Glow Plug Ignitor Starteris Kitos HSP 80103 RC Modelio Automobilių Nitro Variklio w/o 1800mah AA Baterijos

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.17

€6.54

-66 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki atvykę Į RCAWD

Produkto Pavadinimas : glow plug ignitor starteris RC Transporto priemonės Tipas : RC Automobilių, RC Hobis Modelis, Automobilio Tipas : nitro automobilių Kuro Šaltinis : nitro Spalvų Variantai : Spalvota Medžiaga : apdirbtas aliuminio lydinio Pakuotėje vienetų Pak. : 1pc Ženklas : uždegimo sistema be dviguba baterija , tinka AA tipo baterija, paprastas stilius Glow Plug uždegimo sistema , nitro car

Klientų Aptarnavimo Tarnyba 1. Apie Mokėjimo Metu, šie mokėjimo būdai yra priimtini, dėl Salve.lt:visa/MasterCard/Maestro, pavedimu, "WebMoney", "Yandex".Pinigai, Western Union", QIWI, DOKU, MercadoPago, Boleto, TEF, Idealus, Giropay, Sofort Bankų, Przelewy24, mobilusis telefonas rusų (MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2"), "American Express". Clik Čia Norėdami Daugiau Sužinoti https://icshall.alipay.com/hall/cateQuestion.htm?ccateId=452&pcateId=444&categoryId=452&language=en_US 2. Apie Laivybos Jūs galite pasirinkti pristatymo būdą norite, darydami užsakymą . 3. Palikti Atsiliepimą, Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų tvarka . Geriausia paslauga bus pasiūlyta.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Apie Produktus, Apie Spalva : Metalo gaminiai buvo nuspalvintas anodinio oksidavimo gydymas . Kartais spalva bus šiek tiek kitoks, kaip anodinio oksidavimo gydymas . Tikimės, kad jūs žinote, tai prieš užsakymą. Apie Scratch :, Nes metalas yra labai lengva subraižyti. Metalo gaminiai gali būti kai kurie defektas ant paviršių, pvz., įbrėžimams. Mes tikimės, kad jūsų supratimą. Apie Skirtingų gamybos Procese: gal kas partijomis bus kai įvairiais su išvaizda, tai neturės įtakos produktų darbo. Tikimės, kad jūs žinote, tai prieš užsakymą.

Apie Pristatymo Adresas 1. patikrinkite, ar teisingą adresą, prieš užsakymą . Jei jums reikia pakeisti adresą po užsakymo , prašome atšaukti ir turi naują tvarką, su teisingą adresą . 2. prašome pasiūlyti adresą į anglų. Analphabetic sistemą adresas nebus siunčiamos iš laivybos kompanijos . Ir ši nutartis gali būti panaikinti .

Salve.lt Premium Pristatymas Į Rusijos Pirkėjo 1. Gavėjas Pavadinimas mush būti paso pavadinimas. 2. Mėnesio vertė turėtų būti ne mažesnė kaip 1000 eurų ir svorio turėtų būti mažesnė nei 31kg . Ar jūs turite mokėti mokestį . 3. Produkto kiekis vienoje dydis ar spalva , neturėtų būti daugiau nei 5 vnt . Ar jūs turite mokėti mokestį . 4. Po išsiuntimo Tvarka, vežėjui bus paprašyti jums pasiūlyti paso numerį , paso pavadinimas ir paso Išdavimo Data . Ir jūs turite pasirašytą Muitinės licencijos sutartis internetu.

Susisiekite su mumis grąžinti per 15 dienų, jei jums nereikia gauti po 60 dienų pristatymas. Siūlome sekimo numerį, kuris yra stebėjimo informaciją . Piktintis, jei produktas bus sulaužyta pristatymas.

Pakuotės Svoris 0.066kg (0.15lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 13cm x 11cm x 5cm (5.12in x 4.33in x 1.97in)
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Starteris
Modelio Numeris T10019
Medžiaga metalo
Įrankis Prekes Įrankiai
Atnaujinti Dalys/Priedai Glow Plug Uždegimo Sistema
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Transporto Priemonės Tipas Automobiliai
Keturi varomi Ratai Atributai Glow Plug Uždegimo Sistema
RC Dalys ir Acc Kaitinimo Žvakės
Prekės Pavadinimas RCAWD

Parašyti atsiliepimą

Glow Plug Ignitor Starteris Kitos HSP 80103 RC Modelio Automobilių Nitro Variklio w/o 1800mah AA Baterijos

Glow Plug Ignitor Starteris Kitos HSP 80103 RC Modelio Automobilių Nitro Variklio w/o 1800mah AA Baterijos

Sveiki atvykę Į RCAWD Produkto Pavadinimas : glow plug ignitor starteris RC Transporto priemonės Tipas : RC Automobilių, RC Hobis Modelis, Automobilio Tipas : nitro automobilių Kuro Šaltinis : nitro Spalvų Variantai : Spalvota Medžiaga : apdirbtas aliuminio lydinio Pakuotėje vienetų Pak. : 1pc Ženklas : uždegimo sistema be dviguba baterija , tinka AA tipo baterija, paprastas stilius Glow Plug uždegimo sistema

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai