Gelis TPU Plonas Minkštas Stabdžių Skiding Atveju Galinio Dangtelio LG K8 2017 M200N X240 US215 5.0 colių Telefono Gumos, silikono Maišelį Coque Fundas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.64

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Juoda Stabdžių Išslysti Gelio TPU Plonas Minkštas Atveju Galinio Dangtelio LG K8 2017 M200N X240 US215 5.0 colių Mobilųjį Telefoną, Gumos, silikono Maišelį Coque Fundas

Puikiai Tinka LG K8 2017 M200N X240 US215 5.0 colių Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės Minkštos TPU Medžiagos. Puikiai saugo jūsų telefono forma purvo, subraižyti ir sugadinti Pagamintos iš lygaus, apdorotos gumos, kuri yra atspari purvą ir dėmes Medžiaga : Minkštas TPU Silikono Spalvos: Juoda ,Balta ,Rožinė,Tamsiai Mėlyna,Violetinė Nr. Mažmeninė pakuotė

1). Siuntos visame pasaulyje.

2). Prekės bus išsiųstos per 24 valandas, kai jūsų mokėjimo patikrinti. Kelis kartus dienos bus atidėtas dėl trūkumo. Tačiau, mes atsiųsime jums laišką, pranešimą.

3). Pristatymo laikas

1).Honkongo Po Oro Paštas : Apskritai,tai trunka apie 20-30 dienų (Nemokamas Pristatymas)(Brazilija reikia 30-40 dienų)

Iki Express: Apskritai,tai trunka apie 5-10 darbo dienų.

2).Dauguma šalių per 10-20 darbo dienų.

3).Jei jums nepavyksta gauti prekes per aove Pristatymo Laikas,susisiekite su mumis elektroniniu paštu arba Aliexpree pranešimą,apskritai,mūsų paslauga bus atsakyti savo el. pašto withi 24 valandas.

Jei turite kokių klausimų ar paklausimų ,paprastai, jūsų laiškus bus atsakyta per 24 Valandas. Mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą bendravimo.

4). Mes laivas Alixpress spręsti TIK. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress yra suderinti su savo adresą, prieš jums mokėti.Jūsų patogumui,prašome palikti mums žinutę, jeigu jums reikia pakeisti savo pristatymo adresą laiku.

1.) Produkto vaizdai tik nuoroda tikslas ir prašome imtis tema produktų, kaip standartas.Tai yra dėl tos priežasties, kad mūsų ribotas fotografijos įgūdžių.Ačiū už jūsų dėmesį.

2.) Prašome atkreipti dėmesį, mums saikingas mokesčių ribą savo vietos muitinės įstaigai pateikdamas užsakymą,taip, kad mes galėtume išsaugoti savo pinigus, o skelbiantis tarifus.

3.) Prašome nurodyti savo asmens reikalavimo savo Salve.lt pranešimą apie spalvas, paketai, kaina deklaracija ir pan.Jei jums nėra nurodoma spalva,mes išsiūsime jums prekes atsitiktinai.Ir prašome palikti savo el. pašto adresą, kad mums, skubiai kreipkitės.

4.) Kaip pirkėjas,tai yra jūsų pareiga mokėti mokesčius, kai priėmimo užsakymų užsienyje. Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių. Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę.

1). Grąžinimo ar keitimo prašymas yra prieinama tik užklausas per 1 savaitę po to, kai prekės gautos, ir reikalauja retured prekės yra tokios pačios būklės, kokios gavo.

2). Prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinti leidimą. Jūsų vardas, aukciono numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką. Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.

3). Prašome repack elementą atsargiai. Straipsniai grįžo bus išbandyti ir naują pakeitimas bus išsiųsti pirkėjui iš karto, kai rado defektų. Tuo atveju, jei tinkamas pakaitalas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota. Laivybos, krovos ir draudimo mokesčiai nėra grąžinami.

4). Jei prekės yra nustatyta ne sugedęs, prekės bus išsiųstos atgal pirkėjui metu pirkėjas savo lėšomis. Straipsniai grįžo be RMA numerį bus atmestas ir grąžintas siuntėjui. Pirkėjas yra atsakingas už Visos Grąžinimo Siuntimo ir pristatymo Mokesčiai. Pirkėjas atsako už papildomą siuntimo išlaidas daiktų, kurie grąžinami atsisakė ir ar nepristatyti.

1). Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti mums aukštą rezultatą atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą, labai jums ačiū.

2). Mes stengiamės pasiūlyti mažiausia kaina už geriausią prekes ir paslaugas jums.

3). Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) Atsiliepimus.Mes stengiamės rasti ir išspręsti šią problemą už jus.Mes norime, kad visi mūsų klientai turi gražią prekybos nuotaika mūsų parduotuvėje.Ačiū jums visiems.

1). Mes parduodame visų prekės ženklo naujų elementų, tiesiogiai iš gamyklos Kinijoje.

2). Mums rūpi mūsų klientai.Mes persuit ir garantija 100% klientų pasitenkinimo. Jei jūsų prekės nėra aprašyta ar klaidingas, kai gauna,mes pakeisti jį galite be jokių papildomų mokesčių.

3). Mes garantuojame, kad mūsų produktai yra visiškai naujas, oficialus ir pirmos klasės kokybės.

4). Prašome susisiekti su mumis jokių pastabų, klausimų ar pasiūlymų, kurie jums gali turėti, mes taip džiaugiuosi, kad jūs naudai.

5). Kokybės kontrolės,mes asmeniškai patikrinti, ar kiekvieno elemento prieš vežimą. Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti.

6). Tikimės plėtoti stiprų, ilgalaikį, abipusiai naudingų santykių su jumis.

7). Jei esate pardavėjas, mes galime padėti jums išsiųsti šiuos produktus į savo klientais tiesiogiai. (Prašome kreiptis pirmiausia, ačiū)

8). Jei jums įdomūs mūsų produktus,prašome siųsti mums savo užsakymą kuo greičiau.Ačiū.

pakuotė : jei yra Paprasta Pakuotė

Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 13cm x 18cm x 2cm (5.12in x 7.09in x 0.79in)
kokybė Aukštos Kokybės+++++
Prekės Pavadinimas sniego welkin
spalva Juoda
Medžiaga silicio
Funkcija Matinis Minkštas Plastiko Telefono Dangtelį
Retail Pakuotė No
Savybės Silikono Atveju
Dizainas Paprastas
dizaino 2 Tpu Minkšto Plastiko Dangtis
Tipas Byla
Drop laivyba parama
Funkcijos 2 Stabdžių sistema Paviršiaus Telefonas Atvejų
Suderinamos Prekės LG
Dydis 144.5 x 72.1 x 8 mm 5.0inch

Parašyti atsiliepimą

Gelis TPU Plonas Minkštas Stabdžių Skiding Atveju Galinio Dangtelio LG K8 2017 M200N X240 US215 5.0 colių Telefono Gumos, silikono Maišelį Coque Fundas

Gelis TPU Plonas Minkštas Stabdžių Skiding Atveju Galinio Dangtelio LG K8 2017 M200N X240 US215 5.0 colių Telefono Gumos, silikono Maišelį Coque Fundas

Juoda Stabdžių Išslysti Gelio TPU Plonas Minkštas Atveju Galinio Dangtelio LG K8 2017 M200N X240 US215 5.0 colių Mobilųjį Telefoną, Gumos, silikono Maišelį Coque Fundas Puikiai Tinka LG K8 2017 M200N X240 US215 5.0 colių Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės Minkštos TPU Medžiagos. Puikiai saugo jūsų telefono forma purvo, subraižyti ir sugadinti Pagamintos iš lygaus, apdorotos gumos, kuri

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai