Britų Yi Yuan Prekybos Vieno Dolerio 1921 Žalvario, Sidabro Padengtą Kopijuoti Monetas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.19

€1.64

--34 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

1 Doleris, Didžiosios Britanijos Prekybos Doleris

Averse

Atvirkštinio

Aprašymas

Šalis

Metų

Metalo

Jungtinė Karalystė

1921

Sidabrą, Sidabro

Skersmuo ( mm )

Svoris ( gr )

Orientacija

±39.8

±

↑↑

Krašto

Reeded

Mūsų parduotuvė: 1: pirmiausia,medžiagų,mūsų gamykloje maked monetas negali pažadėti, metalas yra žalvaris, sidabro spalvos.

2: Mano parduotuvėje pardavimų monetas, pagaminti pagal originalią monetą, kad pelėsiai.

3: galime kontroliuoti svorį labai griežtą,ir kiekvieno monetų po galutinio ant mašinos,tada mes turime skirtingas technikas susidoroti su monetų, veidrodis ir krašto,pagaliau,mes galime padaryti, monetas, atrodo kaip senas originalas, todėl kiekvieną mūsų specialistas gali suteikti jums įvairių meno poveikį.

GAMYBOS APRAŠYMAS

Tik pictrues būti ženklas,tai visi kilę iš save gamykloje.Tik jūs galite suteikti mums pavyzdys monetas,Mes galime gamina visų rūšių monetos.Mes taip pat priimame bet kokį individualų produktų, monetų

. Galime patikinti, kad mūsų visų monetų, yra metalas yra Cupronickel ir sidabro spalvos.Apie svorį, tai yra maždaug ±27grams.jeigu jūs galite nusipirkti daugiau nei 500 monetų,mes galime siųsti produktas jums EMS nemokamai 7-15 dienų>

LAIVYBOS:

Kai mes gavome jūsų orde-r,, mes atsiųsime produktas jums kuo greičiau.Apie pristatymo laiką,jei jums nereikia mums ,mes paprastai pasirinkti registruotu Oro paštu iš Kinijos paštu paštą, pristatymas,kita šalis metu, gal reikia ji kitokia.paprastai reikia 20-30 dienų į jav,Europos ir kitų šalių, paprastai reikia 25-35 dienas,taigi, prašome palaukti kantriai. Jei jums reikia PINIGŲ,prašome susisiekti su mumis,Tačiau turime sau mokėjimo frieght apie AVS.

UŽ MATE RIAL:

Mes turime gamina su sidabru, variu,taip pat galite pasirinkti cooper/sidabro.Už kainą,prašome susisiekti su mumis,mes pasikonsultuoti su ja.Ir gamyklos padaryti monetas ,šis procesas yra labai sudėtingas,ir mes galime kovoti su veidrodžiu labai gerai dirbtinis.Mes galime padaryti bet kokių metų ir kokios spalvos norėtumėte,mes galime padaryti, monetas, atrodo sam ' e, kaip originalas,žinoma ,kokybę, vey geras.

UŽ PRIVALUMAS:

Mūsų gamykloje, kad monetos naudokite originalią formą,ir mes turėtume elgtis su d etails labai gerai.ir mes galime pasirinkti gerą valdybos embriono, prieš monetas baigtas,mes galime padaryti, monetas, atrodo labai sklandžiai,ir kontūras atrodo labai aiškus,ir mes galime padaryti viską, kad contorl svoris,taigi, jei jums reikia, kad apie svorio,galite pasikonsultuoti su mumis,mes turime padaryti viską, siekiant padėti jums,kokybė yra labai gera.

UŽ ATSILIEPIMAI:

Ačiū, kad esate, įvežamų mano parduotuvėje,kai gavote savo produktą.prašome palikti teigiamą atsakymą,jis gali duoti mums didžiulis paskatinimas ,jei turite klausimų apie šį gaminį,prašom man pasakyti,aš turiu daryti, mybest,siekiant padėti jums, Ačiū.

Tai yra nuoroda mano parduotuvėje,galite įvesti mano parduotuvėje, norėdami pamatyti visų rūšių monetų,ir jei turite kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis,turiu padaryti viską, kad padėtų jums.ir aš tikiuosi, kad mes galime turėti daug bendradarbiavimą.Ačiū.

Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 2cm (7.87in x 7.87in x 0.79in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.04kg (0.09lb.)
Regioninės Funkcija Europa
spalva Juoda, juoda
Prekės Pavadinimas HERUCHAO
Technika Liejimo
Stilius Antikos Imitacija
Medžiaga Vario
Temos Žmonės
Metų 1920-1939 m.

Parašyti atsiliepimą

Britų Yi Yuan Prekybos Vieno Dolerio 1921 Žalvario, Sidabro Padengtą Kopijuoti Monetas

Britų Yi Yuan Prekybos Vieno Dolerio 1921 Žalvario, Sidabro Padengtą Kopijuoti Monetas

1 Doleris, Didžiosios Britanijos Prekybos Doleris Averse Atvirkštinio Aprašymas Šalis Metų Metalo Jungtinė Karalystė 1921 Sidabrą, Sidabro Skersmuo ( mm ) Svoris ( gr ) Orientacija ±39.8 ± ↑↑ Krašto Reeded Mūsų parduotuvė: 1: pirmiausia,medžiagų,mūsų gamykloje maked

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai