2018 Plius Dydis Bikini Komplektas Vientisa Spalva Moterys High Waisted Push Up Maudymosi Kostiumėlį Tvarstis Maudymosi Kostiumėliai, Ponios Didelis Krūtinės Biquini Maudymosi Kostiumas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€17.89

€27.93

-35 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki, sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!!!

Aukštos kokybės produktas ir puikus aptarnavimas, prašome būti tikri!!!

Pasirinkti, kas jums patinka ir jį sumokėti, mes išsiųsti prekes, kaip įmanoma greičiau. ačiū.

* Nuplaukite Pasiūlymas : Rankų plovimo su vandens žemiau 30C, pakabinti džiūti be baliklio, ne geležies .

Bauda Gamyba, Prekės Ženklo Kokybė

PASTABA:

1. Pirmiau nurodytų dydžių lentelė yra tik informacinio pobūdžio. Kaip kai kuriose Europos cliens rodo, kad dydis yra mažas ir yra gal mažas skirtumas tarp Europos dydį ir Azijos dydžio, todėl mes siūlome, pirkėjas privalo dėvėti maudymosi kostiumėlius pora dydžių didesnius nei savo įprastą drabužių dydį. Jei nesate tikri, apie savo dydį, Tiesiog laisvai susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.Ačiū!

Mokėjimo Terminai( visa, MasterCard, sąlyginio Deponavimo yra priimtinas jav) *Jūsų pinigai yra deponuojami saugiai jūsų skaičiuoti, jei jūs naudojate mokėjimo, sąlyginio Deponavimo, Pinigai bus išleisti, kad mums tik po to, kai patvirtino, pristatymas.

Laivybos Sąlygų(EMS, DHL,UPS, FEDEX,TNT,Kinija Paštu,E-pakelis) * Mes paprastai laivybos daiktų, po 1-4 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinimo. * Mes siūlome nemokamas pristatymas Kinija Po Oro Pašto ir Epacket. * Mes nesame atsakingi už vėlavimą coursed papročius, mokesčiai ir kitos užsakymą mokesčius.

Grąžinimo ir atlyginimo

*Nėra patenkintas savo pirkimo ar dydis nėra tinkami, prašome susisiekti su mumis greitai ir mes, gali nemokamai pasikeisti į jus, bet pirkėjas yra atsakingas grąžinimo laivybos kaina.

*Priimti ydinga prekei, prašome nufotografuoti elementą ten, kur vieta yra trūkumas ir atsiųsti mums, mes patikrinti, ar tai yra kokybės klausimas, ir tada mes atsiųsime jums kitą gabalas nemokamai, jei ji turi kokybės klausimas.

Prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu, el. paštu arba prekybos vadybininkas, jei turite klausimų, mes pasistengsime ją išspręsti per 24 valandas.

Atsiliepimai *Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą, mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums. Mes norime, kad jūs suprantate, kad mes branginame kiekvieną klientams. *Jei esate patenkinti mūsų daiktų, prašome palikti mums Teigiamų Atsiliepimų ( 5 Žvaigždžių prašome)

*Jei turite kokių nors problemų, apie savo prekę ar paslaugą , prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš jums palikti jokių neigiamų atsiliepimų. Mes norėtume padaryti viską, siekiant išspręsti bet kokius ginčus. Labai ačiū.

DUK Q1: Kokį dydį turėčiau Rinktis ? A: Jūs turėtumėte žinoti, kad jūsų krūtinė taurės .underbust.juosmens ir klubų dydį .Tada žiūri dydžio diagramos, atidžiai ,tai yra nuoroda. Q2:Kaip padaryti, aš žinau, kad mano Krūtinė Čempionatą ? A: Upbust –Underbust=Taurės dydis Taurė A=10CM CupB=12,5 CM CupC=15CM CupD=17,5 CM CupE=20CM Q3:Kodėl kažkas sakė, kad tai yra didesnis ,kažkas sakė, kad tai yra mažas, iš atsiliepimų ? A:Skirtingi žmonės turi skirtingas kūno formos ,net jei dvi moterys, tiek Taurės E ,tačiau jie turi skirtingas jausmas, apie dydį ,mes visi žinome ,jie weared pat bikini savo stilių. Q4:Kada bus jums išsiųsti siuntinį ? A: Mes išsiųsime per 1-7 darbo dienas po apmokėjimo patikrinta. Ir paprastai galite stebėti jį po 5-10 dienų. Q5: aš atšaukė užsakymą ,kodėl aš vis dar neturi gauti grąžinamąją išmoką ? A:Po užsakymo atšauktas ,tai trunka apie 3-7 darbo dienų Salve.lt, kad procese grąžinti. K6:aš galiu pasirinkti įvairaus dydžio, viršus ir dugnas ? A: Keletas produktų, parama, daugelis produktų gali ne parama, susisiekti su mumis, prašome.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 8cm (7.87in x 3.94in x 3.15in)
seksualus maudymosi kostiumą tvarstis seksualus dviejų dalių maudymosi kostiumėlį
Paramos Tipas Underwire
Medžiaga Nailono,Spandex
taurė plius iki taurės Didelis puodelis
Lytis Moteris
Prekės Pavadinimas Daissioni
Maudymosi Kostiumėlį Tipas plaukimo kostiumas moterims
Elemento Tipas Bikini Komplektas
Juosmens aukštos juosmens
Tinkamas Vietas paplūdimys, baseinas, hot spring resort beach
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Su Pad Taip
Plius dydžio maudymosi kostiumėlį plius dydis maudymosi kostiumėliai, Didesni
Dydis XXL, 3XL, 4XL, 5XL
Tipas Bikini Komplektas
Modelio Numeris DX 8860

Parašyti atsiliepimą

2018 Plius Dydis Bikini Komplektas Vientisa Spalva Moterys High Waisted Push Up Maudymosi Kostiumėlį Tvarstis Maudymosi Kostiumėliai, Ponios Didelis Krūtinės Biquini Maudymosi Kostiumas

2018 Plius Dydis Bikini Komplektas Vientisa Spalva Moterys High Waisted Push Up Maudymosi Kostiumėlį Tvarstis Maudymosi Kostiumėliai, Ponios Didelis Krūtinės Biquini Maudymosi Kostiumas

Sveiki, sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!!! Aukštos kokybės produktas ir puikus aptarnavimas, prašome būti tikri!!! Pasirinkti, kas jums patinka ir jį sumokėti, mes išsiųsti prekes, kaip įmanoma greičiau. ačiū. * Nuplaukite Pasiūlymas : Rankų plovimo su vandens žemiau 30C, pakabinti džiūti be baliklio, ne geležies . Bauda Gamyba, Prekės Ženklo Kokybė PASTABA: 1.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai