OkeyTech 10VNT/DAUG Pakaitinis Automobilis, Padengti Shell Renault Twingo Megane Scenic Laguna 1 " Pūko NE73 Nuotolinio Rakto Pakabuku Atveju

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€13.62

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

OkeyTech 10VNT/DAUG Pakaitinis Automobilis, Padengti Shell Renault Twingo Megane Scenic Laguna 1 " Pūko NE73 Nuotolinio Rakto Pakabuku Atveju Specifikacijos: Prekės Pavadinimas: Nuotolinio Valdymo Automobilio Raktas Atveju, Renault Svoris: 20g/vnt Mygtukus: 1 Mygtukų Ašmenys: NE73 Ašmenų Medžiaga: ABS + Metalas Atsakiklis Lustas: Ne Prekės ženklas, Logotipas/aplinkosaugos ¾enklelis: Ne(Salve.lt forbiden parduoti su logotipu!)

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės! Geriausia pakeisti skaldytų arba dėvėti klavišus,ar labai už papildomą raktą. Pagrindiniai atveju ir pagrindinių menčių tik. Elektroninės vidinės dalys. Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėją. Tiesiog supjaustyti klavišą ašmenys,imtis vidaus electronics "(apima imobilizavimo/atsakiklis lusto) nuo originalaus nuotolinio ir įdėkite juos į mūsų klavišą " shell,tada esate pasiruošęs! Nereikia jokių programavimo. Naudojimas: Renault Twingo Megane Scenic Laguna Pranešimas:

1.Prekės yra tik vienas iš svarbiausių apvalkalas, kuris yra be PCB lenta ir baterija viduje. 2.Visos nuotraukos yra realus nuotraukas, kurios imamasi pagal save. Prašome patikrinti, ar jūsų klavišą " shell įsitikinkite, kad tai yra tas pats, kaip mūsų produktą. 10*Įrašykite Shell

1.- Įsitikinkite, ar jūsų mokėjimo sąskaitą yra iki jums pasiūlymą prekę.

2.- Visi mokėjimai turi būti pašalinta per 7 dienas po to, kai gaunate prekę. Jei jūs tikrai turi sunkumų atsiskaitant, pls susisiekti su mumis, mes stengiamės jums padėti.

3.- Jei turite specialių pageidavimų informacija apie objekto, prašome palikti žinutę užsakymo.

4.- Jei norite didmeninė, didelis kiekis, pls susisiekti su mumis, mes suteikiame jums geriausią kainą.

1.- Mes galime išsiųsti į viso pasaulio.

2.- Prekės bus išsiųstos per 3 dienas nuo gavimo mokėjimo.

3.- Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas ir telefono numeris yra teisingas.

4.- Jūs galite sekti situaciją savo produktų į svetainę, kai jie išvežti.

. 1.- Vienerių metų garantija.

2.- Jei prekė yra su trūkumais gavusi, galite paklausa keistis naują per 7days nuo gavimo data (Pirkėjas turi grąžinti visus originalus ir nepažeista objektų re-komercinė būklės).

3.- Mes tiekiame nemokamai remonto paslaugos per metus nuo pirkimo. Pirmą mėnesį, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos( iš jav į savo vietą); Po 1 mėnesio, perkant, pirkėjas turi sumokėti dviem būdais laivybos kaina.

4.- Kai mes gauti grįžo daiktai, mes atsiųsime pakeisti tie grįžti artimiausiu metu.

5.- Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas arba pagal jt įprastomis eksploatavimo sąlygomis dėl netinkamo naudojimo arba netinkamos montavimas, dalys.

1.- Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą į mus, jei jums būtų patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ačiū už jūsų laiką.

2.- Mes palikti patys atsiliepimų jums po jūsų teigiamus atsiliepimus.

3.- Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemas.

Pakuotės Dydis 17cm x 8cm x 9cm (6.69in x 3.15in x 3.54in)
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.22kg (0.49lb.)
Tipas Pakaitinis Automobilis Klavišą Atveju, Renault
Pritaikymas Taip
Medžiagos Tipas ABS plastikas + Metalas
R/C Funkcija be
Svoris 20g/pcs
spalva kaip nuotraukoje
Pakuotė Burbulas krepšys
Peilis Pūko NE73 Peilis
Funkcija Nuotolinio Automobilio Raktas Atveju, Renault
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
Kitos Dalies Numeris Automobilio Raktas Atveju Shell "Renault"
Mainų Dalies Numeris Renault-KS01
laivybos laikas 1-3 dienas
Dydis Original Car Key Case Size
Skaičių Mygtukai 1 Mygtukas
Sąlyga 100% Brand New ir Aukštos Kokybės Automobilių Klavišą Atveju, Renault
Prekės Pavadinimas OkeyTech
Mygtukų 1 Mygtukų
Gamintojas Dalies Numeris Nuotolinio Automobilio Raktas Atveju, Renault

Parašyti atsiliepimą

OkeyTech 10VNT/DAUG Pakaitinis Automobilis, Padengti Shell Renault Twingo Megane Scenic Laguna 1

OkeyTech 10VNT/DAUG Pakaitinis Automobilis, Padengti Shell Renault Twingo Megane Scenic Laguna 1 " Pūko NE73 Nuotolinio Rakto Pakabuku Atveju

OkeyTech 10VNT/DAUG Pakaitinis Automobilis, Padengti Shell Renault Twingo Megane Scenic Laguna 1 Pūko NE73 Nuotolinio Rakto Pakabuku Atveju Specifikacijos: Prekės Pavadinimas: Nuotolinio Valdymo Automobilio Raktas Atveju, Renault Svoris: 20g/vnt Mygtukus: 1 Mygtukų Ašmenys: NE73 Ašmenų Medžiaga: ABS + Metalas Atsakiklis Lustas: Ne Prekės ženklas, Logotipas/aplinkosaugos ¾enklelis: Ne(Salve.lt forbiden parduoti su logotipu!) ​ Savybės:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai