XF1282 1 Lapas 2016 Naujų Vandens Perdavimo Lipdukas Nagų Dailės Decal Nagai Apsiaustas Laikinos Tatuiruotės Watermark Nagų Manikiūro Įrankiai Grožio

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.57

€0.81

-29 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

XF1282 1 Lapas 2016 Naujų Vandens Perdavimo Lipdukas Nagų Dailės Decal Nagai Apsiaustas Laikinos Tatuiruotės Watermark Nagų Manikiūro Įrankiai Grožio, Kaip naudoti vandens perdavimo lipdukai ?

1. Apdaila, švarus, lenkijos ir nagai. Dažų fono spalvos nagai ir sausas it out.

2. Pašalinti plėvele produkto, iškirpkite modelis ir pasinerti į vandens 1---20 sekundžių(naudojant šiltą vandenį žiemą).

3. Sudrėkinkite nagai, pasirinkti patter poziciją.

4. Sop iki vandens su popieriniu rankšluosčiu ir nusausinami.

5. Dangtelis su aiškiai nagų lako ir nusausinami. Pranešimas 1. Paprasta ir lengva naudoti - su lakuotais ieško rezultatai 2. Saugus naudoti: jokių toksinų gali ištekėti į jūsų nagai 3. Gali būti naudojamas natūralus arba false nagai 4. Labai elegantiška, lengva pritaikyti bet kokį nagų spalva 5. Kiekvienas gabalas yra 1 kortelių/lakštų nagų lipduką, pakanka 1 pilnas komplektas 6. Visiškai naujas plastikinis maišelis, instrukcija 7. Dėmesio,tai tik gabalėlį nagų lipduką, nagų patarimas yra tiesiog parodyti efekto nagų stick Paketas

1 vnt/OPP Maišelį Svarbu! Šis produktas bus siunčiami Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus. Ji neturi sekimo numerį. Jei jūs proto, prašome don ' t užsakymą.

Apie mus

Victool yra profesionalus gamintojas užsiima gaminti nagų grąžtas, nagų dailės priemonių ir kitų grožio priemonių. Mes esame įsikūrę Hangzhou, Zhejiang Provincija, Kinija, kuri yra antra pagal dydį miestas Jangdzė Upės Delta, Kinijos labiausiai energingas ir potencialą regione su stipriausia ekonomika.

Mūsų bendrovė importavo pažangias įrenginių ir mašinų, ir mūsų šiuolaikinės vadybos seminaras apima daugiau kaip 1000 kvadratinių metrų.

Mūsų pagrindinė vertybė sąvoka yra "Jėga iš sąžiningumas, Išminties iš širdies, Pasiekti klientus, Kurti ateitį". Mes visada skirta griežta kokybės kontrolė ir rūpestingas klientų aptarnavimas.

Kviečiame susisiekti su mumis ir tikimės, kad mes galime turėti nuoširdų bendradarbiavimą.

Vežimas

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes ne uarantee pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Mokėjimo

Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymų elementus. Prašome užpildyti išmoka per 3 dienas.

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo.

Grįžta

Jūs galite turėti jokios priežasties grąžinti per 15 dienų nuo patvirtinimo gavimo. Bet jūs pasirūpins visų prekių grąžinimo išlaidas.

Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis Trademanager arba el. Paštu ir pateikti kuo daugiau informacijos apie problemą turite. Mes padarysime viską, kad rasti geriausią būdą, kaip išspręsti jūsų problemas.

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)
Elemento Tipas Lipdukas & Decal
Stilius Lipdukas & Decal
Dydis 6.5cm x 5.2cm
Modelio Numeris XF1282
Medžiaga Vandens juostos, popierius
Kiekis 1 gabalas

Parašyti atsiliepimą

XF1282 1 Lapas 2016 Naujų Vandens Perdavimo Lipdukas Nagų Dailės Decal Nagai Apsiaustas Laikinos Tatuiruotės Watermark Nagų Manikiūro Įrankiai Grožio

XF1282 1 Lapas 2016 Naujų Vandens Perdavimo Lipdukas Nagų Dailės Decal Nagai Apsiaustas Laikinos Tatuiruotės Watermark Nagų Manikiūro Įrankiai Grožio

XF1282 1 Lapas 2016 Naujų Vandens Perdavimo Lipdukas Nagų Dailės Decal Nagai Apsiaustas Laikinos Tatuiruotės Watermark Nagų Manikiūro Įrankiai Grožio, Kaip naudoti vandens perdavimo lipdukai ? 1. Apdaila, švarus, lenkijos ir nagai. Dažų fono spalvos nagai ir sausas it out. 2. Pašalinti plėvele produkto, iškirpkite modelis ir pasinerti į vandens 1---20 sekundžių(naudojant šiltą vandenį žiemą). 3.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai