20 x Silikono Analoginis Valdiklis Kreiptuką Nykščio Stick Tvirtinasi Dangtelis Dangtelis PS3 Xbox 360 PS4 Žaidimas, atsarginės Dalys, Priedai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.20

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

20 x Silikono Analoginis Valdiklis Kreiptuką Nykščio Stick Tvirtinasi Dangtelis Dangtelis PS3 Xbox 360 PS4 Žaidimas, atsarginės Dalys, Priedai

Tai yra nuoroda Juodos spalvos . Jei norite DERINYS spalvų, kaip jums patinka, tik padaryti pastabą

Savybės: Kreiptuką Bžūp Mygtuką apima PS4 valdytojas Kiekis: 20pcs Pakeisti savo susidėvėjęs arba skaldytų PS4 valdytojas bžūp Apsaugoti savo PS4 valdytojas kreiptuką nuo dulkių ir purvo, Lengva pakeisti per kelias sekundes, Kad jūsų kreiptuką, atrodo kaip naujas, vėl Medžiaga: Plastmasinis Spalva: juodas

Suderinama su:

PS4 Valdytojas

Pakuotė: 10 pora Kreiptuką dangteliai, PS4 Valdytojas

Mokėjimo terminai

Mes priimame Escow, T/T, Perkėlimo, Western Union,Paypal, Jei reikia išsamesnės informacijos,prašome nedvejodami susisiekite su mumis,Ačiū!

Pristatymas Naudojimo Taisyklės

1) Pristatymo laiką:

1. Mes atsiųsime prekę per 3 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas)

2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų Salve.lt adresas yra atnaujinami ir tikslinami. Ir, jei jūs norite pakeisti savo adresą, po jūsų užsakymą, prašome leiskite mums žinoti pirmą kartą. Ačiū!

3. Po to, kai mes išsiųsti prekes, mes pildant siuntimo informacija.

2) Laivybos laikas:

1. Apskritai , dauguma šalių laivybos laikas yra žemiau , dėl variacijos pašto serivce įvairiose srityse , kai kurios sritys gali užtrukti ilgiau. Jei jūs patenkinti problema , kviečiame nemokamai sumažėjo kreipkitės į mus , mes wlill atsakyti jums sonn .

Pristatymas Metodas

Gauta dienų

Laivybos srityje

Singapore post

10-55days

Visas pasaulis

EMS

5-15days

Kai kuriose šalyse ir regionuose

Honkongas Po Oro Pašto

10-55days

Visas pasaulis

Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius

16-60days

Visas pasaulis

DHL

3-7days

Visas pasaulis

UPS

3-7days

Visas pasaulis

2. Už Nemokamas Pristatymas elementus,Mes laivas, kurį Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus .jei norite laivas su sekimo nėra. prašome peržiūrėti mūsų parduotuvę.

Grąžinimo & Garantija

Jei prekė yra su trūkumais gavusi,prašome susisiekti su pardavėju greičiau.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. Jei prekė neturi kokybės problema, pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo siuntimo išlaidas.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

5. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantinį laikotarpį, Paprastai 3 mėnesių (ir

originali pakuotė, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Susisiekite Su Mumis

Jei negalite rasti atsakymus į savo klausimus čia, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Prašome suprasti, kad, jei jums susisiekti su mumis ir iš mūsų verslo valandos, mes bus būti negali atsakyti, kol mes gauti atgal į biurą kitą darbo dieną.

Mūsų verslo laikas yra: 9 AM iki 6 PM Pekino Laiku. Nuo pirmadienio iki penktadienio (išskyrus Švenčių dienomis) - Mes negalime atsakyti į visus laiškus per savaitgaliais ir švenčių dienomis. Visus laiškus, bus atsakyta tuo, kad ji buvo gautas kitą darbo dieną.

Atsiliepimai

Jei esate patenkintas ir laimingas su savo paslaugų ir produktų,duok mums 5 žvaigždžių atsiliepimus, jūs galite taip pat nusipelnė mūsų atsiliepimus.Jei nėra labai patenkintas, praneškite mums, mes jums visiškai patenkinti.

Ačiū.

Reikia jūsų paramos! tai yra vienintelis būdas, kad padėtų mums judėti į priekį!

Įrenginio Tipas daug (20 vienetų/lot)
Pakuotės Dydis 10cm x 20cm x 20cm (3.94in x 7.87in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)
Prekės Pavadinimas TOYILUYA
Suderinamos Prekės/Modelis SONY
SONY Modelis PlayStation4
Modelio Numeris P4002BK
Su USB no

Parašyti atsiliepimą

20 x Silikono Analoginis Valdiklis Kreiptuką Nykščio Stick Tvirtinasi Dangtelis Dangtelis PS3 Xbox 360 PS4 Žaidimas, atsarginės Dalys, Priedai

20 x Silikono Analoginis Valdiklis Kreiptuką Nykščio Stick Tvirtinasi Dangtelis Dangtelis PS3 Xbox 360 PS4 Žaidimas, atsarginės Dalys, Priedai

20 x Silikono Analoginis Valdiklis Kreiptuką Nykščio Stick Tvirtinasi Dangtelis Dangtelis PS3 Xbox 360 PS4 Žaidimas, atsarginės Dalys, Priedai Tai yra nuoroda Juodos spalvos . Jei norite DERINYS spalvų, kaip jums patinka, tik padaryti pastabą Savybės: Kreiptuką Bžūp Mygtuką apima PS4 valdytojas Kiekis: 20pcs Pakeisti savo susidėvėjęs arba skaldytų PS4 valdytojas bžūp Apsaugoti savo PS4 valdytojas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai