6pcs 6 Spalvų stačiu Kampu 30cm kaish Mono Gitaros Efektu Pedalas Kabelis Poveikis Patch Cord

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€13.47

€15.13

-10 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Violetinė Spalva

Kabelio ilgis yra apie 30cm

Kabelio skersmuo yra apie 6mm ir plug mono-6,3 mm

Kokybės pikis kabelis paminą

6 Spalvų yra, jūs galite apsilankyti mūsų parduotuvėje, kad kitų spalvų, į šį sąrašą įtraukiami tik vienas pedalas kabelis

Efektu Pedalas Kabelis x 1

Apmokėjimas turi būti gautas per 7 dienas nuo aukcionai baigėsi. mes atsiųsime kuo greičiau po to, kai jūs turite sumokėti.

Mes laivas per 2 darbo dienas . Dauguma mūsų prekės yra vežamos per įprastą ekonomika Oro Paštu be sekimo nuorodą, jei norite sekimo nuorodą į savo paketą, papildomų $4.00 bus reikalinga pristatymas. Prašome atkreipti daug dėmesio į šį terminą prieš perkant.

Mes negalime priimti sujungti pristatymas. Jei norite prašymą dėl didmeninės citatos, prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti laivybos mokesčius pirmas.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjas " s atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Mes laivo į adresą įvedėte per kasos procesas, o ne savo PayPal adresą.

Tai tarptautinis paštu iš Kinijos visame Pasaulyje.Įprastas pristatymo laikas yra apie 10-20 darbo dienų, Jungtinės Narėms ir 15-25 darbo dienas į kitas šalis, prašome turtinga suprasti, kad.

Patikrinti jūsų užsakymų iš karto, kai jūs gaunate juos. Visi reikalavimai (pažeista, jos nėra arba neteisingas elementai) turi būti pateiktas per 7 dienas nuo tos dienos, kai jūs gaunate juos.

Sugedęs Kad:

Jei būtų gavote turi gamintojo defektas, prašome elektroniniu paštu mums nuotraukas iš sugedusį elementą iš karto. Mes jums reikia siųsti atgal sugedusią dalį, kol mes laivas, jūs pakeitimo. Kuo mes gauti sugedusią dalį ir patikrinti, ar ji, mes gauti naują, savo kelią pas jus.

Pažeista Tranzitu:

Apžiūrėkite savo paketą (- ai), prieš jums jį priimti. Jei matote, jokios žalos ir/ar įrodymų klastojimo ant išorinės pakuotės TURITE įsitikinkite, kad prekių pristatymo asmuo pateikia pastaba apie šią žalą kvito. Kai įsitikinsite, dėmesį žala yra ant kvito, pasakykite pristatymo vairuotojo, kad jūs atsisakyti priimti sugadintas paketas, tada nedelsdami susisiekite su mumis. Kuo mes patvirtiname, su mūsų vežėjas, mes gauti naują, savo kelią pas jus.

Trūksta Užsakymai:

Jei gavote dalinis kad, nedelsdami susisiekite su mumis. Tokiu atveju, prašome elektroniniu paštu mums nuotraukas dalinio kad gavote. Kuo mes patvirtiname, su mūsų laivybos dept., mes jums gauti naują, savo kelią pas jus.

Negerai Užsakymai:

Jeigu gavote prekę, kuri jums nebuvo kad, nedelsdami susisiekite su mumis. Tokiu atveju, prašome elektroniniu paštu mums nuotraukas prekę gavote. Kuo mes patvirtiname, su mūsų laivybos dept., mes jums gauti naują, savo kelią pas jus.

Vienu žodžiu, Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirmas! mes išspręsti jūsų problemas, taip greitai, kaip įmanoma. Prašome don ' t open ginčo truputį prieš susisiekite su mumis, tai nepadeda išspręsti problemos. Dėkojame už jūsų supratimą!

Mes vertiname visus verslo su mūsų klientais, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir mums 5 žvaigždučių įvertinimas balais. Jei turite problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes stengiamės išspręsti problemas.

Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis,Mes atsakas jums per 24 valandas. Prašome patikrinti, ar mūsų terminus ir apibūdinimus, atidžiai prieš jums pasiūlymą.

Pakuotės Dydis 10cm x 2cm x 1cm (3.94in x 0.79in x 0.39in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Tipas 4,null
Prekės Pavadinimas KAISH

Parašyti atsiliepimą

6pcs 6 Spalvų stačiu Kampu 30cm kaish Mono Gitaros Efektu Pedalas Kabelis Poveikis Patch Cord

6pcs 6 Spalvų stačiu Kampu 30cm kaish Mono Gitaros Efektu Pedalas Kabelis Poveikis Patch Cord

Violetinė Spalva Kabelio ilgis yra apie 30cm Kabelio skersmuo yra apie 6mm ir plug mono-6,3 mm Kokybės pikis kabelis paminą 6 Spalvų yra, jūs galite apsilankyti mūsų parduotuvėje, kad kitų spalvų, į šį sąrašą įtraukiami tik vienas pedalas kabelis Efektu Pedalas Kabelis x 1 Apmokėjimas turi būti gautas per 7 dienas nuo aukcionai baigėsi. mes atsiųsime kuo greičiau

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai