Aukštos Kokybės Kūrybos Cinko Lydinys Modeliavimas Antrankiai Keychain Juosmens Kabo Dovana

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.64

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Kad Daugiau nei $10 , galite gauti dovanų .

Mielas drauge,

Dėkojame, kad lankotės mūsų parduotuvės! Mūsų bendrovė yra visada skirta rengti mados aukštos kokybės papuošalai, aksesuarai,mūsų produktai yra aukštos kokybės galvanizavimo proceso metu, ilgesnis blizgesio. Mūsų gamykloje, kad tiesioginio pardavimo , mes galime pasiūlyti geriausia kaina.Jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Kai jūsų užsakymą, mes jį apdoroti kaip galima greičiau ir siųsti jį jums per 1-3 dienas.

Drop Laivyba galime siųsti elementus tiesiai į savo muitų,jei turite kokių nors problemų ar klausimų,pvz., deklaracija,pakavimas ir t.t., prašome palikti mums žinutę, kai jūs atliekate savo užsakymą,mes padarysime viską, kad suteikti jums aukščiausios kokybės paslaugas! Patarimai, Kaip kaina, kiekvienas gaminys yra labai mažos, o pelnas yra labai maža, jei jūsų užsakymas yra pagal $7,turime laivas, kurį Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus, kuri trunka 20-60 dienų pasiekti ir negali būti stebimi.

Jei norite, kad jūsų užsakymo(

Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.005kg (0.01lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Formos Antrankiai
Stilius Madinga
Metalo Spalvos Dirbtinė Rodis Padengtą
Lytis Unisex
Elemento Tipas Raktų Pakabukai
Medžiaga metalo
Bauda ar Mados mados
Prekės Pavadinimas Adojewello
Metalų Tipas Cinko Lydinys

Parašyti atsiliepimą

Aukštos Kokybės Kūrybos Cinko Lydinys Modeliavimas Antrankiai Keychain Juosmens Kabo Dovana

Aukštos Kokybės Kūrybos Cinko Lydinys Modeliavimas Antrankiai Keychain Juosmens Kabo Dovana

Kad Daugiau nei $10 , galite gauti dovanų . Mielas drauge, Dėkojame, kad lankotės mūsų parduotuvės! Mūsų bendrovė yra visada skirta rengti mados aukštos kokybės papuošalai, aksesuarai,mūsų produktai yra aukštos kokybės galvanizavimo proceso metu, ilgesnis blizgesio. Mūsų gamykloje, kad tiesioginio pardavimo , mes galime pasiūlyti geriausia kaina.Jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai