FUERAN VGA EM-EDID-HD15 Pass-Through EDID Emuliatorius, skirtas naudoti su " video šakotuvai, Jungikliai ir Plėstuvus KVM(1920X1080@60hz)

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€9.03

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

VGA užraktas gali būti naudojamas nuolat, ne 2K@60Hz, ir gali tarnauti kaip virtualus stebėti, kai jis nėra naudojamas Moterų galvos gali būti prijungtas išorinis ekranas pasiekti multi-dažnio signalas užraktas,Teisinga, kad visi ekranai,rezoliucija 2K Į unerected EDID užraktas, bus atstatyti jos nesusijusios situacijos, kai viela yra išjungtas. Įdiegti EDID užrakto ekrano ir lieka sujungimas valstybės Paramą, garso/vaizdo sinchronizacijos išėjimas:VGA yra, iš pradžių garsinis signalas.

Tiesa, plug and play, hot swap, ir nereikia nustatyta: "plug and play yra taikomas tiesioginio ryšio su nešiojamasis kompiuteris, KOMPIUTERIO, stalinio kompiuterio, DVD, Blu-ray grotuvo ir kitų įrenginių, ir elektros hot swap, taip pat gali būti sujungti su šių prietaisų(garso signalas nebus paveikta, jei signalas yra vėl laiku, kai išjungti signalą, dabar atleidau ir dabar prijungtas.)Jis gali būti naudojamas kaip virtualus ekranas. Kai ekranas yra išjungtas ir bejėgiai arba stebėti linija yra karšto keitimu, ji gali užtikrinti saugaus vaizdo signalas, stabilumo ekrano ir langas, ir tvarka.

Išspręsti ekrano rezoliucija šokinėja problema naudojant perjungiklį.Jis gali būti naudojamas tik sujungti simuliatorius su kiekvienu VGA įvestis kompiuterio. Jis palaiko AMD multi-ekranas, grafika sujungimas pratęsimo padalinti ekraną, ir eyefinity plataus domeno multi-ekranas, jungimo režimu(Kai ekranas linija yra nupeštos su elektros, TV ekrane sienos ekranas įtakos neturės, tik todėl tinkamas ekranas tamsus ir kiti ekranai nekilnojamasis.) Jis palaiko Nvidia grafikos multi-ekranas, produkcija, ir tvarka, ekranas lieka toks pat, kai jis yra paleistas iš naujo.

Išspręsti problemas, kai LED didelius ekranus ir ekrano drebėjimas.

Produkto Matmenys : 1.5*0.7*2.7

dėžutės Matmenys : 0.4 OU

neto svoris: 0.35 OU

bruto svoris :0.4 OU

Įpakavimas :1

Pakuotės Dydis 15cm x 9cm x 11cm (5.91in x 3.54in x 4.33in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
Kabelio ilgis Kita
Tipas Kabelio Adapteris
Pakuotė Taip
spalva Juoda
Prekės Pavadinimas FUERAN
Modelio Numeris VGA -EDID
Produktų Statusas Sandėlyje

Parašyti atsiliepimą

FUERAN VGA EM-EDID-HD15 Pass-Through EDID Emuliatorius, skirtas naudoti su

FUERAN VGA EM-EDID-HD15 Pass-Through EDID Emuliatorius, skirtas naudoti su " video šakotuvai, Jungikliai ir Plėstuvus KVM(1920X1080@60hz)

VGA užraktas gali būti naudojamas nuolat, ne 2K@60Hz, ir gali tarnauti kaip virtualus stebėti, kai jis nėra naudojamas Moterų galvos gali būti prijungtas išorinis ekranas pasiekti multi-dažnio signalas užraktas,Teisinga, kad visi ekranai,rezoliucija 2K Į unerected EDID užraktas, bus atstatyti jos nesusijusios situacijos, kai viela yra išjungtas. Įdiegti EDID užrakto ekrano ir lieka sujungimas valstybės Paramą, garso/vaizdo

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai