Nauja Teleskopine Ištraukiama Žuvų Gafelio Nerūdijančio Ledo Jūros Žvejybos Ietis Kablys Spręsti

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.32

€3.36

-1 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

100% brand new ir aukštos kokybės Tai pagauti didelę žuvį ir aštrūs dantys žuvų būtina priemonė. Pagamintas iš aliuminio lydinio medžiaga,lengvas, tačiau pakankamai stiprus kovoti su tais, big fish. Kablys pagamintas iš nerūdijančio plieno, su apsauginiu dangteliu, ji saugos.

Savybės: specialiai sukurti žvejams, Ištraukiama dizaino, tai patogu nešiotis Lengva valdyti ir vykdyti. Tinka visų rūšių sunkiasvoris žvejybos veiklos Lengva sandėliavimas, tinka naudoti bet kurioje žvejybos valtis. Kai ledo žvejybos, kuri yra naudojama žuvis kablys iš urvo.

Specifikacija: Medžiaga:Aliuminio lydinio rankena,nerūdijančio plieno kablys,EVA kempine padengti Stovo ilgis: 28cm/10.92"(apytiksliai) Bendras ilgis: 60cm/2.4"(apytiksliai) Ruožas kablys: 6-7cm/2.34"-2.73"(apytiksliai) Spalva:Sidabrinė+Juoda Kiekis: 1 vnt Pastaba:

Ne retail pakuotė

Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: Žvejybos Gripper x 1

Pakuotės Svoris 0.16kg (0.35lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Medžiaga
Ruožas kablys
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Bendras Ilgis
Tipas Žvejybos Replės
Stovo Ilgis

Parašyti atsiliepimą

Nauja Teleskopine Ištraukiama Žuvų Gafelio Nerūdijančio Ledo Jūros Žvejybos Ietis Kablys Spręsti

Nauja Teleskopine Ištraukiama Žuvų Gafelio Nerūdijančio Ledo Jūros Žvejybos Ietis Kablys Spręsti

100% brand new ir aukštos kokybės Tai pagauti didelę žuvį ir aštrūs dantys žuvų būtina priemonė. Pagamintas iš aliuminio lydinio medžiaga,lengvas, tačiau pakankamai stiprus kovoti su tais, big fish. Kablys pagamintas iš nerūdijančio plieno, su apsauginiu dangteliu, ji saugos. Savybės: specialiai sukurti žvejams, Ištraukiama dizaino, tai patogu nešiotis Lengva valdyti ir vykdyti. Tinka visų rūšių

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai