LAMEILA Kelionės Buteliukas su Purškimo butelis Daugkartiniai eterinis Aliejus Jar Nešiojamų Tuščias Purkštukai, Šampūnas, Kremas Kosmetika Bakas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.58

€4.79

-4 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

LAMEILA Kelionės Kosmetikos Daugkartiniai Buteliai

Informacija

Gamintojas: LAMEILA/lameila

Pavadinimas: Kelionės Daugkartiniai Buteliai

Medžiaga: PVC

Neto: 8pcs

Įpakavimas: Plastikiniai maišeliai

Įtraukta: Užsukamu Dangteliu Butelį, 45ml 2vnt ;Purškimo butelis, 35ml 1pcs, Grietinė Dėžutėje 10g 3pcs;Vandens Aspirator 1pcs;Grandymo Lazdele 1pcs

(Dėl vadovo matavimo ten bus 1-2mm paklaida)

Gaminio Spalva:Šviesiai raudona /Šviesiai žalia

Savybės:Kokybės PVC/Geros Kokybės Storesnis Kietumas Taurės Burną

Prekės Informacija

Užsukamu Dangteliu Butelį (45ml)

Jis yra tinkamas vežti makiažo valiklis、plauti šarvai vandens、toneriai、Emulsija ir kt.

Purškimo butelis(35ml)

Jis yra tinkamas vežti odos toneriai、gėlių vandens ir pan.

Kremas Box(10g)

Tepkite veido kremas, įvykdymo makiažas esmė ir kt.

Vandens Aspirator

Taikomos sugeria skystį, išspausti ant odos valikliu plauti šarvai vandens

Grandymo Lazdele

Taikyti imtis odos kremą į lauką, taikyti šalčio produktą į odą.

LAMEILA Kelionės Buteliai

Lengva nešiotis toneriai/balta/ makiažo valiklis/losjonas

TSA / Aviakompanija Patvirtinta

Ekologiška

1. Mes pristatysime elementus per 2-5 darbo dienas po jūsų apmokėjimo gavimo.

2. Laivybos laikas yra paprastai 10-21 dienomis JAV,16--35 dienų rusijos,20-35 dienų daugelyje šalių.Dėl švenčių,muitų politikos ar atokiose vietovėse,ji gali imtis 35--60 dienų į laivą.

3. Jei jūsų pristatytas laikas yra atvyko, jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti tvarkymo laivybos laikas greičiau.

4. Paprastai mes skelbiame minimali vertė, siekiant išvengti muitinės mokesčių. Tačiau dėl įvairių politikos sričių skirtingų šalių, gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas. Už tai, jūs galite palikti pranešimą kai užsakymo pateikimo apie tai, kiek vertės norėtumėte paskelbti.

5. PASTABA : Klientų, kurie iš Rusijos turėtų palikti savo vardą ir pavardę, kaip gavėjas, taigi, kad jūs galite gauti savo paketą.Pilnas pavadinimas yra paprastai 3 vardus. Jeigu pamiršote pateikti savo vardą, pavardę, mes susisieksime su jumis per 24 valandas.

1. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių reitingą, ir teigiamų atsiliepimų dėl sandorio, kuris būtų labai dėkingi, ši yra labai svarbi mūsų verslo.

2. Nemokama Dovana . Kas 5 Žvaigždučių atsiliepimus gali gaukite 1 nemokamą oro makiažas kempine (Vertė $2 ) kaip dovana kitam užsakymui. Jums reikia siųsti mums savo ankstesnio užsakymo atsiliepimus screensh ot ir užsakymo numerį, jūsų "new order" pranešimą. Kiekvieną užsakymą atsiliepimus gali gauti tik 1 dovana.

3. Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis, o ne palikti 1 žvaigždutę arba neigiamų atsiliepimų. Mes stengiamės teikti tinkamas sprendimas. Ačiū!

1. Jei jūs neturite labai patinka mūsų gaminiai,tiesiog jų grąžinti,ir mes grąžinsime pinigus už kiekvieną centą .

2. Kaip t o kokybės problemų ar klaidingas versijas, prašome fotografuoti daiktus ir susisiekti su mumis per 3 dienas, kai jūs gavo paketą. Mes patvirtinti problema ir tada ją išspręsti jums kuo greičiau.

3. Prieš mėgautis lengvai keistis & grąžinimo politika, turite susisiekti su mumis dėl pristatymo adresą jei norite siųsti elementus atgal. Visi daiktai siunčiami atgal į mus turi būti savo pradinę būklę nenaudota, su visais pridėtose.

Ir tada i nform mums sekimo numerį, kai prekės yra vežamos atgal. Kai tik gausime paketą, mes išsiųsti prekę galite keisti arba grąžinti už jūsų mokėjimą. Grįžti laivyba yra pirkėjo sąskaita.

Pakuotės Dydis 14cm x 14cm x 14cm (5.51in x 5.51in x 5.51in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas daug (6 vnt/lot)
Dydis 9*3cm;2*3.5cm;6.3*1.3cm;8.1*1.4cm
Naudoti Atlikti toneriai/balta/ makiažo valiklis/losjonas
Feature2 TSA / Aviakompanija Patvirtinta
Feature1 Lengva nešiotis
Feature3 Ekologiška
Įtrauktas Užsukamu Dangteliu Butelį/Purškimo butelis/Balta Dėžė/Vandens Aspirator/Grandymo Lazdele
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
Modelio Numeris LA1077
spalva Šviesiai Raudona / Šviesiai Žalia

Parašyti atsiliepimą

LAMEILA Kelionės Buteliukas su Purškimo butelis Daugkartiniai eterinis Aliejus Jar Nešiojamų Tuščias Purkštukai, Šampūnas, Kremas Kosmetika Bakas

LAMEILA Kelionės Buteliukas su Purškimo butelis Daugkartiniai eterinis Aliejus Jar Nešiojamų Tuščias Purkštukai, Šampūnas, Kremas Kosmetika Bakas

LAMEILA Kelionės Kosmetikos Daugkartiniai Buteliai Informacija Gamintojas: LAMEILA/lameila Pavadinimas: Kelionės Daugkartiniai Buteliai Medžiaga: PVC Neto: 8pcs Įpakavimas: Plastikiniai maišeliai Įtraukta: Užsukamu Dangteliu Butelį, 45ml 2vnt ;Purškimo butelis, 35ml 1pcs, Grietinė Dėžutėje 10g 3pcs;Vandens Aspirator 1pcs;Grandymo Lazdele 1pcs (Dėl vadovo

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai