Dauguma profesionalių baseinas švaresnis robotas su 18m kabelis,išmanusis telefonas kontrolės,caddy krepšelį,savarankiškai diagnostikos,programuojamas valymas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€861.34

€1 602.17

-46 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Bendra Informacija

· Tipas: Cleaner

· Funkcija: Blue tooth kontrolės išmanųjį telefoną, savarankiškai diagnostikos arlarm

· Nuotolinis valdymas: Remonte, valdymo ir "bluetooth" kontrolės parinktis

· Transporto caddy: Parinktis

· Programos: Auto & manual

· Variklių kiekis: 3

Produkto Aprašymas

Į 30102 robotų baseinas švaresnės yra naujo tipo labai efektyvus ir energijos taupymo plaukimo baseino valymo robotas. Per savo advanced valdoma kompiuterių programos, jis gali išvalyti baseino sienas ir dugną automatiškai. Tuo pačiu metu, jis filtruoja baseinas, vandens ir atsikrato susikaupusių dalelių be pakeisti vandens baseine. Tai iš viso aplinkos draugiškas.

Saugiam naudojimui, valymo darbai 24V nuolatinės srovės. Prašome atidžiai perskaityti šį vartotojo vadovą prieš naudojimą atidžiai.

Dažnis 50Hz/60Hz Išėjimo įtampa DC24V Galia 200W Nuotolinio valdymo dažnio 433M Kabelio ilgis 18m Ritinio ilgis 465mm Max valymo srityje Leist. 270 m2 Srautas 20m3/h Filtro ju tankis 180um (250um neprivaloma) Baseino vandens temperatūra-10C-32C Juda greitis MAX 12.5 m/min IP klasė Švaresnis IPX8 Maitinimo blokas IPX5

Pavadinimas HJ3012 robotų baseinas švaresnės

Projektinė įėjimo įtampa ir dažnis adapteris

100-240V AC, 50/60Hz

Max įkrovimo Įtampos adapteris

21 V ±0.2 Vdc

Įkrovimo Valiuta

3.5

Akumuliatoriaus veikimo trukmė

max 2h Filtravimo talpa

20m3/h

Filtras tankis 60/80mesh

Nuskaitymas greitis

12.5 m/min

IP Klasė

Cleaner-IPX8

Didžiausias baseinas gylis 2m

Nuotolinio valdymo atstumas

>20m

Darbinė temperatūra

Charging0~+40C;Išleidimas:-20~+60C

Operacija

Dėmesio

Paspaudę rankena viršuje ir įdėti švaresnis į baseiną, įsitikinkite, kad tuščias pagautas oro vidų, tada švaresnis gali pasinerti į baseiną grindų.

Nuotolinio Valdymo Pultas

"Bluetooth" valdymo sąsaja

išvalykite filtrą dėklas

1) atidarykite filtro dėklą,paliko dirbti(nuotraukos 4-6),imtis iš(picture4-7),dėklas(picture4-8),atidarykite galinį plokštelę (picture4-9)

2)Naudoti vandens priimančiosios plauti dėklas(nuotraukos 4-10;nuotraukos 4-11)

3)Po plovimo užrakto plokštelės parodyta, kaip grafiniai 4-12

4) Įdėti filtro dėklą atgal į mašiną

Pakavimo Informacija: plastikiniai elgetauti + kartoninė dėžutė Mūsų Paslaugos

1)Aukštos kokybės produktus

2)mes patenkinti rinkos reikalavimus, nuolat teikti naujas ir galingas modeliai

3) Garantija galioja 1 metus nuo krovinio pristatymo dienos ir yra atsiskaitoma pagal establis hed, padarytais Direktyva 1999/44/EB dėl 25-ojo Gali dėl garantijų dėl vartojimo prekių pardavimo, taip pat vietos teisė, Pirkimo Šalyje ir Europos Sąjungoje. 4)Geras po pardavimo,išankstinio pardavimo paslaugos

BŪTINA PERSKAITYTI:

Mokėjimo ir Pristatymo:

1. Prašome patikrinti, ar jums vietos muitų politikos prieš užsakant, jei vietos papročius reikia rinkti muitus, visos išlaidos turi būti sudaryta pagal pirkėjui.

2. Kai kuriose atokiose vietovėse, laivybos metodą, pavyzdžiui, DHL, reikia pirkėjams mokėti nuotolinio mokestis.

3.Kažkada jei pasirinkote DHL,TNT,EMS,Aliexprss standrand pristatymas,Epacket,Kinija paštu registre oro sklypas,pardavėjo pristatymo būdas,DHL, e-komercija,mes pristatymo pagal faktinę padėtį,ir naudoti savo pristatymo būdas.

4. Siekiant tegul paketą perduoti pirkėjo vietos muitinės sklandžiai, mes bus paskelbti elementą kaip USD200.00/pc, ir sako: "Dovana, tik ne komercinę vertę". Jei jums reikia visiškai vertė ar kitos vertės, nurodytas ant Komercinė Sąskaita faktūra, prašome pranešti mums, kai jūs perkate.

5. Kalba vartotojo instrukcija yra anglų.

Prašome patvirtinkite, kad galite priimti anksčiau, prieš jums pirkti.

6. Kartais paketas būtų atidėtas muitų, blogas oras, ar kitų nekontroliuojamų veiksnių, jei apsaugos metu ketina paleisti, bet ne pristatytas dar, prašome susisiekti su mumis išplėsti apsaugą metu.

7. Drop laivyba yra sveikintinas. Prašome užpildyti išsamią ir teisingą lašas pristatymo adresą.

Garantija ir Sąlygos:

1.Visus mūsų daiktus (nebent nurodyta kitaip), esate tikri, kad būti visiškai naujas ir atliko visiškai ne mažiau kaip 12 mėnesių garantija.

2.Per garantinį laikotarpį, jei yra problema atsitinka dėl kokybės priežasties, prašome bendradarbiauti, imtis nuotraukas arba vaizdo įrašus į problemą ir siųsti mums patikrinti.

3.Už patvirtino produkto kaltų dėl jūsų patvirtinimo, mes galime atsiųsti jums atsargines dalis nemokamai. Mes padengs siuntimo mokestis.

Atsiliepimai:

1. Jei laikotės kokių nors problemų, prašome nedvejodami palikti mums blogų atsiliepimų tiesiogiai, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes padėsime jums. Jūsų laiškus bus atsakyta, kad dieną arba per 1-2 darbo dienos. Mes stengiamės išspręsti jūsų problema, kad jūsų pasitenkinimą.

2. Mes suteikiame visiems klientams, 5 žvaigždučių atgal. Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums galėtų suteikti mums 5-žvaigždučių pagirti gavusi produktus, taip pat ir įkelti savo realių pirkėjų šou. Jūsų komentarai bus geriau būti padrąsinimas mums pasiūlyti geresnės kokybės ir geresnių paslaugų ateityje. Ačiū iš anksto!

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 70cm x 51cm x 52cm (27.56in x 20.08in x 20.47in)
Pakuotės Svoris 20.0kg (44.09lb.)
Prekės Pavadinimas Robotas gyvenimo būdas
Įtampa (V) 100-240V
Tipas Clenaer dugno ir sienų baseinas
Laiko Rezervacija No
Modelio Numeris Trys tūkstančiai dvylika
Specialių Siurbimo Antgalis Butas Siurbimo Antgalis
Galia (W) 200W
Funkcija Robotas baseinas švaresnis
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Įrengimas Robotas
Sertifikavimo CE,RoHS,UR,GS,ETL,CB
Dulkių Laikymo Tipas Audinio Maišelis Dulkėms

Parašyti atsiliepimą

Dauguma profesionalių baseinas švaresnis robotas su 18m kabelis,išmanusis telefonas kontrolės,caddy krepšelį,savarankiškai diagnostikos,programuojamas valymas

Dauguma profesionalių baseinas švaresnis robotas su 18m kabelis,išmanusis telefonas kontrolės,caddy krepšelį,savarankiškai diagnostikos,programuojamas valymas

Bendra Informacija · Tipas: Cleaner · Funkcija: Blue tooth kontrolės išmanųjį telefoną, savarankiškai diagnostikos arlarm · Nuotolinis valdymas: Remonte, valdymo ir bluetooth kontrolės parinktis · Transporto caddy: Parinktis · Programos: Auto & manual · Variklių kiekis: 3 Produkto Aprašymas Į 30102 robotų baseinas švaresnės yra naujo tipo labai

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai