Už "Xbox" Vienas Valdytojų Atsarginės Dalys, Priekiniai Shell Žalia Hidro Dippd Kaukolė

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.46

€9.11

-40 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

TINKA MODELIAMS: Tinka Xbox Vienas Belaidis Valdiklis su 3,5 mm garso lizdą. Tinka Xbox Vienas Belaidis Valdiklis be 3.5 mm audio jungtis. Netinka Xbox Elite Belaidis Valdiklis netinka Xbox One S KOKYBĖS GARANTIJA: Tinka flush Xbox Vienas duomenų valdytojas. Mes tikriname kiekvieną vieną, kol mes laivas. Dydis mygtuką skyles yra tik teisė. Pagamintas iš tvirtos netoksiškos ABS plastiko. Kvapas nemokamai. ĮDIEGIMO VADOVAS: reikia imtis be valdikliui, norėdami įdiegti šį faceplate. Daugelis profesinės įdiegimo gidas vaizdo įrašą į "YOUTUBE". Lengva gauti. Susisiekite su mumis per Pranešimą, tada mes galime pasiūlyti jums vaizdo ryšį, kuris buvo pagamintas pagal jav Jums gali prireikti atidaryti korpuso įrankis, T8H, ir T6 atsuktuvu. Jūs galite įsigyti šiuos įrankius, nuo mano parduotuvėje. Tam tikrų montavimo įgūdžių nereikia. Įrenginio nėra sudėtinga ir jis yra daug lengviau, nei įdiegti pilnas korpusas su lukštais. Tiesiog pakeičia savo viršų apvalkalas. BRUOŽAS: Ji yra gražus pakeisti iš nuobodus įprastas juodas, be išlaidų ton $$$. Blizgus paviršius. Karščiausia tema. Individualizuoti savo valdytojas. Komplektą SUDARO: 1 X Front Shell(duomenų valdytojo, įrankiai ir kitos dalys nėra komplekte)

Mokėjimo

1)Mes priimame Alipay. Vakarų Sąjunga,TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesą, sąlyginio DEPONAVIMO.

2)Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3)Jeigu tu negali patikrinti, iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai.

Pastaba: Jei jūs nusprendėte pirkti prekę,prašome sumokėti kaip galima greičiau,kad mes galime išsiųsti jums greičiau.

Vežimas

EMS:Reach dauguma šalių per 6-8 dienas.

DHL:Reach dauguma šalių per 4-5 darbo dienas.

"FEDEX": Reach dauguma šalių, per 2 iki 6 dienų.

Kinija Paštu:Reach dauguma šalių per 15 iki 30 dienų.

Garantija

12 mėnesių gamintojo garantija už gaminius su trūkumais, derinimo.

Jei norite išsiųsti atgal nekokybišką prekę,pirmiausia prašome susisiekti su mumis ir siųsti mums nuotraukas arba vaizdo medžiagą,mes bus aptarti būdas išspręsti šią problemą su jumis.

Prašome siųsti gaminius su trūkumais, per garantijos prriod.

Mes įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti, pristatymo, kai pakuotės,ir mes padarysime viską, kad išvengti žalos transporto.

100% Realios Nuotraukos.

Grąžinamųjų Išmokų Grąžinimo

1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ nėra!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grįžti,ir jūsų go#.

3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO WINNIGN PASIŪLYMO SUMĄ,gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti,PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt.ARBA,galite pasirinkti, kad pakeisti.

4) Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Atsiliepimai

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi,mes sincerel kviečiame palikti teigiamą atsiliepimą (Penkių Žvaigždučių) mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Pakuotės Svoris 0.11kg (0.24lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 16cm x 12cm x 6cm (6.30in x 4.72in x 2.36in)
Modelio Numeris Tinka Tiek Xbox Vienas duomenų valdytojas, be 3.5 mm Lizdas ir 3,5 mm J
Prekės Pavadinimas eXtremeRate
"MicroSoft" Modelis Xbox Vienas
Suderinamos Prekės/Modelis "Microsoft"

Parašyti atsiliepimą

Už

Už "Xbox" Vienas Valdytojų Atsarginės Dalys, Priekiniai Shell Žalia Hidro Dippd Kaukolė

TINKA MODELIAMS: Tinka Xbox Vienas Belaidis Valdiklis su 3,5 mm garso lizdą. Tinka Xbox Vienas Belaidis Valdiklis be 3.5 mm audio jungtis. Netinka Xbox Elite Belaidis Valdiklis netinka Xbox One S KOKYBĖS GARANTIJA: Tinka flush Xbox Vienas duomenų valdytojas. Mes tikriname kiekvieną vieną, kol mes laivas. Dydis mygtuką skyles yra tik teisė. Pagamintas iš tvirtos netoksiškos ABS plastiko. Kvapas nemokamai. ĮDIEGIMO VADOVAS:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai