1080P HDMI Mikroskopu Nešiojamų 3" LCD ekranas USB, VGA, Skaitmeninis Mikroskopas Litavimo Įrankis, 10-300x Ilgai Objekto Atstumo Stovo

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€155.33

€163.50

-4 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

1080P HDMI Mikroskopu Nešiojamų 3" LCD ekranas USB, VGA, Skaitmeninis Mikroskopas Litavimo Įrankis 10x iki 300x Ilgai Objekto Atstumo Stovo

Fantastinis 3" Handheld LCD Skaitmeninis Mikroskopas, geras būdas, kad jūs turite per mikroskopą kelyje. Ryškus kristalų nuotrauka 3" kokybės LCD ekraną. Įrengta profesionali mikroskopinių objektyvas, jūs galite pamatyti mažų objektų lengvai. 8 ryškus Led, su ryškumas reguliuojamas, geras pastebėjimas. Su šiuo mikroskopu, jūs galite mėgautis savo tyrimus, bet kuriuo metu ir bet kur.

Laivų sąrašas

1PCS

Mikroskopas

1PCS

Workbench + LED šviesos

1PCS

maitinimo adapteris

1PCS

Kėlimo paramos

1PCS

HDMI į VGA kabelis

1PCS

USB laidas

1PCS

HDMI kabelis

gaminio specifikacijos

Modelis NR.

ADSM201+VGA kabelis

Tipas

Nešiojamas LCD Skaitmeninis Mikroskopas

LCD

3" colių

Statinė kamera

12M/10M/8M/5M/3M/2M/1.3 M/VGA

Vaizdo jutiklis

3 Mega Pikselių

Vaizdo išvestis

1920*1080P, 1280*720P, 848*480P(WVGA)

640*480(VGA)

Vaizdo formatas

MOV

Fokusavimo Diapazonas

Rankinis fokusavimas nuo 10mm iki 500mm

Kadrų Dažnis

Max 30f/s pagal 600 Lūs Ryškumas

Didinimo Koeficientas

10x iki 300x

Vaizdo išvesties Sąsaja

HDMI, bet monitorius su HDMI-In

Saugojimas

MicroSD, iki 32G

Maitinimo šaltinis

5V DC

Kalbos

Lietuvių

Kadrų dažnis

30 k / s

Galia

USB HDMI VGA

TF kortelė

Didžiausia parama 32g

šviesos šaltinis

Du aukšto ryškumo

parama

Win Xp/ win7/win8/win10

Taikymo sritis

Šis mikroskopas yra daugiausia naudojamas: vabzdžių stebėjimas (pavyzdžiui, skruzdės, tarakonai ir kt.), rinkimo priemonės, vaikų tirti, spausdintinių plokščių bandymų, rūdos, rankų senovinių, antikvarinių dirbinių, pašto ženklų, senovinių monetų, kaligrafijos ir tapybos, medžiaga bandymų, tikslumo objektus ir pan. Ir matavimo, nuotraukas, dalintis, tyrinėti skirta rankinių elektroninių didinamasis stiklas, skaitmeninis mikroskopas.

Laivybos Politika

1. Prekės bus išsiųstos per 2-5 darbo dienas DHL, "FedEx", UPS, EMS ir kitų laivybos metodą pasirinkti artimiausiu metu. Mes pasirinkti geriausią ir tinkamiausią laivybos kompanija. Paprastai ji trunka 7-12 dienų atvykti daugumai šalių. Jums bus pranešta sekimo numerį, kai užsakymo išvežti.

2. Tarptautinės pirkėjai yra atsakinga dėl jokių muitų mokesčių ir muitų mokesčius savo vietos vyriausybės. Prašome susisiekti su savo vietos muitinės įstaigą su tolesnį tyrimą šiuo klausimu. Mes negalime būti atsakingi už bet kokius tarifus, muito ar kitų mokesčių, prašo arba reikalauja paskirties šalyse.

Apie Mus

Prekės ToAuto priklauso Greitai Pirkti Ribotas . Mes turime specilized profesionaliai CNC Sprendimas 6years , mes galime pasiūlyti pilną serijos Varikliai būti Ašinis Variklis, Servo Variklis, Žingsninių Variklių , ir turi įvairių CNC kontrolės dalys ir CNC Staklės . Be to , mes savo labai profesionalūs CNC inžinierius komandai padėti jums pasiūlyti, bet CNC sprendimus .

Grąžinimo Politika

1. Mes priimame 14 dienų grąžinimo politikos. Jei norite grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis per 14 dienų pirma ir įsitikinkite, kad pakuotėje yra jt-atidarė. Pirkėjas turi mokėti už eikite ir atgal pristatymo kaina ir custom mokestis kiekvienoje šalyje. Kai mes gavome produkto ir tikrinama, mes, kad susigrąžinti dalį per 24 valandas.

2. Mes įsitikinkite, kad prekės yra visiškai naujos, su originaliomis paketą ir siūlome 1 metų garantija dėl kokybės.

3. Bet kokybės problema, įprastomis sąlygomis, per garantinį laiką, Mes siūlome nemokamas remontas. Pirkėjas turi apmokėti grąžinimo išlaidas, o mūsų bendrovė, mokės iš naujo laivybos kaina.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 12cm x 8cm (5.91in x 4.72in x 3.15in)
Modelio Numeris ADSM201+VGA kabelis
Išėjimo Tipas USB HDMI VGA
Prašymas Pramonės kontrolės
parama Win Xp/ win7/win8/win10
Prekės Pavadinimas ToAuto
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Elektros
Sąsaja VGA, HDMI
LCD 3 colių
Pikselių 300X

Parašyti atsiliepimą

1080P HDMI Mikroskopu Nešiojamų 3

1080P HDMI Mikroskopu Nešiojamų 3" LCD ekranas USB, VGA, Skaitmeninis Mikroskopas Litavimo Įrankis, 10-300x Ilgai Objekto Atstumo Stovo

1080P HDMI Mikroskopu Nešiojamų 3 LCD ekranas USB, VGA, Skaitmeninis Mikroskopas Litavimo Įrankis 10x iki 300x Ilgai Objekto Atstumo Stovo Fantastinis 3 Handheld LCD Skaitmeninis Mikroskopas, geras būdas, kad jūs turite per mikroskopą kelyje. Ryškus kristalų nuotrauka 3 kokybės LCD ekraną. Įrengta profesionali mikroskopinių objektyvas, jūs galite pamatyti mažų objektų lengvai. 8 ryškus Led, su ryškumas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai