45*200cm Daugiakampio Formos, Matiniai Statinės Stiklo, Langų Plėvelė Privatumo Dekoratyvinis lipnios Stiklo Durų, Langų Plėvelė Lipdukas Namų -45

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.21

€14.92

-44 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

45*200cm Daugiakampio Formos, Matiniai Statinės Stiklo, Langų Plėvelė Privatumo Dekoratyvinis lipnios Stiklo Durų, Langų Plėvelė Lipdukas Namuose

PREKĖS KODAS : KAA00126

Komplektą Sudaro: 1 x Statinės Stiklo Dioptrijomis Filmas

Aprašymas:

Gali būti greitai pašalinti ir pakartotinai naudoti bamperiai ar likučių ant jūsų "windows"

Modelio dar kartą, leidžia jums iškirpti šį filmą su bet kokios formos ir dydžio jums reikia

Medžiaga: Aplinkos apsaugos PVC Statinio Dioptrijomis Filmas

Storis: 0.18 mm

Plotis: 45cm

Anti-UV: virš 99%

Pritaikomumas: Stiklo, langų ir durų, Keramikos paviršius, sklandžiai sienos paviršiaus.

Pareigos: Elektrostatinių technologija, Apdaila, Anti-sprogimo, Anti-UV, Privatumo apsauga.

Dydis: 45cm*2M

Kaip naudoti:

1. Sumažinti filmas į dydį, kur jūs norite taikyti,pridedant papildomos 2cm pločio ir aukščio.

2. Švarus lango paviršiaus su plovikliu.

3. Purškimo kai vandens ant lango.(Įsitikinkite, kad filmas gali būti perkeltas lengvai ant langų.)

4. Nulupkite apsaugoti plėvelės ir įklijuokite jį į langą.

5. Sunkiai papildomo vandens ir likusius oro burbuliukus su grandiklis.

6. Apdaila aplink kraštas.

matinė plėvelė, langų plėvelė, b

dekoratyvinė langų plėvelė b

Statinis Kabintis Langų Plėvelė b

Mokėjimo Aprašymas

1.Mokėjimo Būdas Priimtas: sąlyginio DEPONAVIMO, Alipay, Kredito Kortelės,T/T", "Western Union" ir Moneybooks.

2.Mes parašyti mažesnės vertės paketą, kad būtų išvengta gaminti tarifus. Kiekviena šalis turi skirtingų tarifų politikos. Mes ne imti jokių pardavimo mokesčių ir tvarkymo mokesčiai. Bet kuriuo atveju, mes neatsakome už mokesčio (PVM) ar Importo Muitus ar kitus lygiaverčius kyla iš tiekimo sandoris . Prašome patikrinti savo vietos priskirtus teisės aktus ir aplankykite savo vietos muitinės departamento interneto svetainėje prieš pirkimą.

Pristatymas

1.Mes tik laivas patvirtino, adresas teikia sąlyginio DEPONAVIMO(Alipay). Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ir telefono numeris sąlyginio DEPONAVIMO(Alipay) adresas pažymi, saugus pristatymas.

2.Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas. Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios Įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai. Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos. Dėkojame už jūsų supratimą.

3.Registruota Užsakymai bus išsiųsti per China Post oro paštu (Numatytasis),EMS,DHL ir FEDIX ir kt. (Express reikia papildomai mokėti).

4.Galite mokėti papildomai siuntimo išlaidas gauti greitas pristatymas, pvz., EMS, DHL ar FEDIX. Ji tik trunka 3-7 darbo dienas gauti užsakymo, prašome susisiekti su mumis, jei reikia.

Grįžti

1.Jei prekės negali dirbti gerai, prašome patikrinti du kartus patvirtina, kad prekė yra su trūkumais ir susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo atstovas, artimiausiu metu, leiskite mums žinoti, Išsamiai Problema , mes padarysime viską, kad tarnauti jums.

2.Jei gavote neteisingą, sugadintas, sugedęs, ar prekės nėra aprašyta, susisiekite su mumis dalinis/pilnas grąžinti pinigus ar pakeisti mūsų išlaidas.

3.Jei norite grąžinti prekę,prašome susisiekti su mumis per 30 dienų po paketo gavo .Grįžti produktų taip pat turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant langelį, pakavimo ir visi kiti priedai. Grįžta, kad yra dėl klientų klaida bus taikoma faktinė laivybos mokestis atskaitomas iš grąžinamosios išmokos.

4.Pirkėjas turi mokėti už grąžinimas prekių mokestį, jei Visi NE-Pardavėjas Klaidą grąžina pinigus . (E. g. jums atnešė neteisingas dydis ar klaidingų punktas).

5.Prašome įsitikinti, kad prekė NĖRA cheminių sabotažo. Jei jums neveikia , prašome atkreipti DĖMESĮ, kad laivybos ir tvarkymo mokestis nebus grąžinamas, visos grąžinimo, laivybos mokestis turėtų apmoka pirkėjas, nebent prekės DOA.

6.Prašome susisiekti su mumis prieš jūsų grąžinti elementą, mes siūlome jums teisę grįžti adresą.

Atsiliepimai

1.Mes garantuojame 100% klientų pasitenkinimo.

2.Mes suteiksime greitą atsakymą į jūsų klausimą. (Paprastai per 24-48 valandas!)

3.Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš palikdami Neigiamą atsiliepimą arba didinti ginčų. Mes bandysime viską, kad išspręsti problemą taip, kad jūs būsite patenkinti !

Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 17cm x 11cm x 5cm (6.69in x 4.33in x 1.97in)
Funkcija Dekoratyvinis
Prekės Pavadinimas AMPOSEI
Modelio Numeris KAA00126
Tipas Stiklo Filmai
Paviršiaus Apdorojimas Nepermatomas
Medžiaga PVC

Parašyti atsiliepimą

45*200cm Daugiakampio Formos, Matiniai Statinės Stiklo, Langų Plėvelė Privatumo Dekoratyvinis lipnios Stiklo Durų, Langų Plėvelė Lipdukas Namų -45

45*200cm Daugiakampio Formos, Matiniai Statinės Stiklo, Langų Plėvelė Privatumo Dekoratyvinis lipnios Stiklo Durų, Langų Plėvelė Lipdukas Namų -45

45*200cm Daugiakampio Formos, Matiniai Statinės Stiklo, Langų Plėvelė Privatumo Dekoratyvinis lipnios Stiklo Durų, Langų Plėvelė Lipdukas Namuose PREKĖS KODAS : KAA00126 Komplektą Sudaro: 1 x Statinės Stiklo Dioptrijomis Filmas Aprašymas: Gali būti greitai pašalinti ir pakartotinai naudoti bamperiai ar likučių ant jūsų windows Modelio dar kartą, leidžia jums iškirpti

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai