Naujas Prekės ženklas CJ5T-15K859-AAW PDC Parkavimo Jutiklis Bamperis Objektas Atvirkštinio Padėti Radaro Ford 0002212315

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€12.64

€7.45

--70 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aprašymas

● Produkto pavadinimas: PDC Parkavimo Jutiklis

● Dalis Nr.: CJ5T-15K859-AAW

● Kitos Dalies Numeris: 0002212315

Pastaba: vienintelis būdas būti tikri 100%, kad tiks jūsų transporto priemonė yra patikrinti, ar jūsų originalo numeris,taip pat galite skambinti savo vietinį atstovą ar rašykite man jis lp.

Nuotrauka

Mokėjimo Būdas

●Mes priimame mokėjimus per Paypal , Cresit Kortele , Banko pavedimu ir kitomis Mokėjimo, kad Salve.lt paramos .

●Prašome, kad jūsų sumokėti per 19 dienų po aukciono pabaigos.

●Prašome nurodyti jūsų specialius pageidavimus (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) kai jums padaryti mokėjimo, arba siųsti mums žinutę.

Muitinės mokesčiai

Tarptautinės Pirkėjų Atkreipkite Dėmesį, :

Importo muitų , mokesčių ir rinkliavų , nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Kai kuriose šalyse,pvz: Rusija, Argentina ir GreeceDenmark,Suomija, Izraelis ir Brazilija, Naujoji Zelandija. vartotojo atstumas labai griežtas, klientas turi bendradarbiauti patvirtinimo pažanga, ir jei nėra jokių mokesčių, klientas turi padengti jį.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą / pirkti.

Paprastai,mes galime pabandyti mano geriausia padėti jums ženklą mažesnės vertės paketą,jei jis neveikia, prašome prisiminti, kad tai nėra pardavėjo atsakomybė.

Laivybos ir pristatymo

●Paprastai, mes bus pristatymas ir siųsti sekimo numerį per 24 valandas po jūsų užpildyti užsakymo apmokėjimo.

Mes imsimės griežtų pakuotę siekiant užtikrinti, kad jūsų daiktai yra saugūs.

●Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.taigi, prašome įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas atitiktų jūsų pristatymo adresą . pasakykite mums savo vardą, pavardę ir telefono numerį.

●Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.

Jei negavote prekės per 40 darbo dienas nuo mes išsiųsti, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą. Mes sekti siuntą ir pabandyti mano geriausia, siekiant padėti jums kaip galima greičiau,tik neigiamų atsiliepimų, be komunikacijų nėra naudinga, kad būtų išspręsta problema.

Grąžinimo Politika

●Žalos ar Praradimo gabenimo metu bus sprendžiamas žalos,/prarastas reikalavimai pagal atitinkamas vežėjas. Keitimu nebus siunčiamas, kol reikalavimas yra patvirtintas. Prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos.

●Grąžinimo priimamas per 14 dienų po to, kai pirkėjas gauna prekę.

●Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį , grąžinimo priežastis , ir jūsų Salve.lt ID .

Susisiekite su mumis

●Mes esame patyrusi įmonė dirba E-komercijos metų. Custmer pasitenkinimas yra mūsų NĖRA.1 tikslas.

●Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mums pirmas ,ir mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu. Taip pat mes pasistengsime ją išspręsti, taip pat kiek įmanoma.tik neigiamų atsiliepimų, be bendravimas gali negaliu gauti pagalbos išspręsti problemą.

Atsiliepimai

Mes labai vertiname jūsų Penkių Žvaigždučių Postive Atsiliepimų . Prašome nepalikite neigiamą arba neutralų atsiliepimą, be jokio kontakto. kodėl negalima rasti draugiškas būdas išspręsti problemą.Manau, kad bet kokią problemą galima išspręsti su mūsų geri bendravimo.

Tikimės, kad paslauga jums gerus produktus ir paslaugas.

Kartu galime sukurti Daugiau!

Pakuotės Svoris 0.07kg (0.15lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 18cm x 16cm x 6cm (7.09in x 6.30in x 2.36in)
Tipas Matomas
Kitos Dalies Numeris
OSD Kalba
Gamintojas Dalies Numeris CJ5T-15K859-AAW
Medžiagos Tipas Standartas
Kalbėti Diapazonas 1-1.5
Automobilių Gamintojo Ford
Prekės Pavadinimas SORGAS
Modelio Pavadinimas CJ5T-15K859-AAW

Parašyti atsiliepimą

Naujas Prekės ženklas CJ5T-15K859-AAW PDC Parkavimo Jutiklis Bamperis Objektas Atvirkštinio Padėti Radaro Ford 0002212315

Naujas Prekės ženklas CJ5T-15K859-AAW PDC Parkavimo Jutiklis Bamperis Objektas Atvirkštinio Padėti Radaro Ford 0002212315

Aprašymas ● Produkto pavadinimas: PDC Parkavimo Jutiklis ● Dalis Nr.: CJ5T-15K859-AAW ● Kitos Dalies Numeris: 0002212315 Pastaba: vienintelis būdas būti tikri 100%, kad tiks jūsų transporto priemonė yra patikrinti, ar jūsų originalo numeris,taip pat galite skambinti savo vietinį atstovą ar rašykite man jis lp. Nuotrauka Mokėjimo Būdas ●Mes priimame mokėjimus

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai