Nuogas tapybos numeriai meilės plika be rėmelio "pasidaryk pats" naftos tapyba akrilo dažai sienų tapybos skaitmeninis unikalus Namų Dekoravimo, dovanų

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.96

€13.64

-48 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Nuogas tapybos numeriai meilės plika be rėmelio "pasidaryk pats" naftos tapyba akrilo dažai sienų tapybos skaitmeninis unikalus Namų Dekoravimo, dovanų

Temų : naftos tapybos numeriai Matmenys:

40cmX50cmX1Pcs Spalva : Įvairių Spalvų Funkcijas : Dekoratyvinis Tipas : Rankomis Dažyti Medžiagų : tapyba ant lino Funkcija :

"PASIDARYK pats" rankomis Dažyti ant lino

Su labai concavo-cilindro kirtimas Vietos Pritaikymas : Miegamasis , svetainė , Parduotuvių/Kavinių , Studijų Kambario , Biuro , Valgomojo , Virtuvės , Vonios kambario Pakuotėje : 1 vnt/Set nuotraukas pagal numerius,

GALUTINIS ALIEJAUS TAPYBAI EFECT RODYTI

Pranešimo prašome: yra 2 rūšių dažymo medžiaga(1, drobės audinio; 2, medvilnės audeklu), panašių dažymo poveikio. Mes atsitiktinai pristatymo. Jei turite prašymą apie medžiagos , prašome palikti mums pranešimą užsakymą , mes atsiųsime pagal jūsų nurodytą medžiagą.

Produktai apima: Tapyba, Audiniai, teptukus, Dažų pigmentas. Taip pat mes atsitiktinai siųsti mažus paletė, nagai, ir tt, kaip dovana.

Pakavimas:

Yra dviejų butelių paketą, mes atsiųsime kaip dovana jums.

Kaip naudoti:

Baigę tapybos, galite pakabinti jį ant sienos. įsitikinkite, kad burbulas yra viduryje butelis.

После того, как вы закончите рисовать, вы можете повесить его на стену. Убедитесь, что пузырь находится посередине бутылки.

Baltas buteliukas naudojamas baigus visą darbą. Po to, kai jūs sausa paveikslų. tada kailis baltos spalvos skystis, su plonu sluoksniu ant paveikslo.

ji apims ant paveikslo, pretect nuo dulkių ir kt. ir kad tapyba atrodo daugiau ryškus ir spindintis.

Grąžinimo politika:

-Visi mūsų produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės,jei elementas, kurį buvo užsakytas, yra defektų,prašome contack mus pirmą kartą.

-Jei gavote brokuotą prekę,pirkėjas turi iki 3 dienas nuo gavimo datos iki prašymo grąžinimo arba keitimo nauju.

-Jeigu jūs receved negerai prekės,prekės turi būti grąžinta į tai originalus ir nepanaudotą būklės ir turi būti ir jos originalus langelyje ir pakavimą,mes ne leisti grąžinamąsias išmokas arba mainų, nes proto,

-Prašom skaityti visą aprašymą, jeigu, kaip vadovas, prieš jums pasiūlymą,o kiekvienas žingsnis buvo imtasi siekiant užtikrinti, kad mes laivą iš teisingo elemento,bus proga, kai gaunate prekes, kurie skiriasi nuo aprašymas

-Tokiu atveju mes prašome, kad jūs su mumis iš karto, kad galime pagerinti padėtį,jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą.

Klientų satisfactor:

Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo;mes comitted jums 100% klientų pasitenkinimo.Mes atgal mūsų įsipareigojimų su super paslauga.

Prašome atkreipti dėmesį:

Siekiant užtikrinti, kad jūs reveive jūsų užsakymą, su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo,mes jums pripažinti jį kaip dovaną, su mažesnės vertės,jei visus importo mokesčius mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

jums reikia įsitikinkite, kad jums pateikti teisingą pristatymo adresą ir tel,visos prekės bus išsiųstos nurodytu adresu tau

mes paprastai naudoti ePacket ar kinija paštu, oro paštu, kaip jums pasirinkti,ir mostlly mes freeshipping jums,pasiekti dauguma šalių per 15 iki 50 dienų,Deliery laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių,jis gali trukti iki 60 dienų.

jei jums reikia nedelsiant būdu,turite pasirinkti, EMS,TNT, "FEDEX", UPS ir t.t., visi jie yra išreikšti bendrovių,ir naudos daugiau mažai laiko jūsų ranką.

-Mes Tik Parduoti 100% Rankomis Dažyti Aliejus, Tapyba.

-Mes didžiuojamės savo darbu. Kartais dėl nepalankių oro sąlygų, aliejinių dažų, mes naudojame trunka ilgiau sausa, nei mes tikimės. Siekiant užtikrinti, kad jūsų tapybos atvyksta į jūsų nesugadintas sąlyga, mes leisime tapybos sausas keletą papildomų dienų, padidinti apdorojimo laikas. Mes jus patikinti, kad jūsų tapyba yra verta palaukti.

-Mes stengsimės pakartoti savo mėgstamą paveikslai taip tiksliai, kaip įmanoma, tačiau dėl originalaus pobūdžio kūrinys, unikalus variantus įvyks iš vieno gabalo prie kito. Atkreipkite dėmesį, kad kompiuterio parametrai gali sukelti nežymūs spalvų skirtumai tarp savo tapybos ir produkto nuotrauka rodoma.

-Jei esate susidomėjimą mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis.Mes citata didmeninės kainos ir atsakyti jums artimiausiu metu.

-Kviečiame jus susisiekti su mumis ir aptarti detales!Mes jau malonu jums padėti bet kuriuo metu.

Pastaba prašome: siekiant išvengti rėmo sugadinta siuntimo metu, mes atsiųsime PASIDARYK pats rėmas, pačią kainą, kaip ir anksčiau.

Gerbiami Rusijos Draugas,

Pasak Rusijos politikos, visi pirkėjai turi pasiūlyti pilną vardą ir pavardę, kad gausite produktus sklandžiai, prašome mums pasiūlyti savo vardą ir pavardę jei galite pateikti užsakymą. Ačiū.

Jei jūs neturite siūlome pilną vardą, todėl jūs negalite gauti prekes iš post office pagaliau, mes ne sau atsakomybę.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 50cm x 10cm x 10cm (19.69in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.8kg (1.76lb.)
Modelio Numeris tapybos numerius "PASIDARYK pats"
Tapybos Stilius rankomis dažyti pagal save
Modelis Rankomis dažyti aliejus, tapyba
Technics Rankomis Dažyti
Rėmelio režimu Frameless Veidrodėliai
Vidutinis Akrilo
Formos Stačiakampis
Paramos Bazės Medvilnės
Kaligrafijos ir tapybos Dydis 40x50cm(16x20inch)
Originalus No
Forma Vieną
Medžiagos akriliniai dažai, tapyba ant drobės nailono teptukas
Tipas Naftos Paveikslai
Dažymo Įranga, Biuro Įranga "PASIDARYK pats" naftos tapyba
Dalykai Nuogas
Dydis (Coliai) 40cmx50cm be rėmelio, 40cmx50cm su karkasu
Rėmas No
Prekės Pavadinimas YKXLLW
Medžiaga Medvilnės
Kaligrafijos ir tapybos tipas Drobė, Tapyba
Stilius "PASIDARYK pats" dažai nuotraukų skaičius

Parašyti atsiliepimą

Nuogas tapybos numeriai meilės plika be rėmelio

Nuogas tapybos numeriai meilės plika be rėmelio "pasidaryk pats" naftos tapyba akrilo dažai sienų tapybos skaitmeninis unikalus Namų Dekoravimo, dovanų

Nuogas tapybos numeriai meilės plika be rėmelio pasidaryk pats naftos tapyba akrilo dažai sienų tapybos skaitmeninis unikalus Namų Dekoravimo, dovanų Temų : naftos tapybos numeriai Matmenys: 40cmX50cmX1Pcs Spalva : Įvairių Spalvų Funkcijas : Dekoratyvinis Tipas : Rankomis Dažyti Medžiagų : tapyba ant lino Funkcija : PASIDARYK pats rankomis Dažyti ant lino Su labai concavo-cilindro

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai