Natūralios Odos Piniginės " Moterys Trumpas Vintage Mados Aukščiausios Kokybės Mažos Piniginės Odinės Piniginės Moterų Mažas Užtrauktuku Moneta Kišenėje Prekės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€16.75

€32.86

-49 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

pradėti

pabaiga

Kas yra RFID?

RDA: Radijo Dažnio Identifikavimas, Žymintys technologijas, kurios naudoja radijo bangas, atpažinti žmonių ir daiktų nešiojimo užkoduotas žetonų. Tai gali būti kredito kortelės informaciją, pasas, tapatybės arba kitų formų ID, taip pat prieigos korteles ir kt.

Kodėl man pasirinkti RDA blokavimo piniginę?

Su visais susirūpinimą dėl tapatybės vagystės šiandien ir pereiti į kredito ir debeto kortelės su įterptais RFID lustai, dabar buvo laikas, paspartinti ir paversti savo senas odos piniginės " dėl naujesnės RDA blokuoja viena - Anti-theft RDA Blokavimo Šarvai!

Kaip rūpintis natūralios odos prekes?

1. Laikyti karvės odos produktą nuo vandens arba aliejaus dėmes, nes Naftos vaškas karvės odos turi stiprią Vandens absorbcijos ir naftos adsorbcijos.

2.Kai natūralios odos yra paimtas už ilgą laiką, jos interjerą, suteiks drėgmės iš išorės. Jums reikia padėkite jį sausoje ir vėdinamoje vietoje į kelią veisimo bakterijų, taip pat,galite įdėti kai desikantas, išlaikyti sausumo ir kokybės.

3. Jei paviršius Naftos vaškas karvės odos produktas yra šiek tiek įbrėžimams, tiesiog naudoti minkštos medžiagos skiaute nuvalykite jį pakartotinai.

4. Jei paviršius Naftos vaškas karvės odos produktas turi Dėmių, tiesiog naudojamas bespalvis, vaškas, aliejus, žymėti ir išvalykite jį.

5.Metalo priedai reguliariai nuvalykite sausu skudurėliu jį laikyti šviesoje.

Apie odos kvapas:

Ten gali būti šiek tiek kvapas, kai jūs gaunate maišą, nes tai nauja ir nepanaudoti. Galite atidaryti pakuotės ir įdėti jį į vėdinti vietoje per kelias valandas, tada kvapas išnyks.

Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Piniginės Standartinis Piniginės
Pamušalas Poliesteris
Prekės Pavadinimas lanzhihu
Elemento Plotis 1.5cm
Lytis Moteris
Medžiagos Sudėtis Natūralios Odos
Elemento Ilgio 10cm
Apdaila Nėra
Stilius Derliaus
Uždaryti Tipas Užtrauktukas & Hasp
Elemento Aukštis 12cm
Piniginės Ilgis Trumpas
Modelio Numeris LZH2109
Funkcija Su nuimamu kortelės atveju
Modelio Tipas Kietas
Elemento Tipas Piniginės
Prekės Svoris 90g
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Interjeras Nuotraukos Laikiklį,Užtrauktukas Poucht,Moneta Kišenėje,Kortelės Turėtojas,Pastaba Skyrelio

Parašyti atsiliepimą

Natūralios Odos Piniginės

Natūralios Odos Piniginės " Moterys Trumpas Vintage Mados Aukščiausios Kokybės Mažos Piniginės Odinės Piniginės Moterų Mažas Užtrauktuku Moneta Kišenėje Prekės

pradėti pabaiga Kas yra RFID? RDA: Radijo Dažnio Identifikavimas, Žymintys technologijas, kurios naudoja radijo bangas, atpažinti žmonių ir daiktų nešiojimo užkoduotas žetonų. Tai gali būti kredito kortelės informaciją, pasas, tapatybės arba kitų formų ID, taip pat prieigos korteles ir kt. Kodėl man pasirinkti RDA blokavimo piniginę? Su visais susirūpinimą dėl tapatybės

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai