Satai Afro Keistą Garbanotas Plaukų Žmogaus Plaukų 3 Ryšulius Spręsti, Natūralių Spalvų Brazilijos Plaukų Pynimas Ryšulių Ne Remy Hair Extension

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€36.23

€56.24

-35 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Satai Afro Keistą Garbanotas Plaukų Žmogaus Plaukų 3 Ryšulius Spręsti, Natūralių Spalvų Brazilijos Plaukų Pynimas Ryšulių Ne Remy Plaukų Pratęsimo 1, Plaukų Gamintojas: Satai Plaukų. 2, Plaukų Ataudų: Dvigubas Mašina Ataudų. 3, Plaukų Tekstūros: Afro Keistą Garbanoti Plaukai, 100% Žmogaus PLAUKŲ, 4, Plaukų Spalva: Natūrali Juoda Spalva, 1B#, Gali Būti Dažų ir Baliklio labai gerai. 5, Plaukų Ilgis: 8-26inch galima. 6, Plaukų Svoris: 97gram-100gram vienam pluoštas. 7, Plaukų Medžiaga: 100% Žmogaus Plaukų Ir Nenaudojant Jokių Cheminių Precess. 8, Gyvenimo Laiko: Ne remy plaukai gali trukti mažiausiai 2-6 mėnesių tinkamą priežiūrą. 9, Pristatymo Laikas: Express Pristatymas Per UPS/TNT per 2-5 darbo dienas. 10, Gali Būti Permed: Taip, tai gali būti permed, riesta ir perdaryta taip, kaip norite.

Modelis Gerai Įvykusioje

Pilna Komplektacija, Natūralų Blizgesį, Universalumas, Kurie Gali Būti Stilingi, Smūgis Sausi,Plokšti, Išlyginti Ir Susukti Naudojant

Įrankiai, Nesukeliant Jokios Žalos Plaukų priauginimas.

Armuoto, Dvigubo Ataudų Išskirtinį Kūrinys, Dvigubo Audimo & Patvarus, Su Labai Nedaug Praliejimo, Ne Cheminis

Korėjos Klijai, Natūralūs Ir Patogūs.

Nė Vienas Cheminių Minkštas Plaukų Galai Be Jokių Padalinti,Ne Sausas, Lengva Prižiūrėti, Be Jokių

Raizginys Problemų,Visiškai Storio Baigiasi.

Visos prekės (- ių) turi būti grąžinama Originalioje Pakuotėje, nenaudotos būklės ir Vėl sellable. Mes pinigų grąžinimo garantiją visiems priimtina grįžta. Grąžinimo ir keitimo yra prieinama tik per 7 dienas nuo dienos gavo.

1. Fizinis adresas yra būtina, nepalikite PO BOX adresas UPS/TNT negali pristatyti jį.

2. Neleidžia UPS/TNT palikti savo paketą į jūsų duris per visas aplinkybes.Tai sukelia pacakges prarado dažnai.

3. Kaip Salve.lt poreikius 6-24 valandų mokėjimo tikrinimas, mes išsiųsti plaukų per 24 valandas nuo mokėjimo, aišku.Tai trunka 2-7 darbo dienas pristatyti.

Satai plaukai yra gerai pagamintas 100% žmogaus plaukų. Tai buvo iškirpti, ir prižiūrimi labai atidžiai. Prieš galvos plaukų yra iškirpti iš donoro, tai pintas arba dedamas į plaukai surišti į uodegą. Po to, kai ji pašalinama, tai galvos plaukai yra nuolat siejama o tai perdirbti ir paruošti naudoti kaip plaukų audimo. Šis plaukų audimo gali būti dažyta arba butas išlyginti, visi plaukai yra jų natūralių spalvų. .

Q1: Apie muitus

A: Muitinės, mokesčių, priklauso nuo jūsų šalies politika, kad mes negalime kontroliuoti.Paprastai mes skelbiame plaukai yra plaukų mėginio ir mažesnė vertė, siekiant padėti jums išvengti muitinės mokesčių, kaip įmanoma, kaip mes galime. jūs gausite originalų plaukų kaip jūsų užsakymą rodo. ir jei turite kokių nors prašyti sąskaitos faktūros vertė,pleasecontact mums jei galite pateikti užsakymą.

Q2: Kas yra remy plaukų?

Remy plaukai yra aukštos kokybės žmogaus plaukus. Tai buvo iškirpti, ir prižiūrimi šaknų suderinti ir sujungti viršuje pluoštas. Prieš galvos plaukų yra iškirpti iš donoro, tai pintas arba dedamas į plaukai surišti į uodegą. Po to, kai ji pašalinama, tai galvos plaukai yra nuolat siejama o tai perdirbti ir paruošti naudoti kaip plaukų audimo. Nes plaukai yra sumažinti su visais odeles susiduria su ta pačia kryptimi, remy plaukų priešinasi tangling ir dembliai. Šis plaukų audimo gali būti dažyta arba butas išlyginti, visi plaukai yra jų natūralių spalvų.

Q3: galiu dažų ar baliklio plaukų?

Kiekvieno ryšulio, plaukų ateina iš donoro, plaukai yra visiškai natūralus ir niekada nebuvo tvarkomi. Ir mes tada pasirinkite toks plaukų, kad nei per storas, nei per plonas.Ji mano, spalvų ir baliklio labai lengvai.

Q4: ar Gali būti plaukų geležies-plokščia ?

Tai gali būti geležies butas, prašome don ' t būti didesnė kaip 150C, kai jums tai padaryti, ar plaukai bus sunaikinta. Taip pat plaukų grįš į savo natūralią banguoti, po to nuplaukite iš geležies arba iš plokščių.

5 klausimas: Kodėl mano plaukų audimo gauti raizginys ?

Dažniausiai savo Plaukų audimo painiava dėl sausumo, naftos ir purvo kaupiasi, prakaitas, ir ne šukavimas ( platus dantis, šukas.) iš savo plaukų kasdien. Įsitikinkite, kad wash & būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę, du kartus per savaitę būtų geriau. Naudoti drėkinantis lašai arba kreipkitės stilistas daugiau pagalbos.

K6: Kodėl mano plaukų audimo gauti praliejimo ?

Visų pirma, prašome, veikia plaukus su jūsų pirštais arba plati-dantytomis šukomis švelniai siekiant išvengti praliejimo.Garbanotas plaukų, nenaudokite šukos. Antra, Po plovimo, prašome slaugytoja plaukų su kai kurie plaukų aliejaus, tuomet plaukai bus šilkinė ir švelni.

Pakuotės Dydis 25cm x 10cm x 10cm (9.84in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas daug (3 vnt/lot)
pakuotė 3 vnt Ataudų
tekstūra Keistą Garbanotas
Žmogaus Plaukų Tipas Brazilijos Plaukų
Medžiagos klasė Ne remy Plaukų
Gali Būti Permed Taip
Ilgiausių Plaukų Dalis >=5%
Prekės Pavadinimas Satai
ilgis 8 10 12, 10 12 14, 12 14 16, 14 16 18, 16 18 20, 18 20 22, 20 22 24, 22 24 26
Tinka Miršta Spalvų Visos spalvos

Parašyti atsiliepimą

Satai Afro Keistą Garbanotas Plaukų Žmogaus Plaukų 3 Ryšulius Spręsti, Natūralių Spalvų Brazilijos Plaukų Pynimas Ryšulių Ne Remy Hair Extension

Satai Afro Keistą Garbanotas Plaukų Žmogaus Plaukų 3 Ryšulius Spręsti, Natūralių Spalvų Brazilijos Plaukų Pynimas Ryšulių Ne Remy Hair Extension

Satai Afro Keistą Garbanotas Plaukų Žmogaus Plaukų 3 Ryšulius Spręsti, Natūralių Spalvų Brazilijos Plaukų Pynimas Ryšulių Ne Remy Plaukų Pratęsimo 1, Plaukų Gamintojas: Satai Plaukų. 2, Plaukų Ataudų: Dvigubas Mašina Ataudų. 3, Plaukų Tekstūros: Afro Keistą Garbanoti Plaukai, 100% Žmogaus PLAUKŲ, 4, Plaukų Spalva: Natūrali Juoda Spalva, 1B#, Gali Būti Dažų ir Baliklio labai gerai. 5, Plaukų Ilgis:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai