažas mašinos,permanentinis makiažas dažai,permanentinis

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai