40 galimos Spalvos Nailono Tiulis Ritės 6inch Tiulio Roll 100Yards minkštas tutu suknelė(taip Pat Didmeninės)

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.97

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Jei jus, kad daug,mes galime suteikti nemokamas pristatymas E-EMS(apie 10-15 dienų) , tik Japonijos、Singapūras、Korėja、UK、Prancūzija、Ispanija、Nyderlandai、Rusija、Ukrainos、Baltarusijos ir Australijoje,greičiau, nei Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,ir saugiau. Ir taip pat suteikti jums nuolaida~~ klausimų,pls palikti pranešimą arba pridėti mano WhatsApp:+8618558602150 yra keletas spalvų, galite pasirinkti,jei norite, kad tie,pls pasirinkite "kita" ir palikite mums žinutę, pasakykite mums, kokios spalvos,Ačiū! Kiekis:Vienos Ritės Roll

Naudojimas

Turime ir kitų spalvų yra dabar,pls pamatyti mano GXClassifieds parduotuvė,ačiū!

Mes TIK Paypal.

Sertifikatai Pakavimo

Pristatymas Aprašymas: Tarptautinė Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Mes nesame atsakingi už bet kokius muitus, kurie gali atsirasti, prašome žinoti apie custom politika jūsų šalies prieš perkant.

Mes ne pasiūlyti sujungti laivybos kaina. nes Laivybos ir Tvarkymo mokesčiai, visos pakavimo, sandėliavimo ir tarptautinių logistikos išlaidų.

Visos prekės yra vežamos per HongKong Oro Pašto Pašto Paslaugų per 1 darbo dienas, kai visą mokėjimo apmokamas(Išskyrus Savaitgalius ir Švenčių dienomis)

Pristatymo laikas skiriasi dėl skirtingų vietų visame pasaulyje. Pristatymo laikas trunka maždaug ( Darbo Laiku + Savaitgalis)

- Jungtinės amerikos valstijos:7-25 dienomis

- Jungtinė Karalystė, Australija,Kanada, Airija:18-30 dienų

- Danija,Vengrija,Izraelis,Nyderlandai,Norvegija,Rumunija,Rusija,Švedija,Turkija,Belgija, ect:22-40 dienų.

- Brazilija,Bulgarija,Graikija,Meksika,Malta,Lenkija,Portugalija,Ukraina,ect:25-45 dienas.

- Kitų šalių: ne daugiau kaip 45 dienas.

Atsiliepimai

Gavę jūsų prekę, prašom palikti atsiliepimą apie mus.

Neigiamų atsiliepimų nėra išspręsti visus pagrindinius klausimus. Jei turite problemų, Prašome Susisiekti su mumis el. paštu pirmas, ir suteikia mums galimybę pagrįstai ištaisyti per protingą laiką. Mes pasistengsime atsakyti artimiausiu metu, ir mes visuomet pasirengę dirbti dalykus.

Susisiekite su mumis

Kai nekontroliuojamų veiksnių, elementas gali būti sugadinta siuntimo metu. Jei jums gauti skaldytų prekei, Prašome Susisiekti su mumis pirmą, mes ištirti ir pakeisti, jei turite kitų klausimų, prašome elektroniniu paštu mums.Mes atsakysime per 1 darbo dieną ar mažiau. Prašome įrašyti savo GXClassifieds prekės numeris arba užsakymo numerį visų pranešimų.

Jei esate bet kokiu būdu nepatenkinti savo pirkiniu, tiesiog leiskite man žinoti, per GXClassifieds pranešimą.

Mūsų klientas paslaugas iš i-V 8:30-16:30 (Hong Kong laikas) išskyrus savaitgalius ir švenčių dienomis.

Jums gali tikėtis gauti atsakymą per 24 valandas (išskyrus poilsio ir švenčių dienomis).

Mes stengiamės ją išspręsti už jus. mes esame įsipareigoję užtikrinti, kad esate visiškai patenkinti kiekvieną sandorį. jūsų patenkinamas yra mūsų tikslai.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Pakuotės Dydis 17cm x 12cm x 12cm (6.69in x 4.72in x 4.72in)
Modelis Nėra
Prekės Pavadinimas ZHENG ČING XIANG
Modelio Numeris QXN-A
Medžiaga Tiulis
Proga Gimtadienis,Pobūvių,Vestuvių & Sužadėtuvių,Vestuvių,Kalėdų,Vaikų's Diena
spalva Kita

Parašyti atsiliepimą

40 galimos Spalvos Nailono Tiulis Ritės 6inch Tiulio Roll 100Yards minkštas tutu suknelė(taip Pat Didmeninės)

40 galimos Spalvos Nailono Tiulis Ritės 6inch Tiulio Roll 100Yards minkštas tutu suknelė(taip Pat Didmeninės)

Jei jus, kad daug,mes galime suteikti nemokamas pristatymas E-EMS(apie 10-15 dienų) , tik Japonijos、Singapūras、Korėja、UK、Prancūzija、Ispanija、Nyderlandai、Rusija、Ukrainos、Baltarusijos ir Australijoje,greičiau, nei Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,ir saugiau. Ir taip pat suteikti jums nuolaida~~ klausimų,pls palikti pranešimą arba pridėti mano WhatsApp:+8618558602150 yra keletas spalvų, galite pasirinkti,jei

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai