3/4" Mini Pacifiers Kūdikio Dušas Šalis Žaidimas Apdailos Džiaugtis, Aišku, Spalvas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.95

€1.11

-14 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aprašymas:

Galima naudoti dekoracijas, Tortas/Taurė Pyragai Rėžtuvės, Pakuočių, Už Krepšiai/Dėžės, Žaidimai, ir daug kitos paskirties.

Paslaugų teikimo sąlygas Pristatymas

1)Pristatymas bus surengtas per 7 dienas po apmokėjimo

2)Visos prekės gali būti vežamos tik pristatymo adresą, kurį jūs nurodėte.

3)įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas

Mes siūlome 4 laivybos metodą, kaip nurodyta toliau: DHL : imsis 3-7 darbo dienas, jums reikia mokėti siuntimo išlaidas. EMS: imsis 5-12 darbo dienų, jums turėtų mokėti siuntimo. Kinija paštu oro: imsis 15-60 darbo dienų Amerikos valstijose, Europoje ir kitose vieta visame pasaulyje Epact: imsis 7-14 darbo dienų , Jungtinės amerikos valstijos, Free shopping Pranešimas: Atostogų ir savaitgalio nėra įtrauktos į darbo dienų. Tiesiog nuoroda tik. Jei perkate iki $100,mes išsiūsime jums express nemokamai.Ačiū, Grąžinimo Politika, Jei yra kokių nors problemų, per laivybos, ar dėl mūsų produktų kokybės problemų, tiesiog atsiųskite mums laišką ,mes išspręsti problemų, jums per 24 valandas. Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo tos dienos galite pateikti užsakymą. Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius. Atsiliepimai 1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, thank you so much !! 2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. 3) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia. Ačiū! Susisiekite su Mumis, Mes stengiamės atsakyti kaip įmanoma greičiau.bet prašome leisti nedelsiant reaguoti ne verslo laikas. mums bus malonu atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti taigi, prašome nedvejodami susisiekite su manimi. Dėkojame už jūsų paramą ! Dėkojame už jūsų aplankyti mūsų parduotuvėje.Jei turite bet kokių klausimų,pls nedvejodami kreipkitės į mus ir mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandos.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Proga Grandiozinis Renginys,Šalis,Krikštynos & Krikštas,Gimtadienio
Prekės Pavadinimas HESHOLIZ
Specifikacija 0.7-0.9M
Modelis Nėra
Modelio Numeris Baby Shower
spalva Rožinė,Mėlyna,Violetinė,Geltona
Medžiaga Akrilo

Parašyti atsiliepimą

3/4

3/4" Mini Pacifiers Kūdikio Dušas Šalis Žaidimas Apdailos Džiaugtis, Aišku, Spalvas

Aprašymas: Galima naudoti dekoracijas, Tortas/Taurė Pyragai Rėžtuvės, Pakuočių, Už Krepšiai/Dėžės, Žaidimai, ir daug kitos paskirties. Paslaugų teikimo sąlygas Pristatymas 1)Pristatymas bus surengtas per 7 dienas po apmokėjimo 2)Visos prekės gali būti vežamos tik pristatymo adresą, kurį jūs nurodėte. 3)įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas Mes siūlome

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai