Arcade "Chrome" Poveikis Mygtuką Pradėti 1P 2P 3P 4P LED Apšviestas Arcade Mygtukas Mame Jamma Aviečių Pi 1 Arkadinis Žaidimas Mašinos

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€9.03

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Nemokamas Pristatymas ! Arcade "Chrome" Poveikis Mygtuką Pradėti Rinkinys 1P 2P 3P 4P Grotuvas LED Apšviestas Mygtukas Mame Jamma Aviečių Pi Arkadinis Žaidimas Mašinos.

Sveiki atvykę daug didmeninės

Mes siunčiame prekes į JAV ir Kanadą ePacket Paslaugos iš Kinijos!

Mes išsiūsime prekes į kitas Šalis Tarptautinėse Registruotų Tarnyba su Sekimo Numeriu!

Produkto Aprašymas:

Prekes išsiųsime mūsų iš Kinijos.Jis paprastai tiesiog reikia tik 7-10 darbo dienas laivo į JAV.Mes ne tik Salve.lt pardavėjas,bet ir gamintojas.Mes pažadame jums.Tos pačios prekės.Mes galime pateikti jums mažesnę kainą ir taip pat aukštesnės kokybės! Kaip žmonės žino.Kinija gali tiekti ne tik mažesnę kainą,bet taip pat aukštesnės kokybės prekes!

Šis sąrašas yra 4 x 5V Naujas "Chrome" Efektas Apšviestas Arcade Mygtuką.

Suteikite savo arcade projekto puikus veiksnys su šiuo Sidabruoti , apšviestas arcade mygtuką. Kiekvienas mygtukas komplektuojamas su tvirtinimo žiedu, lemputės laikiklis, žnyplės, mikrojungiklis ir 5V LED. Jei nuspręsite apšviesti LED pateikiamas su šio žaidimo mygtuką, jums reikia 5V maitinimo. Tai gali būti imtasi nuo atsarginių molex jungtis (geltonas laidas) ant PC maitinimo ar Jamma PSU.

Produkto Matmenys:

* Montavimo skylę reikia: 24mm - 28mm

* Bendras skersmuo mygtuką visoje stūmoklis: 32mm

* Maksimalus gylis mygtuką iš viršaus stūmoklį į apačioje mikrojungiklis: 65mm

Laidų Informacija:

Šie mygtukai reikalauti, 4.8 mm crimped laidų sujungimui.

1 vielos žemės ryšys (CO) ir 1 vielos už signalo ryšio (NO).

Šiuos mygtukus reikia 6.3 mm crimped šviečiamųjų laidų.

1 vielos teigiamas ryšys ir 1 vielos neigiamas ryšys

Kas įtraukta su šiuo mygtuku?

4 x LED Apšviestas Mygtukas

4 x Tvirtinimo žiedu

4 x 5V LED Lempos

4 x Lemputės laikiklį

4 x Mikrojungiklis

Produkto Nuotrauka:

Tarptautinės Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį:

a) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

b) patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

c) Paprastai mes tiesiog parašyti bendra vertė mažesnė nei $20.00 pristatymo etiketės ir jei jūs perkate daugiau nei 1 komplektai, prašome leiskite mums žinoti, kiek pinigų vertė turėtų mums rašyti.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą!

PASTABA: Mes rašyti vertė nedidelė pristatymas etiketės ir gabenti prekes kaip dovana.Bet, jei nėra jokių muitų mokesčių.Jis bus taikomos Pirkėjo!!!

Patarimai:

Tarptautinės Pirkėjų;Dėl kitoje Šalyje, turi skirtingas Muitinės, Mokesčių taisykles,Todėl visi Muitinės, Mokesčių, bus apmokamos Pirkėjo.

Jei turite kokių nors problemų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis,prašome pasitiki mumis,mes darome viską, kad slove jūsų problema,Dėkoju už jūsų bendradarbiavimą!!!

Pristatymas

Pasibaigus mokėjimo patvirtintas galiojančiu, daiktai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienas.

Mes siūlome tris variantus, pristatymas.

Pasirinkus Singapūras Paštu registruotu paštu,ji yra nemokama ir mokama pardavėjui. Tai užtruks apie 7-15 darbo dienų, kad laivas į pagrindinių pasaulio šalių, pavyzdžiui, JAV, Vakarų Europoje,Australijoje ir kt. Tačiau mes negalėjo garantuoti, kad pristatymo metu, kaip tranzito laikas priklauso nuo Pašto tarnybos.

Mes taip pat pasiūlė pašto Singapūras EMS ir "Fedex express" paslauga, kurią moka pirkėjas.

Singapūras EMS trunka apie 5-8 darbo dienas.

"Fedex" trunka apie 2-5 darbo dienas.

Pastaba: Kainos, nurodytos įtraukia kuro mokestį. Importo muitais, mokesčiais ir kitomis muitų susiję mokesčiai neįtraukiami. Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra).

Atsiliepimai

Mes vertiname jūsų atsiliepimus ir komentarus.

Jei nesate patenkintas dėl bet kokios priežasties, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti neutralų atsiliepimą, neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar pradėti bylą! Mes jums išspręsti visas problemas, jums gali turėti, jei galėtumėte, prašome leiskite mums galimybę!

Jei esate 100% patenkintas, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.

Grąžinimo Politika

Visi daiktai, jeigu grąžino, dėl kokių nors priežasčių turi būti pridedamas Prekės Grąžinimo parašysime Skaičių,prašome susisiekti su mumis prieš grįžti. Straipsniai grįžo be RMA# bus atidėti procesą arba būti ignoruojami.

Baterijų ar akumuliatorių susijusių produktų, garantija negalioja, jei baterija buvo neteisingai apkaltintas,sumontuoti arba netinkamai bet kokiu būdu, arba, jei etiketėje ir (arba) bar kodas etiketė buvo pašalintas arba pakeistas.

Grįžti produktų, klientas turi sumokėti grįžti krovinių.

Susisiekite Su Mumis

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Teigiamas Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums Neutralus ar Neigiamas grįžtamasis ryšys,kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Prašome Susisiekti su mumis Interneto Prekybos Vadybininkas arba siųskite mums e-mail, jei mes off-line.

Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Amžius >8 Metų
Dydis 30mm
spalva Balta
Prekės Pavadinimas Reyann
Kiekis 4pcs
Modelio Numeris 30mm LED Sidabro Start " Mygtuką
Tipas Gatvės Krepšinis & Boksas

Parašyti atsiliepimą

Arcade

Arcade "Chrome" Poveikis Mygtuką Pradėti 1P 2P 3P 4P LED Apšviestas Arcade Mygtukas Mame Jamma Aviečių Pi 1 Arkadinis Žaidimas Mašinos

Nemokamas Pristatymas ! Arcade Chrome Poveikis Mygtuką Pradėti Rinkinys 1P 2P 3P 4P Grotuvas LED Apšviestas Mygtukas Mame Jamma Aviečių Pi Arkadinis Žaidimas Mašinos. Sveiki atvykę daug didmeninės Mes siunčiame prekes į JAV ir Kanadą ePacket Paslaugos iš Kinijos! Mes išsiūsime prekes į kitas Šalis Tarptautinėse Registruotų Tarnyba su Sekimo Numeriu! Produkto Aprašymas: Prekes

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai