Atreus 4pieces Automobilių Durų Rankena Dubenį Rėmo Apdaila Padengti Lipdukai VW Volkswagen Tiguan 2. 2016 M. 2017 m. 2018 m Reikmenys MK2

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.99

€9.98

-9 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Prekės Aprašymas: Elementas, Įtaisyti:Volkswagen VW Tiguan 2017 201 Būklė:100% visiškai naujas Medžiaga: Aukštos Kokybės Nerūdijančio Plieno Arba ABS skaičius: 1LOT Geros kokybės ir buvo eksportuojami visame pasaulyje.Pagamintos ISO9001 Gamyklos,geros kokybės ir buvo eksportuojami visame pasaulyje, Lengvas montavimas,3M automobilių lipnia juosta pritvirtintas Rodymas : Vidaus Durų Rankena Dubenį Lipdukas Padengti Pastaba: Visi mūsų produktai yra ne tinka automobilis, kuris yra variantas versija. Jei jūsų automobilis yra variantas versiją , prašome, susisiekite su pardavėju prieš perkant ką mes siunčiame yra tiksliai taip, kaip nuotraukoje matyti, prašome patvirtinkite nuotraukų, kol kainos pasiūlymą prekę . Montavimo būdas: 1 žingsnis:prašome gera vieta, su 70% alkoholio įsitikinkite, kad nėra dulkių. 2 žingsnis:pašalinti 3m klijai atgal; 3 Veiksmas :šilumos 3m klijai karšto oro ginklą;(patarimas išleisti su pateikta 3m juosta yra šiltas rankenos ir dangčių tai daro klijai ant daugiau juosta lipni ir jie liks amžinai!) 4 žingsnis:įdiekite produktus tinkamoje vietoje ,Nereikia plauti savo automobilį per 48hours.

Siuntos ir Muitų klausimais

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą. Mes atsiųsime daiktų, kaip įmanoma greičiau, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Atkreipkite dėmesį, kad kaina nėra įskaitant muito ir PVM/GST.

Daugelio šalių, o gal ir pirkėjai turės sumokėti muito mokesčių.

Prašome nesupainiokite skirtumas tarp siuntimo išlaidų ir muitinės mokesčių, o ne palikti neigiamą atsiliepimą apie priežastis, dėl muito mokesčių. Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą.

PS: Rusija, JAV, AU jokių muitų mokesčių.

Garantija Ir Garantijos

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo. Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto. Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis. Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės,prašome siųsti mums sekimo numerį. Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir postive atsiliepimai yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Įrenginio Tipas daug (4 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Elemento Plotis 0inch
Prekės Svoris 0.1kg
Išorės Bandymų, Sertifikavimo CE
Metų 2016 2017 2018
Elemento Aukštis 0inch
Modelio Pavadinimas VW Tiugan MK2
Prekės Pavadinimas Atreus
Elemento Tipas Interjero Juostelės
Elemento Ilgio 0inch
Medžiagos Tipas nerūdijančio plieno/ABS
Krova Vidaus Durų Rankena Dubenį Lipdukas Dangtis

Parašyti atsiliepimą

Atreus 4pieces Automobilių Durų Rankena Dubenį Rėmo Apdaila Padengti Lipdukai VW Volkswagen Tiguan 2. 2016 M. 2017 m. 2018 m Reikmenys MK2

Atreus 4pieces Automobilių Durų Rankena Dubenį Rėmo Apdaila Padengti Lipdukai VW Volkswagen Tiguan 2. 2016 M. 2017 m. 2018 m Reikmenys MK2

Prekės Aprašymas: Elementas, Įtaisyti:Volkswagen VW Tiguan 2017 201 Būklė:100% visiškai naujas Medžiaga: Aukštos Kokybės Nerūdijančio Plieno Arba ABS skaičius: 1LOT Geros kokybės ir buvo eksportuojami visame pasaulyje.Pagamintos ISO9001 Gamyklos,geros kokybės ir buvo eksportuojami visame pasaulyje, Lengvas montavimas,3M automobilių lipnia juosta pritvirtintas Rodymas : Vidaus Durų Rankena Dubenį Lipdukas Padengti

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai