Didelis dydis horizontalaus kampo metalo rėmelio pavadinimas, kortelės turėtojas darbo sertifikato ženklelio darbuotojo asmens tapatybės kortelė, aukso/sidabro dalyvis valdyba

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.05

€3.94

-47 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Didelis dydis horizontalaus kampo metalo rėmas kortelės turėtojo pavadinimas

Medžiaga:

Aliuminio lydinio

Dydis: (šis dydis yra didesnis nei įprastai, banko kortelės!)

rėmas: 11*7.8 cm

viduje: 9.9*6,9 cm

Spalva:

aukso ir sidabro ( Pastaba: Jei jums reikia virvelę virvę, prašome įsitikinkite, kad pasirinkti "spalvos su virve", pigesnės kainos yra už kadro, be virvės.)

Pristatymas :

apie 95% mūsų užsakymus imtis 20--40 dienų atvykti, labai mažai yra anksčiau arba vėliau.

Jei kas nors netikėto atsitiks, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes stengiamės ją išspręsti. Jei įmanoma, prašome pateikti mums visą vardą ir teisingą pašto kodą , tai labai svarbu, jei pristatymo!

PASTABA: Jei jums reikia pritaikymas, prašome susisiekti su mumis prieš pateikdami užsakymą, nes pritaikymas mažųjų kiekis turi papildomą mokestį.

Pirmą kartą pirkėjo Patarimai apsipirkti lengviau:

1. Kaip kad apie tai, ką man reikia?

Gerbiami pirkėjas, jeigu norite patalpinti užsakymą puslapyje, įsitikinkite, kad pasirinkti spalva ir kiekis, ir tada spustelėkite "pirkti dabar".

2. Jei aš noriu, kad vieta, kad dėl kelių skirtingų spalvų kartu, arba, jei aš noriu mokėti kelis elementus kartu, kaip padaryti, kad?

Gerbiami pirkėjo, tiek padėčiai, jūs galite pasirinkti spalvą ir kiekį, po vieną, po finišo vienas, spauskite "į Krepšelį", ir tada pradėti pasirinkti kitą. Galų gale, jūs galite mokėti juos kartu į jūsų krepšelį.

3. Kaip aš galiu atlikti mokėjimą?

Gerbiami pirkėjas, po to, kai jūs spustelėkite "pirkti dabar", ten bus daug rūšių mokėjimo būdais šalia, jei kai kurie iš jų prieinami jums, jūs galite juosta savo sąskaitoje Ali sistema ir toliau mokėjimo.

Apie kokybę:

Mes esame gamyba, specialiai gaminti prekes mažmeninės pardavimo, todėl mes galime kontroliuoti kokybę, daug griežtesni negu masinės gamybos. Kas yra daugiau, dauguma prekių, mes taip pat patikrinkite dar kartą, prieš pateikiant juos į sklypus. Tačiau, labai retais atvejais, jei gautų prekių kokybės problemos, prašome leiskite mums žinoti, mes, be abejo, pristatymas jums naują arba grąžinti už savo nuostolius.

Apie vežimą:

Tiek daug kartų, kai pirkėjai prašyti pagalbos apie siuntos, nors mes tikrai nori padėti, bet dauguma laiko tiesiog jaučiasi bejėgis, nes mes pardavėjai yra visiškai atskirti nuo tiekimo sistema, tik Ali platforma gali padėti. Taigi, viskas, ką mes galime padaryti, tai bando savo geriausia duoti keletą naudingų patarimų jums apie vežimą:

1. Kai mes supakuota kad gerai ir įdėti į Sekimo Nėra. Mes primins mūsų pirkėjų užsakymai yra pasirengusi keliauti.

2. Daug dienų, jei stebėjimo informacija, - sakė "siuntos pasiimti nepakankamumas, vežimas yra atšauktas." Tai reiškia, kad kažkas negerai su siunta, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, taip, kad mes galėtume išsiųsti jums dar vieną arba grąžinti laiku jums. Jei stebėjimo informacija, - sakė "Siunta priimtina oro linijų bendrovės" , tai reiškia, dar reikia daug dienų atvykti į jūsų šalį. Jei jis sakė: "Siunta atvyko kilmės šalis post office" ar "Vežimą vietos platinimo centras" , Sveikiname! Tai reiškia, kad pavedimas yra labai arti tavęs tada. Jei daug dienų po to, jūs vis dar negali priimti jūsų užsakymą, mes rekomenduojame jums gali pabandyti patikrinti su vietos post office. Ir svarbiausia, leiskite mums išplėsti pristatymo apsaugos laiką.

Dažnai kyla klausimas, Kodėl mano sklypo įstrigo Latvija?

Iš tikrųjų Latvijos tranzito svetainės pakeliui į ranką, būtų dar reikia kelių dienų atvykti, todėl nereikia būti per daug panikos. Bet dar, leiskite mums išplėsti pristatymo apsaugos metu, jei ne daug dienų liko>

Nesvarbu, kas, jei tu negali gauti jums, kad po 60 dienų, galite prašyti grąžinti visą, tada Ali platforma pasirūpins šiuo klausimu. Tikimės, kad kiekvienas pirkėjas būtų malonus apsipirkimas^^.

Pakuotės Dydis 11cm x 7cm x 2cm (4.33in x 2.76in x 0.79in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.04kg (0.09lb.)
Formos Dėžutė
Elemento Tipas Kortelės & ID Turėtojams
Lytis Unisex
Naudoti Vizitinė Kortelė
Prekės Svoris 30g
Pagrindinė Medžiaga Metallic
Uždaryti Tipas Ne Užtrauktukas
Medžiagos Sudėtis Lydinys
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris KB333
Stilius Suknelė
Elemento Plotis 99cm
Elemento Ilgio 96cm
Prekės Pavadinimas DAYANNIU

Parašyti atsiliepimą

Didelis dydis horizontalaus kampo metalo rėmelio pavadinimas, kortelės turėtojas darbo sertifikato ženklelio darbuotojo asmens tapatybės kortelė, aukso/sidabro dalyvis valdyba

Didelis dydis horizontalaus kampo metalo rėmelio pavadinimas, kortelės turėtojas darbo sertifikato ženklelio darbuotojo asmens tapatybės kortelė, aukso/sidabro dalyvis valdyba

Didelis dydis horizontalaus kampo metalo rėmas kortelės turėtojo pavadinimas Medžiaga: Aliuminio lydinio Dydis: (šis dydis yra didesnis nei įprastai, banko kortelės!) rėmas: 11*7.8 cm viduje: 9.9*6,9 cm Spalva: aukso ir sidabro ( Pastaba: Jei jums reikia virvelę virvę, prašome įsitikinkite, kad pasirinkti spalvos su virve , pigesnės kainos yra už kadro, be virvės.) Pristatymas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai