Naujas ES Kaištis Universalus 3 Lizdai USB Įkroviklis Adapteris Sienos Kelionės Galios Įkroviklis Adapteris HTC SAMSUNG Iphone su Šviesos -15

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.51

€1.82

-17 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Naujas ES Kaištis Universalus 3 Lizdai USB Įkroviklis Adapteris Sienos Kelionės Galios Įkroviklis Adapteris HTC SAMSUNG Iphone su Šviesos

Savybės :

100% brand new ir aukštos kokybės

Įėjimas : 100/220V

Išėjimas: 5V-2.1

Spalva : Mėlyna / Juoda

Kištuko Standartas:EU plug

Dydis : 72mm*60mm*24mm

Komplektą sudaro:

1 * Telefono Nešiojamų Galios Įkroviklis Adapteris

Mokėjimo Aprašymas

1.Mes priimame visų mokėjimo Salve.lt patvirtintas.

2.Mes parašyti mažesnės vertės paketą, kad būtų išvengta gaminti tarifus. Kiekviena šalis turi skirtingų tarifų politikos. Mes ne imti jokių pardavimo mokesčių ir tvarkymo mokesčiai. Bet kuriuo atveju, mes neatsakome už mokesčio (PVM) ar Importo Muitus ar kitus lygiaverčius kyla iš tiekimo sandoris. Prašome patikrinti savo vietos priskirtus teisės aktus ir aplankykite savo vietos muitinės departamento interneto svetainėje prieš pirkimą.

Laivybos Sąlygos:

Mes atsiųsime jūsų užsakymą per 7days po gavome jūsų mokėjimą. Prašome pasirinkti laivybos norite.Laivybos, mes norėtume pristatyti detales jums čia:

1. Nemokamas pristatymas Kinija Paštu, Oro Paštu ( daugumoje šalių) . Jei nori naudotis express pristatymas, Jums reikia sumokėti papildomą mokestį.

2. El. paketas yra tik MŪSŲ klientas, Tai trunka apie 12days atvykti .

3. Kinija Paštu, Oro Paštu siunčiamas dauguma šalių, Tai trunka apie 30-60days atvykti, tai priklauso nuo šalies.

4. Jei pasirinksite EMS/DHL/UPS siuntimo, Tai trunka 5-8Days atvykti. Už produktą, kuris apima baterija, rekomenduojame pasirinkti Hongkong Post Oro Paštu. DHL ir UPS, turi griežtą politiką, baterija tvarka.

Klientų Šalinimas:

1.Mes parašyti Mažesnės Vertės Paketą, kad būtų Išvengta Gaminti Tarifus. Kiekviena Šalis Turi Skirtingų Tarifų Politikos, Atsiprašome, Mes neatsakome Už dėl Kliento Patvirtinimo ir Tarifų. Maloniai Prašome Apie Tai! Prašome patikrinti savo vietos priskirtus teisės aktus ir aplankykite savo vietos muitinės departamento interneto svetainėje prieš pirkimą.

2.Jei Norite mums Parašyti Produkto Informacija ant Pakuotės, kaip Jūs Norite, Prašome Siųsti mums Žinutę Pirmą Kartą, Kai Jums Padaryti Užsakymą.

Garantinis Aptarnavimas:

1.Esame Profesionalus Verslo Įmonės. Mes Siūlome Geras Po pardavimo Paslaugos Jums. Jei Turite Klausimų Apie Mūsų produktus Ar Paslaugas, Prašome Siųsti MUMS Žinutę. Mes pasistengsime Atsakyti Jums KUO Greičiau.

2.Jei gavote neteisingą, sugadintas, sugedęs, ar prekės nėra aprašyta, susisiekite su mumis dalinis/pilnas grąžinti pinigus ar pakeisti mūsų išlaidas.

3.Jei norite grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis per 30 dienų po paketo gavo .Grįžti produktų taip pat turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant langelį, pakavimo ir visi kiti priedai. Grįžta, kad yra dėl klientų klaida bus taikoma faktinė laivybos mokestis atskaitomas iš grąžinamosios išmokos.

4.Pirkėjas turi mokėti už grąžinimas prekių mokestį, jei Visi NE-Pardavėjas Klaidą grąžina pinigus . (E. g. jums atnešė neteisingas dydis ar klaidingų punktas).Prašome susisiekti su mumis prieš jūsų grąžinti elementą, mes siūlome jums teisę grįžti adresą.

Atsiliepimai :

1.Jei Jus Tenkina Mūsų produktus, Prašome Palikti Visą-žvaigždės ir Gerų Atsiliepimų Už MUS. Jūsų Atsiliepimai bus Skatina MUS DARYTI tai Geriau ir Toliau. Ačiū!

2.Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš palikdami Neigiamą atsiliepimą arba didinti ginčų. Mes stengiamės išspręsti problemą taip, kad jūs būsite patenkinti !

Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 17cm x 11cm x 5cm (6.69in x 4.33in x 1.97in)
Prekės Pavadinimas A AUSUKY
Išėjimo Tipas /
Modelio Numeris EU
Naudojimas Telefonas
Jungtis USB
Kištuko Tipas ES MĖLYNA, ES JUODA

Parašyti atsiliepimą

Naujas ES Kaištis Universalus 3 Lizdai USB Įkroviklis Adapteris Sienos Kelionės Galios Įkroviklis Adapteris HTC SAMSUNG Iphone su Šviesos -15

Naujas ES Kaištis Universalus 3 Lizdai USB Įkroviklis Adapteris Sienos Kelionės Galios Įkroviklis Adapteris HTC SAMSUNG Iphone su Šviesos -15

Naujas ES Kaištis Universalus 3 Lizdai USB Įkroviklis Adapteris Sienos Kelionės Galios Įkroviklis Adapteris HTC SAMSUNG Iphone su Šviesos Savybės : 100% brand new ir aukštos kokybės Įėjimas : 100/220V Išėjimas: 5V-2.1 Spalva : Mėlyna / Juoda Kištuko Standartas:EU plug Dydis : 72mm*60mm*24mm Komplektą sudaro: 1 * Telefono Nešiojamų Galios Įkroviklis

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai