Vyras Moteris Aukso Akinių Rėmelius Pusė Taškus optiniai Akinių Rx gali trumparegystė Akiniai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.56

€8.21

-20 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Rėmo Dydis:125mm

Tiltas:18mm

Lęšių Plotis:50mm

Objektyvo Vertikalūs:26mm

Šventyklos:135mm Aprašymą galite imtis rėmo į savo akių gydytoją, kad pakeistų savo receptą Mokėjimo, Mes daugiausia priimame mokėjimus per PayPal. Kredito kortele galima ir per PayPal lengvai.

Už kitus mokėjimo būdus, prašome susisiekti su mumis pirma. Pristatymo informacija Siuntas paprastai trunka 7~24 darbo dienas į jūsų PayPal registracijos adresą. Apie mus Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas. Mes darome viską, kad pasiūlyti aukštos kokybės gaminius ir paslaugas mūsų klientams.

Jei turite klausimų apie mūsų produktus, prašome susisiekti su manimi laisvai. Susisiekite su mumis, Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau

tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas,

negalime atsakyti į jūsų laiškus iš karto.

Prašome leisti 1-2 darbo dienas mums atsako.

Jei negaunate jokio atsakymo iš mūsų, prašome pasitikrinti savo elektroninį paštą užtikrinant jūsų pašto dėžutę pasiekė visu dydžiu.

Dėl kai kurių ISP filtro parametrai, gali būti neįmanoma gauti mūsų atsakymai; jei turite

problemų gauti mūsų laiškus, jums gali tekti naudoti kitą el. pašto paskyrą, susisiekite su mumis. Grąžinimo Politika, Mes esame pasiryžę jums pateikti geriausių klientų aptarnavimo, galima. Jei dėl kokių nors priežasčių esate nepatenkinti pirkti, prašom kreipkitės į mus ir mes jums padėsime skubiai tirpalo. Prašome leiskite mums dirbti klausimais. Mes norėtume išspręsti bet kokią problemą palankiu būdu. Prašome neatidaryti atveju eBay ar PayPal, ar palikti neigiamą arba neutralų grįžtamąjį ryšį, tiesiogiai!

Mes visada esame pasiruošę atsakyti į laiškus per 2 darbo dienas (off-pareiga savaitgalį). Dėl skirtingos laiko zonos tarp Kinijos ir savo vietą, kartais atsakymas bus atidėtas. Jei jūs negaunate atsakymo iš mūsų po 2 darbo dienų, prašome patikrinti savo šlamšto arba šlamštas pašto dėžutę.

Nepatenkinti prekė gali būti grąžinama per 30 dienų nuo pristatymo dienos. Mes galime pasiūlyti visą grąžinamosios išmokos arba mainus, bet mes nesame atsakingi už grąžinimo laivybos kaina.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.065kg (0.14lb.)
Akiniai Priedai Kadrų
Modelio Numeris 66
Elemento Tipas Akiniai Priedai
Prekės Pavadinimas BETSION
Modelio Tipas Gyvūnų
Lytis Unisex
Rėmas Medžiaga Lydinys

Parašyti atsiliepimą

Vyras Moteris Aukso Akinių Rėmelius Pusė Taškus optiniai Akinių Rx gali trumparegystė Akiniai

Vyras Moteris Aukso Akinių Rėmelius Pusė Taškus optiniai Akinių Rx gali trumparegystė Akiniai

Rėmo Dydis:125mm Tiltas:18mm Lęšių Plotis:50mm Objektyvo Vertikalūs:26mm Šventyklos:135mm Aprašymą galite imtis rėmo į savo akių gydytoją, kad pakeistų savo receptą Mokėjimo, Mes daugiausia priimame mokėjimus per PayPal. Kredito kortele galima ir per PayPal lengvai. Už kitus mokėjimo būdus, prašome susisiekti su mumis pirma. Pristatymo informacija Siuntas paprastai trunka

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai