Nemokamas pristatymas 4PCS/SET Aikštėje 4 skylės karka 14*250mm elektros Plaktuku dantis betono/plytų/sienos/plytelių gręžimo, drožimo

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€18.07

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Procut aprašymas:

4pcs/set kvadratinių 4 skylės karka elektros plaktuku dantis su šių tipų.

Pakuotėje yra 4pcs dantis, kaip šių dydžių:

1.14 mm*250mm U tipo dantis 1pc

2.14 mm*250mm didelis plokščias dantis 1pc

3.14 mm*250mm butas dantis 1pc

4.14 mm*250mm nurodė dantis 1pc

Blauzdos: kaip 14mm aikštėje 4 skylės karka

Techniniai duomenys: ilgis yra lygus arba mažesnis kaip 250mm

Medžiaga: gręžimo kūno 40Cr

Gręžimo kėbulo kietumas: HRC48 52

Naudojimas: įdiegta su apvalia rankena sąsaja, plaktukas, betono, akmens, plytų įstaiga atlieka drožimo eksploatavimas, statyba, montavimas, vandens, elektros, namų dekoravimas, modernus "PASIDARYK pats" reikalingus įrankius.

Produktai pasižymi:

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo, mokesčių, muitų ir mokesčių už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo. Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto . Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra. Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti. Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis. Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį. Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nemokamas pristatymas Keturių tuščiaviduriai squre karka 4pcs 6-12mm sunku lydinio Patarimas elektrinis Plaktukas Grąžtas, betono/plytų/sienos/plytelių gręžimo JAV$ 18.99 /daug

vienetų / daug

Nemokamas pristatymas karšto paspaudus sukepinimo 150mm*22mm*5mm dviejų eilių taurės varantys paviršiaus šlifavimo akmens, marmuro/granito/betono JAV dolerių 35.99 /vnt.

3pcs/set HEX karka 3/16-1/2",1/4-3/4",1/8-1/2" HSS žingsnis grąžtai nustatyti pagrindinius gręžimo karūnos INDAS Padengtas kūgio Žingsnis Grąžtas MUMS$ 9.99 /daug

vienetų / daug

3pcs HEX karka 3-12mm,4-12mm,4-20mm HSS Žingsnis Grąžtas Nustatyti pagrindinius gręžimo karūnos INDAS Padengtas kūgio Žingsnis Grąžtas Nustatyti skylę cutter JAV$ 9.99 /daug

vienetų / daug

Nemokamas pristatymas 5V 2.1 dvigubas USB Power Sienos Adapteris Mobiliųjų Telefonų Kroviklį dauguma PDA IŠMANIŲJŲ TELEFONŲ ĮKROVIMO JAV$ 2.99 /vnt.

Nemokamas pristatymas aukštos kokybės modernių Kietas stabdis padengti padaryti savo senojo stiliaus rankinis stabdis atrodo daug geriau ir kietas nedelsiant JAV$ 3.99 /vnt.

Nemokamas pristatymas labiausiai nessassery namų, naudojant universalus 12V Ličio daugiafunkcinis gręžimo vairuotojas 1PC baterija 1pc įkroviklis JAV$ 69.99 /vnt.

Nemokamas pristatymas 2014 Stiliaus 360 laipsnių Universalus, Galingas Automobilis Lipni Siurbimo Trinkelėmis Turėtojas išmanųjį Telefoną, PDA MP4 "Samsung" ir "iPhone" JAV$ 5.99 /vnt.

Pakuotės Svoris 1.1kg (2.43lb.)
Pakuotės Dydis 27cm x 10cm x 5cm (10.63in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas daug (4 vnt/lot)
Naudoti Mūro Gręžimas
Tipas Pagrindinė Grąžtas
Punktas elektrinis Plaktukas chise
Medžiaga Volframo Karbidas
Blauzdos aikštėje 4 skylės karka
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Plytelių klijavimas
Modelio Numeris VD-EH4PCSDB250
ilgis 250mm

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas pristatymas 4PCS/SET Aikštėje 4 skylės karka 14*250mm elektros Plaktuku dantis betono/plytų/sienos/plytelių gręžimo, drožimo

Nemokamas pristatymas 4PCS/SET Aikštėje 4 skylės karka 14*250mm elektros Plaktuku dantis betono/plytų/sienos/plytelių gręžimo, drožimo

Procut aprašymas: 4pcs/set kvadratinių 4 skylės karka elektros plaktuku dantis su šių tipų. Pakuotėje yra 4pcs dantis, kaip šių dydžių: 1.14 mm*250mm U tipo dantis 1pc 2.14 mm*250mm didelis plokščias dantis 1pc 3.14 mm*250mm butas dantis 1pc 4.14 mm*250mm nurodė dantis 1pc Blauzdos: kaip 14mm aikštėje 4 skylės karka Techniniai duomenys: ilgis yra

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai