Karšto Pardavimo 2018 Aukštos Kokybės Agaro Miltelių 100g želė Baltymų Milteliai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€10.64

€13.14

-19 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Metodas agaro želė

1, Bus 5 gramai agaro miltelių ir pamažu supilkite į maždaug 500 g (100:1~5 dalis vandens ir agaro) yra virinto vandens (virš 95 laipsnių), maišant o pridedant, troškinkite 1,5 minutės, kad Joan kosmetika sintezės vienodai (ne aglomeruotų dalelių) paliaubų.

2, Šalto 60-50 laipsnį ir agaro milteliai lydymosi koloidų, prisijungti prie vaisių gabaliukų arba pieno arba medaus arba cukraus arba oranžinės spalvos parinkimas arba morkų sulčių ar kitų daržovių sulčių, valgyti medžiagų, maišymas tolygiai. Į stiklinį ar tešlos sluoksnį, palaukite, kol atvės.

3, atšaldyti iki trisdešimt aštuonių laipsnių), kol visiškai kietinimo, gali pelėsių, krištolo skaidrumo, spalvos, pažangiomis agaro želė, pudingas gimė

Agaras yra daug geriau nei kitų rūšių gumos, ir skonis yra geras. & nbsp; & nbsp; & nbsp; nbsp;

Nbsp; & be agaras gali būti naudojamas kaip stabilizatorius, bet taip pat užkirsti kelią sukibimas pakuotės.

& amp; nbsp; agaras koncentracija pasiekia 0.5% 1,0%, kaip tortas skaidri pudra stabilizatorius ir padidinti klampumo ir paviršiaus klijų jėga, greitas kietėjimas ir padidinti lankstumą maisto, sumažinti paviršiaus defektus ir įtrūkimų.

& nbsp; agaras yra taip pat ir sumaišytas su kitais augaliniais guma. Nes agaras gali būti naudojamas kaip užpildai ir bentonito leavening agentas, gali pakeisti krakmolo gamybos grafiko, pasta, nėra krakmolo, duonos ir valgyti desertas, agaro koncentracijos 0,1% 1,0%, kaip konservantas agentas. Funkcija gėrimo gali padaryti gėrimų valstybės sustabdymas.

Daug cukraus ir specialių cukraus maisto produktų, tokių kaip riebalai yra populiarus maisto priedas. Agaras gamybos ledo vaisių rasos ir ledo žlugimo. Agaras gali sumažinti nuoseklumą, pieno produktus, gerinti nuoseklumą, sūris ir pan.

Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Tipas Galima Skalbti Kaukė
NET WT 100G
Formulės Purvo
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Lytis Unisex
Funkcija Pigmentacija Korektorius,Spuogų Gydymas
Pažymėjimo Numeris 100G
Sertifikavimo GZZZ
Komponentas Agaro Milteliai 100g
Naudoti Veidas
Modelio Numeris Agaro Milteliai Milteliai
Elemento Tipas Gydymo Ir Kaukė

Parašyti atsiliepimą

Karšto Pardavimo 2018 Aukštos Kokybės Agaro Miltelių 100g želė Baltymų Milteliai

Karšto Pardavimo 2018 Aukštos Kokybės Agaro Miltelių 100g želė Baltymų Milteliai

Metodas agaro želė 1, Bus 5 gramai agaro miltelių ir pamažu supilkite į maždaug 500 g (100:1~5 dalis vandens ir agaro) yra virinto vandens (virš 95 laipsnių), maišant o pridedant, troškinkite 1,5 minutės, kad Joan kosmetika sintezės vienodai (ne aglomeruotų dalelių) paliaubų. 2, Šalto 60-50 laipsnį ir agaro milteliai lydymosi koloidų, prisijungti prie vaisių gabaliukų arba pieno arba medaus

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai