1 gabalas Apatinis Peilis Overlock Pramoninės siuvimo mašina, JUKI MO-816 B4118-804-00C

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.53

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Šis sąrašas yra vienas visiškai naujas kūrinys, jis tinka JUKI MO-816 OVERLOCK Pramonine Siuvimo mašina.

Sąrašo Pavadinimas: Apatinis Peilis

Skaičius ir Dydis: B4118-804-00C

Jei jums, kad virš dviejų gabalų, prašome nereikia mokėti, kol mes pakeisti siuntimo mažesnis.

Mes siūlome kartu laivybos, jei norite, kad mišrios prekei, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums geros discound. Mes paprastai laivas, kurį Kinija Po Oro Pašto Pirmos Klasės,jei norite, kad laivas kitų express, prašome susisiekti su mumis.

PRISTATYMAS:

*Ususally we will ship prekės per 2-7 dienas darbo dienų nuo mokėjimas patvirtino, ir mes informuosime jus sekimo numerį, kai siųsti elementą.

*Visi mūsų daiktai bus laivo į pirkėjo Salve.lt adresą, prašome patvirtinkite savo adreso Salve.lt prieš jus, kad.

Pardavėjas negali padengti užsakymą muitų ir importo mokesčių.

Warrantyand ir grąžinimo politika:

* Bendras šalių,pristatymo laikas apie 15-40day. Brazilijos ir Rusijos klientams atkreipti dėmesį, pristatymo laikas yra apie 20-60 dienų, net daugiau dienų. Jei norite gauti jį anksčiau, galite pasirinkti kitas Express, bet jūs turite mokėti dalį pristatymas, prašome susisiekti su mumis dėl smulkmenų.

* Jei turite DOA(Miręs Dėl Atvykimo) daiktą ar netinkamos elementą, kurį norite grąžinimo ar keitimo, prašome susisiekti su mumis. Visi grįžta turi būti sveika ir visiškai naujas. Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, Pirkėjas bus atsakingi už grąžinti krovinių ir visų vartotojo importo muito mokesčių.

Atsiliepimai:

*Mes tikimės, kad jums palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir mums PENKIAS ŽVAIGŽDUTES ant visų Detalių Pardavėjas reitingus(Tarptautinės prekybos yra daugiau laiko reikia, prašome suprasti). Mūsų sistema bus padaryti tą patį už jus. Mes vertiname jūsų verslą, ir tikiuosi, kad padaryti verslo su jumis.

*Jei turite kokių nors klausimų, mes labai džiaugiamės, kad padėtų jums. Prašome susisiekti su mumis pirmą, tiesiog paliekant neigiamas/neutralus atsiliepimus ar duoti ginčų negali išspręsti problemos.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Automatinė Sąranka Butas-Lova
Dygsnio Formavimas Overlock Dygsnio
Sąlyga NAUJAS
Pašarų Mechanizmas Adata Pašarų
Tipas Pramoninės Siuvimo Mašinos

Parašyti atsiliepimą

1 gabalas Apatinis Peilis Overlock Pramoninės siuvimo mašina, JUKI MO-816 B4118-804-00C

1 gabalas Apatinis Peilis Overlock Pramoninės siuvimo mašina, JUKI MO-816 B4118-804-00C

Šis sąrašas yra vienas visiškai naujas kūrinys, jis tinka JUKI MO-816 OVERLOCK Pramonine Siuvimo mašina. Sąrašo Pavadinimas: Apatinis Peilis Skaičius ir Dydis: B4118-804-00C Jei jums, kad virš dviejų gabalų, prašome nereikia mokėti, kol mes pakeisti siuntimo mažesnis. Mes siūlome kartu laivybos, jei norite, kad mišrios prekei, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums geros

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai