12-colių saulės šviesa matoma ekrane,Didelio tikslumo touch " ekranas,Didelio Ryškumo ekranas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€179.94

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Produkto trumpai:

Tai yra 12 colių LED stipri, ryški saulės šviesa matoma touch " ekraną. 1024x768 rezoliucija pramonės TFT ekranas. Atveju, pagamintas iš stiprių metalinių atveju.

Idealiai tinka didelių gamyklų ir atšiaurioje aplinkoje operacijas. Ji užtikrina gerą signalo apdorojimo, keitima, ir turi gerą patikimumą.

Su VGA, composite video, ir HDMI vaizdo įvesties jungtis. Ekranas naudoja patikimą touchscreen, kaip žaliavos, vidutinis, lengvas žmogaus sąveikos su kompiuterinėmis sistemomis.

Jutiklinio ekrano valdikliai, naudojant USB sąsają, neprivaloma RS232 sąsaja. Šios serijos normalaus Vaizdo ekrane gali būti Saulė, o Saulė. Su automatinio ryškumo nustatymo funkcija, pagal save reguliuoti apšvietimo ryškumą aplinką, rankinis reguliavimas mygtukais, atsižvelgiant į vartotojo poreikius, pasirinkite ekrano apšvietimo ryškumą.(Į automatinio reguliavimo ryškumo funkcija turėtų būti padidintas iki $20)

LED foninio apšvietimo technologija kaip, lyginant su įprastais CCFL technologija gali suteikti geresnių rezultatų, ir dar mažesnės energijos sąnaudos ir mažesnis šilumos.

Pavadinimas: 12-colių saulės matomo touch " ekranas

Gamintojas: TKUN

Produkto modelis: A121XGA

Santykis: 4:3

Korpuso Medžiaga: Metalas

Matmenys: 304x229x50mm (plotis/aukštis/storis)

Spalva: Juodas (kitos spalvos pritaikyti iš anksto)

Meniu Valdymas: Ryškumas, kontrastas, auto reguliuoti, lygio reguliavimas, vertikalus reguliavimas, kalbų pasirinkimas, ir kt. taip pat jos pusėje derinimo

Kalbos: Kinų, Anglų, Prancūzų, Ispanų, Italų, Vokiečių, Rusų, Korėjiečių

Sąsaja:

(1) VGA 15 Pin

(2) DVI arba HDMI įvesties sąsaja

Priedai: 12V Galia;Maitinimo kabelis; VGA kabelis ;USB kabelis; CD-ROM; ausis Sienos

Garantija: vieni metai

Savybės: grynas metalas patikima važiuoklė, apsauga nuo dulkių, atsparus smūgiams, anti-trukdymo

VESA skylių 100 * 100mm, palaiko VESA; pylimas montavimas

Naudoti pramoninės klasės LCD ekranas; ilgesnį gyvenimą

Didelio ryškumo ir kontrasto ekranas; bauda kokybės

Daug įtampos dizainas; paklausa įvairių pramoninių svetainę

Padengti OSB kino mygtuką (button)

Maitinimo funkcija

Jis naudoja saulės matomas, jutiklinis ekranas, galite naudoti šviesioje aplinkoje

Ekranas ekranas

Dydis: 12 colių 4:3

Rezoliucija: 1024 * 768

Reakcijos laikas: 12ms

Ryškumas: 1000cd / m2

Kontrastas: 1000:1

Kampas: 110/110

Dot pikio: 0.285

Jutiklinis ekranas

Klasifikacija jutiklinis ekranas:Tikslumas saulės matomo touchscreen

Paramos Sistema: Debian (x86) už DOS Feaora core (x86) "iMac" OS 9X "iMac", "OS X" Mandrake Linux (x86) Windows 2000, XP", "Windows CE" 2.12 Windows CE 5.0, Windows 6.0 (RS232 USB) Windows CE.NET (RS232-USB) "windows" CE.NET (RS232) windows NT4.0 YeLLOW DOg linux "Windows xp", "Windows 2000" ir kt.

Rezoliucija: 4096 * 4096

Padėties nustatymo tikslumas: mažiau nei 2.0 mm

Pralaidumo greitis: daugiau nei 85%

Touch life: daugiau kaip 60 mln. kartų

Paviršiaus kietumas: 5H

Įėjimas: Pirštų, ir rašiklio

Darbo Aplinka

Temperatūra: 0 ~ 55 ° C

Drėgmė: 5% -95% nesikondensuojantis

Paskirtis: galima naudoti lauke ryškioje šviesoje

Specialios instrukcijos:

Prašome palikti pranešimą jums užsakant produktą, kad jūs naudojate įtampos diapazonas, todėl, kad mes galime pristatymas į jums tinkamą maitinimo adapteris ir maitinimo laido

Pramonės touch " ekranas, prašome atrodo TKUN ekranas gaminių pagal užsakymą. Jei norite sužinoti daugiau informacijos apie produktą, galite susisiekti su mumis internetu arba siųskite mums.

Daugiau produktų rasite

Shenzhen Tian Kun JI CO., LTD

Šioje serijoje dydis 15 "; 12 colių; 10.4 colių; 8.4 colių , kviečiame rinktis ir pirkti

Standartinis ekranas ekranas neturi automatiškai nustatyti ryškumą, funkciją. Standartinis ekranas yra 12V galia.

Pridėti $20 pridėti auto-reguliuoti ryškumą, funkciją.

Pridėti 12-24v daug įtampos funkcija pridėti $30.

Produkto rodo

Ausies gali būti išardyta

Yra ir daugiau matmenų, aukšto ryškumo ekranas gali būti pritaikytas. 8.4 colių,10.4 colių,12 colių,15 colių,17 colių, 19 colių,15.6 colių,18.5 colių,21.5 colių 32 colių .ir t.t.

Pranešimo Klientams:

Gerbiamas kliente, Sveiki! Dėkojame, kad lankotės mūsų parduotuvėje, prieš jums nuspręsti, pirkti mūsų produktus, prašome atidžiai perskaityti šiuos.

1. Visi mūsų produktai yra nauji, originali, mes turime griežtai kontroliuoti produkto kokybę. Jei ne kokybės problema, nenumato kompensacijos. Jei grįžti sukelia produkto kokybės problemų, prašome grąžinti per 40 dienų po to, kai mes išsiųsti. Šias sąlygas mes atsisako grąžinti jums pinigus: viršyti grąžinimo laikotarpį; produktas atrodo sugadintas; techninės įrangos nėra visiškai.

2.Įprastomis aplinkybėmis mes norėtume pasirinkti DHL transporto, DHL negali pasiekti srityje mes pasirinkti UPS ar Fedex. Prašome palaukti kantriai, prekių atvyks maždaug 5-10 dienų po to, kai mes išsiųsti.

Bendrovė įvadas : Shenzhen Tiankun Informacinių Technologijų Co. Ltd. yra profesionali ekranas įrangos gamybos įmonės. Ji buvo 6 metų istoriją, Yra specializuota užsiima ekranas ekranas plėtra; Gamybos ir pardavimo integracijos aukštųjų technologijų įmonių; Įmonių, su aukštos kokybės produktus, savalaikį ir nepriekaištingą aptarnavimą laimėjo klientams keliose šalyse visame pasaulyje, ir įsteigus "TKUN" prekės ženklo rodomi produktai, Produktai yra suskirstyti į LCD monitorius; Pramonės rodymas; reklamos mašina; medicinos ekranas; didelis ekranas sujungimas sienos; jutiklinis ekranas; palieskite vieną mašiną; ekranas priedai, įvairių pramonės šakų yra plačiai naudojami srityse, stebėsenos, reklama žiniasklaidoje, transliavimo, energijos, finansų, transporto, viešbučių, bendrovė yra įsipareigojusi siekti inovacijų ir kokybės, nekilnojamojo kokybės produktus rekomenduojama, kad naudotojo!

Pakuotės Svoris 6.0kg (13.23lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 55cm x 45cm x 20cm (21.65in x 17.72in x 7.87in)
Modelio Numeris A121XGA
Produktų Statusas Sandėlyje
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas tkun
Tipas Pramonės Stebėti

Parašyti atsiliepimą

12-colių saulės šviesa matoma ekrane,Didelio tikslumo touch

12-colių saulės šviesa matoma ekrane,Didelio tikslumo touch " ekranas,Didelio Ryškumo ekranas

Produkto trumpai: Tai yra 12 colių LED stipri, ryški saulės šviesa matoma touch ekraną. 1024x768 rezoliucija pramonės TFT ekranas. Atveju, pagamintas iš stiprių metalinių atveju. Idealiai tinka didelių gamyklų ir atšiaurioje aplinkoje operacijas. Ji užtikrina gerą signalo apdorojimo, keitima, ir turi gerą patikimumą. Su VGA, composite video, ir HDMI vaizdo įvesties jungtis. Ekranas naudoja

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai