10vnt/daug Bandoma Kopijuoti Kokybės Ekranas 6 6G LCD Ekranas Juoda/Balta

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€106.81

€86.27

--24 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Dėl tam tikrų priežasčių, nuo dabar visi LCD Nuotraukų iP nebus įkelta Salve.lt. Jei turite poreikį, Lcd nuotraukas , pls leiskite mums žinoti , ką mes galime padaryti, tai išlaikyti sąžiningas visiems mūsų klientams . Tai, ką mes parduoti šią nuorodą, 6 LCD Kopijuoti LCD be jokių negyvų pikselių ar dulkės. Kaip ir Kopijos, Lcd, aš turiu keletą žodžių noriu pasakyti: 1. Aš turiu pasakyti, kad tai kopija, LCD, bus labai karšta, bet visos rinkos , kodėl ??? Nes kopija LCD su mažesne kaina ir gali būti naudojami geros būklės , dauguma žmonių didelę reikšmę, kad kaina daugiau nei kokybė . Ypač didelis didmenininkai , konkurencija egzistavo visą laiką, todėl kartais mums visiems yra priversti sekti rinką . Kai dauguma jūsų competitiors parduoti kopijuoti tie,, mes bus padaryti per daug , tai verslo , mes gerbiame jus visus . 2. Ar kopiją Lcd gero ne (arba ne) kokybę ? Lcd yra skirtingos kokybės tipų , ir kopija Lcd yra pigiausias , todėl kokybė jie nėra geriausi , bet jie yra labiausiai privalumas-kaina . Ir leiskite man pasakyti vieną dalyką , 90% šios pramonės susidoroti su tokio tipo . Taip ne nerimauti kokybės per daug net ir jie nėra geriausi . Bet kokiu atveju, mes gerbiame kiekvieno kliento pasirinkimas. Todėl, jei jūs turite bet kurį klausimą , leiskite man žinoti, tiesiogiai per prekybos vadovas arba palikite mums žinutę , ačiū. Produkto Aprašymas:

Kai jis ateina į "A arba B Kokybės", gal turite daug klausimų

Klausimas 1: Koks yra skirtumas tarp A ir B kokybės?

RE: pagrindinis Skirtumas yra, A kokybės be negyvų pikselių ar dulkių ar plaukų LCD, bet B kokybės su jais. (B+ Kokybės 1-2 vnt pikselių,B - Kokybė daugiau nei 3 vnt pikselių)

2 klausimas: Ar B kokybė, gerai veikia? Jie bus įveikė po mažu laiko?

RE:Taip, B kokybės veikia gerai, viskas yra vienodi, bet pikselių problemų.

Klausimas 3: Ar B kokybės reiškia, kad jie yra blogi, Tikrai ne vienas nori, B kokybę ?

RE:Ne, kaip ir sakiau, skirtingi žmonės turi skirtingą pasirinkimą, kokybę, yra geriau, nei B kokybę , bet B kokybė yra pigiau, nei kokybės. Todėl jūs galite nuspręsti, viskas apie A arba B.

Klausimai 4: Kaip apie savo B kokybės LCD, jie B+ ir B - kokybės?

RE:Kaip profesionalus didmenininkas, galiu kalbėti tiesą, kad ir jūs, mes parduoti B+ , taip pat parduoti B-, bet aš kalbu atsakingai jums, B - kokybės lengva turėti problemų su savo klientais. Dabar B kokybę, mes, parduodami beveik B+ kokybės.

Produkto Informacija:

Produkto Pavadinimas: Kinija Versija Kopijuoti LCD su 6 kadrų

Kokybės Tipas: Kinija Versija Kopijuoti

Kokybės Kontrolė: 100% Išbandytas QC darbuotojai prieš laivas

Sudėtinės dalys: LCD+Touch skaitmeninis keitiklis+Rėmelį

Garantija: 6 Mėnesiai

Švinas laikas: 1-2 darbo dienomis (nuo apmokėjimo patvirtinta)

Pakavimo būdas: Anti-static krepšys+Burbulas krepšys kiekvieną LCD

Du dalykai, kuriuos reikia patvirtinti, geriau paslaugos:

1).SPALVA jums reikia apie LCD (jei jūs neturite pasakyti mums, spalva jums reikia prieš laivo, mes atsiųsime pusė balta, o pusė-juoda, jei tik vienas vnt, mes atsiųsime juoda).

2).Kokia kaina turėtume rašyti sąskaitą faktūrą už Deklaruotos Muitinės Vertės, mes bus daryti, kaip savo reikalavimą (jei jūs neturite pasakyti mums norimą reikšmę , mes parašyti vertė, kaip mūsų patirties), bet mes nesame atsakingi dėl bet kokių problemų, nes neteisingai deklaruota Vertė.

Nuotraukos Duomenys

Grąžinimas Ir Garantijos

1. Kai prekės buvo laivą iš, grąžinamosios išmokos, yra nepriimtinas, dėl kokių nors priežasčių.

2. Prašome patikrinti, Lcd gavę, mes tikimės, galite gauti atsiliepimų pirmą kartą.

3. Esame sąžiningi tiekėjai, mes tikrai kiekviena LCD buvo išbandytas prieš pristatymas, prašome įdiegti LCD prieš bandymą, mes gerbiame kiekvieną klientą, tikiuosi, kad galite gauti savo atžvilgiu, tuo pačiu metu.

Apie tai, mes įdėti mūsų specialusis "BS" žymeklis, LCD, tuo atveju, jei norite įdiegti LCD, žymeklis bus sunaikinta.

4.Mes siūlome 3 mėnesių garantija apie LCD tačiau prašome palikti "BS" žymeklio gerai, todėl, kad jie yra vaistai, priklauso BS. Grįžti būti priimti tik po to, kai gausime jūsų Lcd.

5.Dėl kitų specialių būklės, turėsime išsamią informaciją išspręsti metodas.

Apie mus

Shenzhen BS Technology Co., Ltd - Teikia jums skirta portalas visiems savo mobiliųjų telefonų atsarginės dalys ir remontas priemonės reikalavimus. Iš BS, jūs galite gauti atsarginės dalys, pavyzdžiui, skystųjų kristalų (LCD) ekranas, flex kabeliai, korpusų, garsiakalbių, varpininkas/buzzer, klaviatūra, lcd ekranas, pilnas komplektas assy, artimųjų rėmai ir visi kiti vidaus dalys, telefonų, prekių ženklų, iPhone, iPad, Samsung ir kt., Taip pat mes parduodame visų rūšių remonto įrankiai ir atnaujinti mašinos minėto modelio.

Vežimas

1.Ji paprastai trunka apie 3-7 darbo dienas iki Express (DHL, UPS, Fedex, TNT), 3-15 darbo dienų per EMS, ir 15-45 darbo dienų Kinija/HK Post, kad laivas į savo šalyse.

2.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

3.Prašome pasirinkti būdą, siuntos, DHL, UPS, FEDEX ar AVS jei norite gavo produktai quikly.

Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.45kg (0.99lb.)
Pakuotės Dydis 11cm x 10cm x 12cm (4.33in x 3.94in x 4.72in)
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
spalva Juoda/Balta
Suderinamos Prekės "Apple ""iPhone"
Ekrano Rezoliucija 1280x720
Prekės Pavadinimas oriparts
Sudedamosios Dalys LCD+Touch skaitmeninis keitiklis+Rėmelį
LCD Kit Taip
kokybė Kinija Versija Kopijuoti
Modelio Numeris 6 LCD
Suderinama Modelis Už 6G LCD
Ekranas > 3"
Suderinamo "iPhone" Modelis iPhone 6
Garantija 6 Mėnesių

Parašyti atsiliepimą

10vnt/daug Bandoma Kopijuoti Kokybės Ekranas 6 6G LCD Ekranas Juoda/Balta

10vnt/daug Bandoma Kopijuoti Kokybės Ekranas 6 6G LCD Ekranas Juoda/Balta

Dėl tam tikrų priežasčių, nuo dabar visi LCD Nuotraukų iP nebus įkelta Salve.lt. Jei turite poreikį, Lcd nuotraukas , pls leiskite mums žinoti , ką mes galime padaryti, tai išlaikyti sąžiningas visiems mūsų klientams . Tai, ką mes parduoti šią nuorodą, 6 LCD Kopijuoti LCD be jokių negyvų pikselių ar dulkės. Kaip ir Kopijos, Lcd, aš turiu keletą žodžių noriu pasakyti: 1. Aš turiu pasakyti, kad tai kopija,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai