SPEQUIX Naujas 2 Dydis Veido Masažas, Medicininė Nustatyti Silikono Taurės Odos Priežiūros Įrangos Rinkinys, Skirtas Veido, Kaklo Rinkinys, 4 Puodeliai+Masažas Šepečiu Karšto

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.72

€6.56

-28 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Savybės:

1. MEDICININĖ TERAPIJA NUSTATYTI :Tai Kinijos medicininė terapija sistema yra skirta padėti gerinti kraujotaką, detoksikuoti organizmą ir malšina sąnarių ir raumenų skausmas. Jis taip pat gali padėti sumažinti celiulito, strijų, uždegimas ir fibromialgijos simptomai.

2. DAUG NAUDOS SVEIKATAI :Veido & Eye Medicininė Terapija, Masažas Nustatyti padeda skatinti kraujo apytaką, sumažinti kraujo spaudimą, Pagerinti spuogai, odos uždegimas, sumažinti smulkias raukšleles ir gilias raukšles, Pagerinti savo odos būklę.

3.Baudos Linijos ir Raukšlių Valiklis:Ši veido medicininė terapija nustatyti yra natūralus anti-senėjimo gydymo. Medicininė Siurbimo masažas gali suskaidyti celiulito ir išlyginti smulkias linijas.

4. IŠBANDYTAS IR SAUGUS NAUDOTI - Pagaminta iš labai storio aukštos kokybės, hipoalerginės silikono, mūsų celiulito puodeliai buvo testuojama dėl implantų ir ilgaamžiškumą. Saugus naudoti ir lengva valyti, jie yra atsparus karščiui iki 250C, o lanksti medžiaga, kovoti su pernelyg mėlynės

5. KAIP TAI VEIKIA :Tiesiog 3 masažo veiksmus atlikite kasdien,ir tai padės pagerinti kraujo apytaką, kuri pašalins toksinus ir atliekas iš jūsų veido raumenys.

Specifikacija:

Būklė: 100% Naujas prekės ženklas ir naujos prekės

Elemento Tipas: Veido Masažas, Medicininė Rinkinys

Medžiaga:100% Silikonas

Spalva:Mėlyna

Dydis L Taurė:80*37mm/Aukštis*Dia.

Dydis S Cup:50*15mm/Aukštis*Dia.

Funkcija:Ne toksiškas,Daugkartinio naudojimo,Patvarus

Pareigos:Anticeliulitinis,Padidinti Kolageno,Sumažinti Baudos Linijos

Tinka:Kaklo,Veido,Akių

Svoris:Apytiksl.60g

SPEQUIX Veido Taurė - Pagrindinis Naudojimas

* Kreiptis valikliu ar grietinėlės, ar maitinamasis aliejus veido.

* Masažas veido ir kaklo - pradėti taisome ir naudoti smūgių atgal palei žandikaulio prie ausies.

* Vadovaukitės su daugiau smūgių iš ausies palei sinusų į nosį.

* Dabar kaktos, į viršų stokso pradedant tarp antakių, po išvežimo smūgių link ir palei plaukų liniją, prieš metant visą kelią žemyn iki kaklo, apykaklės kaulų.

* Toną, oda po jo.

* Naudokite 2-3 kartus per savaitę, geriausių rezultatų.

SPEQUIX Masažas Šepečiu

*Patvarus, Celiulito Šalinimo Massager Teptuku naudoti tiesiai ant odos, be dušo kabina arba su anti-celiulito kremai, želė ar masažo aliejuose.

*Masažas jūsų galvos, kaklo ar įstaiga, fruktozė arba po valymo šampūnu.Ji leis jums jaustis atsipalaidavę ir pailsėję, atleisti savo įtampą ir skatina gerą miegą.

*Puikiai tinka saugoti eteriniai aliejai.

*butelis priemones 4-3/10" colių Aukštis x 1-9/50" cm Skersmens (su lašintuvu įdėta).

*Patogus laikyti, eteriniai aliejai, kūno masažas masažas, medicininė ar celiulito messager teptuku.

Pakuotė:

2 vnt. Dydis L +2 vnt. Dydis S+1pc šepetys

Produktų Nuotraukos

Pristatymas:

1. Paprastai mes laivas jūsų sklype per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo .

2. Laivybos švinas laikas yra apie 15-45 darbo dienų. Tai užtruks ilgiau, rusijos, Brazilijos ir kitų nutolusių šalių, prašome kantriai laukti. Ir pristatymo laikotarpis yra skirtas jums nuoroda, nes ten yra daug veiksnių, galinčių turėti įtakos laivybos grafiką, tikiuosi, jūs galite suprasti, kad, ačiū!

3. Prašome įsitikinkite, kad jums pateikti teisingą prekių pristatymo adresą, telefono numerį ir pašto kodą. Visus elementus, bus tik siunčiami adresu, kurį jūs nurodėte.

Grąžinti:

1. Jei jūsų produktas yra rodomi kokybės problema, ar buvo sugadintas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, atsiųskite mums nuotraukas ar vaizdo patikrinti. Po patikrinimo, mes išsiųsti prekę arba grąžinti pinigus.

2. Jei jūsų sklypas yra pamestas ar nematote, kad per 60 darbo dienų, prašome susisiekti su mumis, mes stengiamės rasti sprendimą už jus, ačiū!

3. Atkreipkite dėmesį, mes negalime prisiimti atsakomybę už muitinės formalumų ir mokesčių.

Atsiliepimai:

1.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą (5 Žvaigždučių). Labai jums ačiū!

2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą ar darbo ginčą. Mes garantuojame, kad išspręstumėte problemą už jus.

Pakuotės Svoris 0.06kg (0.13lb.)
Pakuotės Dydis 7cm x 8cm x 7cm (2.76in x 3.15in x 2.76in)
Įrenginio Tipas Nustatyti
dydis S 50*15mm/Aukštis*Dia.
Prašymas Įstaiga
Prekės Pavadinimas SPEQUIX
spalva mėlyna
Pakuotė 2vnt, dydis L+2vnt dydis S+1pc šepetys
Dydis Multi Size SML
Funkcija Padidinti Kolageno,Sumažinti Baudos Linijos
dydis L 80*37mm/Aukštis*Dia.
Medžiaga Silikono
Elemento Tipas Masažas Medicininė Puodeliai

Parašyti atsiliepimą

SPEQUIX Naujas 2 Dydis Veido Masažas, Medicininė Nustatyti Silikono Taurės Odos Priežiūros Įrangos Rinkinys, Skirtas Veido, Kaklo Rinkinys, 4 Puodeliai+Masažas Šepečiu Karšto

SPEQUIX Naujas 2 Dydis Veido Masažas, Medicininė Nustatyti Silikono Taurės Odos Priežiūros Įrangos Rinkinys, Skirtas Veido, Kaklo Rinkinys, 4 Puodeliai+Masažas Šepečiu Karšto

Savybės: 1. MEDICININĖ TERAPIJA NUSTATYTI :Tai Kinijos medicininė terapija sistema yra skirta padėti gerinti kraujotaką, detoksikuoti organizmą ir malšina sąnarių ir raumenų skausmas. Jis taip pat gali padėti sumažinti celiulito, strijų, uždegimas ir fibromialgijos simptomai. 2. DAUG NAUDOS SVEIKATAI :Veido & Eye Medicininė Terapija, Masažas Nustatyti padeda skatinti kraujo apytaką, sumažinti

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai