13pc X Canbus Klaidų, Mini Cooper r55 toksiškas gyvūnijai R56 LED Lemputę Interjero dome Light Kit Paketas (2011-m.)

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€19.71

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Šis rinkinys tinka: Mini Cooper r55 toksiškas gyvūnijai R56 (2011-2015 m.)

CL.žvaigždė yra prekės ženklo zsled Optoelektronikos co.ltd. Mūsų įmonė yra profesionalus auto led šviesos gamintojas iš 2007year į Dongguan Miestas Kinijoje. Mes sutelkiant dėmesį į gaminančių aukščiausios kokybės auto led lemputes pastaraisiais metais. Mes naudojame tik aukščiausios kokybės, led.

LED lemputės yra puikus pakeitimas originalo lemputes, tai daro daug ryškesnis vidaus apšvietimas jūsų automobilį.

Tai CL.star LED interjero rinkinys, skirtas " Mini Cooper r55 toksiškas gyvūnijai R56 (2010 m.+) apima 13PC led lemputės. Šis Rinkinys yra fantastinis pakeisti visas vidaus apšvietimas jums reikia už jūsų automobilį.

13pc canbus Klaidų, Mini Cooper r55 toksiškas gyvūnijai R56 LED interjero šviesos rinkinio pakuotė(2010 m.+)

Savybės: 100% Canbus Klaidų Aukštos kokybės,Super šviesus Lengva įdiegti, Žaisti ir Plug Išsaugoti savo maitinimo Puiki šilumos varža dizainas Spalva: Xenon balta / Šaltai balta ( šaltai balta turi mažai mėlynos spalvos), Ilgas tarnavimo laikas, siekiančių iki 50 000 valandų Pastabos: Jei lemputės neveikia, prašome pasukti 180 laipsnių juos gauti darbo.

Komplektą sudaro: Priekinis Dome/Žemėlapis Žibintai - 2vnt Galiniai Priešrūkiniai Žemėlapis/Lights - 3pc bagažo skyriaus apšvietimas-1pc Daiktadėžė šviesos-1pc Priekiniai Kojoms žibintai-2vnt Durų/Balutę žibintai-2vnt Licenciją Plokštelės-2vnt

Mokėjimo Politika Mes sutikti alipay čia Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO Prašome atlikti mokėjimą per 3 darbo dienas po pateikimo tvarka.

Laivybos politika Visos prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas, kai mokėjimas bus pašalinta sąlyginio DEPONAVIMO Mes galime išsiųsti prekes China post & Hongkong post oro paštu, ir express siuntos, DHL, UPS, Fedex,AVS. Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei jums reikia express pristatymas, mes pakeisti laivybos mokestis užsakymus. Per oro paštu, laivybos laikas yra nuo 10 iki 25 darbo dienų daugelyje šalių (Išskyrus atvejus, Italija, Rusija ir Brazilija). Per express pristatymas, pristatymo laikas 3-7 darbo dienos. Visi pristatymo laikas gali skirtis, jei vėluojama dėl kurjeriui arba muitinės. Pristatymo Laikas iš Kinijos Paštu, Oro Paštu, ir Honkongas Post " Oro Paštu.

Grąžinimo politika, Jei yra bet koks kitas klausimas, jums gali būti aktuali, prašome nedvejodami kreipkitės į mus El. paštu ar Trademanager, bet kuriuo metu! Visus laiškus / E-mail bus atsakyta per vieną darbo dieną. Jei aukcione prekės jums užsakyta, yra defektų, susisiekite su mumis per 14 dienų ir turėsime pasikeisti brokuotą prekę jums su elementą lygus arba didesnis funkcionalumas. Jei tinkamas pakaitalas nėra, grąžinamoji išmoka bus išduodamas pradinio mokėjimo būdą. Pirkėjas yra atsakingas už visos grąžinimo pristatymo kaina 12 mėnesių Garantija. Pirkti su pasitikėjimu! Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, galite siųsti jį atgal į mus. Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę. Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Kitos Politika y Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių. Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą. Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti. Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. Rimtas Pirkėjas Tik! Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

DUK

· Klausimas:Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?

A: mes priimame šiuos mokėjimo būdus: cridet kortelė; moneybooker;T/T;western union.

· Klausimas:Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį?

A:Paketas mažiau nei 2 Kg bus išsiųstas Kinija Paštu oro paštu, kuris yra nemokamas pristatymas į 26 šalis taip: Jungtinės amerikos valstijos; Jungtinė Karalystė; Australija; Brazilija; Kanada; Italija; Turkija; Ispanija; Malaizija; Prancūzija; Rusija; Švedija; Naujoji Zelandija; Norvegija; Šveicarija; Japonija; Tailandas; Airija; Izraelis; Belgija; Lenkija; Pietų Korėja; Austrija; Vokietija, Danija, Singapūras.

Kitų šalių ir pakuotės daugiau nei 2 Kg, pirkėjai turi sau visą laivybos kaina.

· Klausimas:ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje.

· Klausimas:Ar šis produktas ateiti su mažmeninės pakuotės?

A: Mes turime paskelbė pakavimo išsamiai aprašo kiekvieno produkto, prašome patikrinti jį, ačiū!

· K:aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

A: Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Pakuotės Dydis 18cm x 12cm x 5cm (7.09in x 4.72in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
tarnavimo laikas Per 50000hours
Prekės Svoris 0.2kg
Mini Modelis Cooper
Gamintojas Dalies Numeris Žemėlapis, Kupolas, Liemens, Durų žibintai,Kosmetinis Veidrodis,Daiktadėžė ,Kojoms
Sąsajos Tipas T10 (W5W/194)
Galia 1.2-2.5W/bulb
spalva Xenon vaiskiai balta, šaltai balta
Prekės Pavadinimas ZOOMSEEZ
Spalvos Temperatūra 6000K
Sąlyga visiškai naujas, nenaudojama, neatidarytas, nepažeista
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Mini
Garantija 12months
Liumenų 80-150lm/lemputė
Modelio Pavadinimas mini cooper
Cooper Metų 2015,2014,2013,2011,2012
Paskirties Transporto priemonės Į Kairę, Į Dešinę, Priekiniai, Galiniai)
Automobilio Markė Mini Cooper R55 Toksiškas Gyvūnijai R56 (8/2010+)
Spinduliuojantis Spalva Balta, Šalta Balta
Išorės/Vidaus Salono Apšvietimas
Elemento Tipas Dome Light
Mainų Dalies Numeris Mini Cooper r55 toksiškas gyvūnijai R56 Led vidaus apšvietimo paketas

Parašyti atsiliepimą

13pc X Canbus Klaidų, Mini Cooper r55 toksiškas gyvūnijai R56 LED Lemputę Interjero dome Light Kit Paketas (2011-m.)

13pc X Canbus Klaidų, Mini Cooper r55 toksiškas gyvūnijai R56 LED Lemputę Interjero dome Light Kit Paketas (2011-m.)

Šis rinkinys tinka: Mini Cooper r55 toksiškas gyvūnijai R56 (2011-2015 m.) CL.žvaigždė yra prekės ženklo zsled Optoelektronikos co.ltd. Mūsų įmonė yra profesionalus auto led šviesos gamintojas iš 2007year į Dongguan Miestas Kinijoje. Mes sutelkiant dėmesį į gaminančių aukščiausios kokybės auto led lemputes pastaraisiais metais. Mes naudojame tik aukščiausios kokybės, led. LED lemputės

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai