Lankas Maišelį 170cm Ilgio su Tradicinės Kinų Siuvinėjimo Kinijos Drakonas linkiu sėkmės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.54

€10.68

-20 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Mes galime sutikti, sąlyginio DEPONAVIMO, VISA Kreditinės Kortelės,Paypal, jei daugiau nei 1000USD kad mes priimame tik Western Union arba T/T. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas.

1.Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.Labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 7 darbo dienas, nuo apmokėjimo patvirtinimo. 2.Dėl pakavimo elementai yra negabaritinių vežimo,Kad tos prekės bus laivas su tinka post office ir jis bus 15-45 dienų atvykti. Jei jūs negalite laukti ilgai, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo geriausia pasirinkti. Dauguma straipsnių bus pristatytas laiku , o ten bus nedelsiant už tai, ko mes negalime kontroliuoti (pavyzdžiui, blogas oras). Jei tai atsitiks, tiesiog susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, mes padėsime jums patikrinti ir išspręsti bet kokias problemas. 3.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. .mes galime pažymėti kaip "pavyzdys" arba "dovanų" paketą, kad būtų išvengta kai ot juos, jei pirkėjas paklausė. Gamybos ciklas yra 7~15days,už ypatingus arba akcijų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba,visi daiktai yra rankų darbo,todėl gali šiek tiek gedimų, apie produktus, neišvengiamai,prašome išrankus pirkėjas pirkti atsargiai,siekiant išvengti ginčo.

6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Mieli pirkėjai, jeigu jūs esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir norma detales transactionwith "TOBULAS 5 ŽVAIGŽDĖS". Jei turite kokių nors problemų su daiktų, kurį įsigijote, prašome susisiekti su kliento serverio prieš atidarant nesutinka su tuo, kad mes padėsime jums slove bet problema, jūs turite įvykdyti.

Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
ilgis 170cm
Naudoti Kita
Tipas Lankas
Prekės Pavadinimas FoPcc

Parašyti atsiliepimą

Lankas Maišelį 170cm Ilgio su Tradicinės Kinų Siuvinėjimo Kinijos Drakonas linkiu sėkmės

Lankas Maišelį 170cm Ilgio su Tradicinės Kinų Siuvinėjimo Kinijos Drakonas linkiu sėkmės

Mes galime sutikti, sąlyginio DEPONAVIMO, VISA Kreditinės Kortelės,Paypal, jei daugiau nei 1000USD kad mes priimame tik Western Union arba T/T. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas. 1.Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.Labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 7 darbo dienas, nuo apmokėjimo patvirtinimo. 2.Dėl pakavimo

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai