HappyFlute OS AIO&Kišenėje vystyklų,su kanapės ir bambuko anglis įterpti,S, M, L kolonėlė,dvigubo nutekėjimo apsaugai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.63

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Gerbiamas kliente,

Dėkojame už jūsų laiko, kad perskaityti šį pranešimą. Vis daugiau ir daugiau klientų klausia, už didmenines kainas, geresnės komunikacijos, mes norėtume sąrašą, kai kurie atsakymai taip, kaip nurodyta toliau:

1.Jeigu jūs esate didmenininkas, ir planuoju, kad 50pcs, 100vnt ar daugiau, pls palikite man žinutę, aš norėčiau jums pasiūlyti, kaip už savo karton. pakuotėje vienetų pak. žinoma , kai kurios nuolaidos už didesnį užsakymą.

2.Didesniems užsakymas (50pcs,100vnt ar daugiau), paprastai mes išsiųsti sklypų express (DHL, "Fedex", UPS, Arames arba SF-express ir kt.).Jei pageidaujate kitų, prašome leiskite man žinoti.

3.Mes galime pareikšti, vertė jums norėjo, bet tikriausiai jums taip pat reikia mokėti importo mokesčius. Mokėti mokesčius yra įsipareigojimas pilietis, prašome nedėkite kaina apie mane, jei jūs yra už muitinės. prašome patikrinti, ar jūsų įstatymas prieš suteikdamas man nuoroda.

Mėgautis savo pirkinių

Green Baby Store ne Laimingas Fleita Biuras

Mes norėtume pradėti AIO vystyklų čia.Tai savotiška prabanga vystyklų, vidinio yra bambuko anglis ir siuvami įterpti yra pagamintas iš 2 sluoksniai bambuko charcal plius 3 sluoksnių kanapių. Tai yra limited edtion, nebus atnaujinami, kai partijos parduoti akcijų.

Mėgautis savo pirkinių

Greenbaby ne Laimingas Fleita Biuras

Pastabos: 1. Bambuko anglis vidinis; 2. Platus 3 kišenėje. Siuvami įterpti: kanapių*3 sluoksnių +bambuko anglis*2 sluoksnių, 4. Du kartus gussets; 5. Neperšlampamas atvartas

Pastabos: galite pasirinkti kelis spaudinių, jei jūs ketinate palce didmeninės kad, tiesiog reikia palikti man žinutę; Mūsų sandėlyje keičiasi kasdien, prašome palaikyti ryšį, kaip mes galime susisiekti su jumis, jei yra bet kokia spausdinti sandelyje. Didelis klientų,jei norite pateikti užsakymą užsakymo(pasirinkite egzempliorių iš mūsų spaudinių swatches padaryti savo vystyklų), prašome rašyti man žinutę, mūsų komanda bus susisiekti su jumis dėl moq ir specialios kainos ir pan.

Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 30cm (1.97in x 1.97in x 11.81in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.01kg (0.02lb.)
Lytis Unisex
Klasifikacija Vystyklų
Išorinė medžiaga PUL
Tinkamas svoris 5-15kg
Elemento Tipas Sauskelnes
Amžius 19-24 mėnesius,10-12 mėnesių,4-6 mėnesius,7-9 mėnesius,13-18 mėnesių
Medžiaga PUL
Modelio Numeris L
spalva Spausdinti
Kiekis Trys šimtai
Prekės Pavadinimas HappyFlute
Funkcija Kvėpuojantis

Parašyti atsiliepimą

HappyFlute OS AIO&Kišenėje vystyklų,su kanapės ir bambuko anglis įterpti,S, M, L kolonėlė,dvigubo nutekėjimo apsaugai

HappyFlute OS AIO&Kišenėje vystyklų,su kanapės ir bambuko anglis įterpti,S, M, L kolonėlė,dvigubo nutekėjimo apsaugai

Gerbiamas kliente, Dėkojame už jūsų laiko, kad perskaityti šį pranešimą. Vis daugiau ir daugiau klientų klausia, už didmenines kainas, geresnės komunikacijos, mes norėtume sąrašą, kai kurie atsakymai taip, kaip nurodyta toliau: 1.Jeigu jūs esate didmenininkas, ir planuoju, kad 50pcs, 100vnt ar daugiau, pls palikite man žinutę, aš norėčiau jums pasiūlyti, kaip už savo karton. pakuotėje vienetų

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai