Sietlas vašingtonas jav miesto Grožį, 22406 bauda dovanos, Suvenyrai visame Pasaulyje, Turizmo; Namo Buto apdaila.Magnetas.

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.86

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sietlas (anglų kalba: Seattle) yra didžiausias miestas Ramiojo vandenyno šiaurės Vakarų pakrantėje, Sietle, įkurta 1850-ųjų, pavadintas vado Sietlo. Sietlo europos sąjungos oficialusis alias Smaragdo Miestas, kuris yra įsikūręs tarp Puget Sound Vašingtono valstijoje ir Lake Washington King County, iš Kanados, JAV pasienio apie 174 kilometrų. Sietlas apskritis yra apskrities sėdynės. Sietlas yra didžiausias mieste, Vašingtono valstijoje. Pagal JAV gyventojų Surašymo Biuro duomenimis, Sietlas srityje 369.2 kvadratinių kilometrų, iš kurių 217.2 kvadratinių kilometrų žemės, 152 kvadratinių kilometrų vandens. T. y., 41.16% teritorijos yra vandens paviršiaus. Savo gyventojų, yra manoma, kad 569101, gyventojų skaičius visą miesto plotas yra apie 370. Sietlas yra laikomas gimimo vieta šiukšlių muzikos. Taip pat gimtinė grunge, žmonės Sietlas didžiosios kavos vartojimas yra žinomas. "Starbucks", Sietlo Geriausiai kava ir kavos įkurti talibano. Be to, Seattle taip pat dalyvavo vakarų pakrantėje daugelis star įmonėms. 1995 m., Sietlas buvo pavadintas "geriausia vieta gyventi Jungtinėse valstijose" iki "valiuta" žurnalas "fortune" žurnalo buvo pavadintas "geriausias gyvenimo darbo city", 1998 m., o 1996 m. buvo aukščiausios kokybės miesto Jungtinėse valstijose. Sietlas yra taip pat tradicinis konferencijų turizmo centras

Asortimentas Kad Priimti;Didmeninė Kad Priimti;Individualų Užsakymą Priimti.

---------------------------------

PLS suprasti mūsų Min. Užsakymo $12,

1~3 vnt., Papildomas krovinių kainuos $1,

---------------------------------------------------

Pritaikytas Unikalus Magnetai. ; TIK $3.48/Vienetas

Upgrate Dydis Unikalus Magnetas. ;

Kreipkitės į MUS dėl bet klausimai ir pridėtinės Vertės Paslaugų. Mūsų Magnetai: Metalo Suvynioti; Kietas,Jt Krekingo; 3mm Storio pasiūlyti gera ranka, jausmas, MES esame ypatingi.

1mm, lankstus magnetas+1,5 mm kartono+ - 0,2 mm plienas+157g artpaper+blizgus laminuotos

Dydis:78*54mm;3mm storio;

Pristatymas:

1,Mes laivo visų mūsų magnetai visame pasaulyje per 7 darbo dienas.Sujungti kad priimti Nemokamas Pristatymas Pristatymo Metu, Užsakymo Išlaidų Kinija reguliariai Po 15~45 Darbo dienas nuo Mažiau kaip $12 Nemokamas Pristatymas Pristatymo Metu, Užsakymo Išlaidų China Post/Salve.lt standartinis 10~25 Darbo dienas Virš $12 2,Kartais tai gali užtrukti iki 4-7 savaičių, nes griežtai pasirinktinį Patikrinimą.

3.Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.Siekiant užtikrinti, kad jūs mokėti minimalaus mokesčio,mes deklaruoja kaip "dovana" ar"pavyzdys" su mažos vertės.

Atsiliepimai:

1. Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos,Prašome palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždėmis.

2. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Susisiekite su mumis:

Mes priimame užsakymą dizaino,didesnio dydžio ir duomenis,prašome susisiekti su mumis jaustis laisvai.

Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)
Pakuotės Dydis 12cm x 10cm x 1cm (4.72in x 3.94in x 0.39in)
Įrenginio Tipas gabalas
Modelis Scenic
Amžius > 3 metų
Prekės Pavadinimas SOUVEMAG
Modelio Numeris 78*54mm
Punktas Metalo magnetas/Photo magnetas/Plokštė magnetas
Medžiaga Lankstus Magnetas+kartonas+plienas+artpaper
spalva SPALVOTAS SPAUSDINIMAS
Tipas Šaldytuvas Magnetai
Magnetinis Lipdukas Stilius Dekoracijos
Lipduko Tipas Magnetinis Lipdukas
Lapo Dydis Vidutinis
pritaikyti Priimti
Naudoti Suvenyrų kolekcija
Specifikacija Single-piece Package
Dydis 78*54mm

Parašyti atsiliepimą

Sietlas vašingtonas jav miesto Grožį, 22406 bauda dovanos, Suvenyrai visame Pasaulyje, Turizmo; Namo Buto apdaila.Magnetas.

Sietlas vašingtonas jav miesto Grožį, 22406 bauda dovanos, Suvenyrai visame Pasaulyje, Turizmo; Namo Buto apdaila.Magnetas.

Sietlas (anglų kalba: Seattle) yra didžiausias miestas Ramiojo vandenyno šiaurės Vakarų pakrantėje, Sietle, įkurta 1850-ųjų, pavadintas vado Sietlo. Sietlo europos sąjungos oficialusis alias Smaragdo Miestas, kuris yra įsikūręs tarp Puget Sound Vašingtono valstijoje ir Lake Washington King County, iš Kanados, JAV pasienio apie 174 kilometrų. Sietlas apskritis yra apskrities sėdynės. Sietlas yra didžiausias mieste,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai