ZOTOONE 1PCS Kietas Kaukolės Skeletas Blizgančiais Pleistras Pigūs Išsiuvinėti Pleistrai Siūti Vaikams Drabužių Animacinių filmų Vienaragis Vynuogių Akis China A

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.48

€0.50

-4 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Prajna 1PCS Kietas Kaukolės Skeletas Blizgančiais Pleistras Pigūs Išsiuvinėti Pleistrai Siūti Vaikams Drabužių Animacinių filmų Vienaragis Vynuogių Akis China A

Dydis: Kaip Paveikslų Paroda

Yra tiek daug variantų, kad jūs , visada yra tinkamas jums.

Pastaba:Kai kurie Dizainai gali būti iš sandėlio,Todėl, jei jums reikia nustatyti, kai konkretaus projekto ,susisiekite su manimi.Ar aš atsiųsime ją atsitiktinai.Ačiū už jūsų paramą.

Plese Leiskite Man Žinoti, Jei Norite Ką Nors Į Mano Parduotuvę.

Sveiki Užsakymą Dizaino.

Kaip naudoti:

(1). Imti siuvinėjimo pleistrai ir kelnes(drabužiai/bags/batai/knygos/kitos plaukiojančios priemonės, kurios bus išlyginti, ant.Parengti geležies.

(2). Švarus dalį, kurią ketina būti išlyginti, ant.Uždėkite pleistrą ant dešinėje.Įdėti pusėje su šilumos antspaudas pagrindo tiesiai į kelnes.

(3).Reguliuoti tempreture geležinės į suiable laipsnį.Geležies pleistras ant jėga, atgal ir į priekį, maždaug 15 sekundžių.

(4). Po pleistro virsta šalta,patikrinti, ar jis yra fiksuotas tvirtai.jei ne,bandykite dar kartą aukščiau pačiais būdais.

(5) taip pat galite siūti, kad ji niekada nukristi.

Mokėjimo

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimas

1)We will ship užsakymą per 3 darbo dienas ir pagal mokėjimo dieną, prašome mokėti laiku po to, kai jūs jį užsisakyti.

2)Mes Laivas visame Pasaulyje kinijos oro paštas , EMS ir DHL.

3)sklypo pasieks daugelio šalių, per 10-30 darbo dienų. ( Kai kuriose šalyse gali tekti ilgiau )

4)Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali trunka iki 30 darbo dienų.

5)Prekės bus pristatomos per 60 dienų po išsiuntimo( rusija 90 dienų,Brazilija 120 dienų),todėl prašome neatidaryti ginčą prieš pristatant.Prašome susisiekti su mumis, jeigu prekės negali atvykti į pristatymą,mes išplėsti pristatymo.

Atsiliepimai

Jums pasitenkinimo ir atsiliepimai yra labai svarbus mums. Mes tikimės, kad jūs galite palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių. jei jus tenkina prekių ar paslaugų. Jei bet koks nepasitenkinimas, prašome suteikti mums galimybę kovoti su problema, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, mes visiškai suprantame, kad jūsų nuotaikos, kai gavo blogai sklypas, ypač laukia taip ilgai, mes stengiamės suteikti geriausias paslaugas jums .

Pakuotės Svoris 0.01kg (0.02lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 2cm (3.94in x 1.97in x 0.79in)
Prekės Pavadinimas ZOTOONE
name1 Lopai Drabužių,Mados Juokinga Pleistras,geležies lopai
Technics Išsiuvinėti,Appliqued
Taikoma "PASIDARYK pats", Suknelė,Sijonas,marškinėliai,Krepšys,Kepurė,Paltas
Žmonės Vaikai,Berniukai,Mergaitės,Vyras,Moteris
Modelio Numeris China Lopai
Motyvas Raštą,Gėlių,WOW,Paukščių,Crown
Stilius Siūti
Pavadinimas WOW laišką, patch,Blizgančiais Diamond pleistras
Funkcija Eco-Friendly,3D,Rankų darbo
Dydis As Picture
Produkto Tipas Lopai

Parašyti atsiliepimą

ZOTOONE 1PCS Kietas Kaukolės Skeletas Blizgančiais Pleistras Pigūs Išsiuvinėti Pleistrai Siūti Vaikams Drabužių Animacinių filmų Vienaragis Vynuogių Akis China A

ZOTOONE 1PCS Kietas Kaukolės Skeletas Blizgančiais Pleistras Pigūs Išsiuvinėti Pleistrai Siūti Vaikams Drabužių Animacinių filmų Vienaragis Vynuogių Akis China A

Prajna 1PCS Kietas Kaukolės Skeletas Blizgančiais Pleistras Pigūs Išsiuvinėti Pleistrai Siūti Vaikams Drabužių Animacinių filmų Vienaragis Vynuogių Akis China A Dydis: Kaip Paveikslų Paroda Yra tiek daug variantų, kad jūs , visada yra tinkamas jums. Pastaba:Kai kurie Dizainai gali būti iš sandėlio,Todėl, jei jums reikia nustatyti, kai konkretaus projekto ,susisiekite su manimi.Ar aš atsiųsime

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai