KEFU N551JM Už ASUS N551JM Nešiojamas Plokštė i7-4710HQ G551JM naują motininę GTX860m testuotas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€123.24

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Gerbiami pirkėjas:sveiki mano parduotuvės apsipirkti (*^__^*)

Prieš tempu, siekiant,kad, jūs turi įsitikinti, kad jums reikia plokštės modelį,jei jis yra pirkėjų priežasties būti perduotos yra neteisingas,mes ne suteikti kompensaciją.

KEFU N551JM Už ASUS N551JM Nešiojamas Plokštė i7-4710HQ originalus naujas plokštė GTX860m 100% testuotas

Dėmesio

1.Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų yra ne įtraukti į užsakymo,tai yra atsakingas pirkėjas ;

2.plokštė vežimas be baterijos,jei tau reikia baterijos,,prašome vieta, užsakymo, susisiekite su mūsų.

3. Prašome palikti pranešimą mus informuoti, kiek vertės paskelbti,jeigu pirkėjas nepateikė prašymo, siekiant užtikrinti, pirkėjas gautų mokestis nemokamas nuo importo, mes pripažins jį kaip "DOVANĄ" su mažesnės vertės. Šis mažesnę kainą neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo ar rinkos vertės produktas ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles. Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

4. Jeigu produktai nėra darbo, kai ją gavote , ten gali būti daug priežasčių.(prašome pranešti mums laiku laišką su jūsų išbandytas nuotraukų ar pranešimas internete,netgi video )Prieš diegiant, turite įsitikinti, kad kitų dalių, iš jūsų kompiuterio 100% dirbti, kitaip jis sukels mano produktas neveikia. Kartais ji taip pat bus sugadinti savo produktus. jei yra ne mūsų atsakomybė,mes negalime Priimti Deklaracijas .

5.Produktus lengva sugadinti metu transporto, todėl prašome atidaryti ir pažymėkite žymės langelį ir produktų, kai jūs gaunate prekes, jei langelyje yra sugriauta į kitą formą, prašome nufotografuoti ir įrodymus dėl pažeistų langą, ir tada paprašyti, kad paštininkas patvirtinti situaciją. Tokiu būdu, kai jūs duodate man savo įrodymais, mes galime paprašyti laivybos bendrovė, siekiant kompensuoti jav. Tai yra svarbu, ir bus apsaugoti savo pelną.

Apie mus

1.mes turime profesionalių inžinierių ir bandymų komanda,visi produktai yra per griežtas bandymas prieš pristatymas,, prašome būti tikri, pirkimo,produktų garantijos yra 60 dienų,garantinio laikotarpio metu,produktas neturi darbo,, prašome susisiekti su mumis,mes turime profesionalių inžinierių suteikti jums gerą aptarnavimą po pardavimo.

2.mes visi plokštė iš pirmų rankų šaltinių,bendrovė turi daug atsargų,100% kokybės garantija,jei jums reikia norint daug produktų,kainos bus pigiau

Apmokėjimas ir pristatymas

Banko pavedimu,vizų,kredito kortelės,T/T ir pan

Pristatymas

EMS,TNT,UPS,DHL,... tai iki jums!

Susisiekite su mumis

1.Jei turite abejonių dėl savo produktą ar turite ypatingų reikalavimų,taip pat atitinkamų padėti po padėti po pirkimo,rašykite mums,mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus per 24 valandas.(ne įskaitant šventes)

2.Kuo,mes išspręsti jūsų problemas,prašau nepalik neigiamų atsiliepimų,tikimės, kad dirbti su jumis, norėdami užmegzti ilgalaikius ryšius, bendradarbiavimą.Have a nice laiką, apsipirkti,sveiki dar kartą!

X500JK

X500JK

Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 36cm x 26cm x 5cm (14.17in x 10.24in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Su CPU Taip
Lustų rinkinys "intel" HM86
Uostai USB 3.0,Ethernet,HDMI
Atvykimo laikas per 60 dienų
PROCESORIAUS Tipas "Intel"
pristatymas naudojimo taisyklės "fedex", ups,TNT,it's up to you
vaizdo plokštės atmintis 4GB
Prekės Būklė Beveik Naujas
Švinas Laikas 1 2working dienas po apmokėjimo
Prašymas Nešiojamas kompiuteris
Maksimalus Ram Talpa 384GB
Garantija 60 dienų
Prekės Pavadinimas KEFU
Vaizdo Plokštės Tipas Ne Integruotas
Kietojo Disko Sąsaja SATA
Atminties kanalo Dvigubas
Formos Koeficientas ATX
Atminties Tipas DDR3
Atminties Bankas 2 DDR3 DIMM
Lizdo Tipas Borto CPU
Modelio Numeris N551JM
Pakuotė Taip
Chipset Gamintojas NVIDIA

Parašyti atsiliepimą

KEFU N551JM Už ASUS N551JM Nešiojamas Plokštė i7-4710HQ G551JM naują motininę GTX860m testuotas

KEFU N551JM Už ASUS N551JM Nešiojamas Plokštė i7-4710HQ G551JM naują motininę GTX860m testuotas

Gerbiami pirkėjas:sveiki mano parduotuvės apsipirkti (*^__^*) Prieš tempu, siekiant,kad, jūs turi įsitikinti, kad jums reikia plokštės modelį,jei jis yra pirkėjų priežasties būti perduotos yra neteisingas,mes ne suteikti kompensaciją. KEFU N551JM Už ASUS N551JM Nešiojamas Plokštė i7-4710HQ originalus naujas plokštė GTX860m 100% testuotas Dėmesio 1.Importo muitų,mokesčių ir

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai