10vnt Akrilo Kristalų Karoliukų Girlianda Aišku, Diamond Kryptis Vaivorykštės Vestuves Namų Liustra Užuolaidų Apdaila

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.83

€5.09

-5 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Akrilo Kristalų Karoliukais, gali vaidinti svarbų vaidmenį jazzing iki manzanita medžių, šviestuvai ir vazos

Spalva:skaidrus

Kiekviena girlianda kryptis yra 12cm ilgio

Aštuoniakampis perlas priemonės: kaip 14mm

Kiekviena girlianda yra 1 Lašas + 6 Aštuoniakampis

Pastaba:

*Tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

shippment

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime prekės per 3-5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

1.Mes suprantame, kad sunku pirkti Internetu,

ir mes tikrai norime būti laimingas su pirkimo .siekiant išvengti nesusipratimų ,

Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors klausimų prieš jums paspauskite "pirkti dabar" arba kainos pasiūlymą.

2. Jei radote yra kokių nors problemų, po to, kai gavo elementą,turite susisiekti su mumis, su defektais nuotraukas per 3days ,mes padarysime viską išspręsti klausimą jums .othervise mes negalime sutikti, bet grąžinti, arba grąžinti pinigus.Dėkojame už jūsų supratimą.

3. Mes priimame grąžinti arba Grąžinti, jei ji yra mūsų kaltės, tačiau prekė turi paleisti atgal, per 3days po to, kai jūs jį gavo,visi parodyti elementus, kurie turėtų būti originalioje būklės

grąžinimo politika

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

warrenty ir maintance

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo. Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto. Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra. Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti. Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis. Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį. Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

atsiliepimai

Mes jums teigiamų atsiliepimų po vertimas yra baigtas , jis bus dėkingi, jei jūs galite padaryti patys, kad mums taip pat, jei jūs?re patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

Prašome don?t atostogų neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys tiesiogiai be susisiekite su mumis

Dar kartą ačiū, kad lankotės mūsų parduotuvėje, linkime jums malonus apsipirkimas!

Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.16kg (0.35lb.)
Modelio Numeris XH80060HEAC
Svoris 160g
Proga vestuvės, gimtadienis, kalėdos,
spalva Aišku
Pakuotė 10vnt/Maišelis
Medžiaga Akrilo

Parašyti atsiliepimą

10vnt Akrilo Kristalų Karoliukų Girlianda Aišku, Diamond Kryptis Vaivorykštės Vestuves Namų Liustra Užuolaidų Apdaila

10vnt Akrilo Kristalų Karoliukų Girlianda Aišku, Diamond Kryptis Vaivorykštės Vestuves Namų Liustra Užuolaidų Apdaila

Akrilo Kristalų Karoliukais, gali vaidinti svarbų vaidmenį jazzing iki manzanita medžių, šviestuvai ir vazos Spalva:skaidrus Kiekviena girlianda kryptis yra 12cm ilgio Aštuoniakampis perlas priemonės: kaip 14mm Kiekviena girlianda yra 1 Lašas + 6 Aštuoniakampis Pastaba: *Tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai