M12 Tris Laidas DC PNP NO 5mm atstumo matavimo capacitive artumo jungiklis jutiklis - LJC12A3-5-Z/BX

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€7.96

€8.38

-5 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Prekės Informacija

Matmenys M12 Aptikimo atstumas 1-5mm Matmenų brėžinys Modelis DC

tipas PNP NO LJC12A3-5-Z/BX NC LJC12A3-5-Z/AX NO+NC PNP NO LJC12A3-5-Z/PAGAL NC LJC12A3-5-Z/AY NO+NC Dviejų laidininkų NO NC AC

tipo, Dviejų laidininkų NO NC Trijų laidų NO+NC

Įrengimas

Programos legenda

Pristatymas

Pasaulinė laivybos . ( Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO)

2 , užsakymų apdorojimo, laiku patvirtinus mokėjimą .

3 , Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą .

Nuotrauka 4 nėra parodyta faktinė projekto , nuoroda tik .

5 , paslaugų teikimo, vežimo metu , išskyrus savaitgalius ir švenčių dienomis, jeigu vežėjas . Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną .

6 , jei negavote apmokėjimo per 30 dienų nuo prekių pristatymo, susisiekite su mumis. Mes patikrinti prekių ir susisieksime su jumis su atsakymą kaip įmanoma greičiau . Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas !

7 ,, dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų , mes pasirinkti, greitas pristatymas iš mūsų pirmą sandėlyje laivybos savo daiktus.

Grįžti / Grąžinimo Politika

1 , jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir grįžti nuo tos dienos, kurią jis gauna per 30 dienų. Jei šis produktas savo turimą daugiau nei 7 dienos , yra laikoma, naudojama ir mes negalime išduoti grąžinamosios išmokos arba mainus jums. Išimčių nėra ! Abiejų pusių padengti transportavimo išlaidas yra pusė pardavėjo ir pirkėjo .

2 Visos prekės turi būti grąžinamos originalioje pakuotėje , vežimo sekimo numerį, jūs turite, jei mums , konkrečios priežasties grąžinimo, jūsų pox

3 , mes grąžinsime visą savo pasiūlymo sumą , į savo pradinę būseną, gautos prekės pakuotės ir apima visos dalys ir priedai , per pirkėjai ir pardavėjai norėdami atšaukti operaciją iš Salve.lt 's . Arba, galite pasirinkti, kad pakeisti .

4 , mes padengti visas siuntimo išlaidas , jei prekė (- s) ( yra ) ne taip, kaip reklamuojama .

Garantija

Ribota Garantija 1.12 mėnesio produkcijos gaminius su trūkumais, derinimo ( neįskaitant žalos ir / ar gavęs netinkamo naudojimo projektas ) . Priedai, ateina su 3 mėnesių garantinis laikotarpis .

2 , su defektais produktai turi būti pranešta ir grąžintos per garantijos terminą ( originalioje pakuotėje , jei įmanoma ) . Jūs turite mums pasakyti, kas neigiama yra tai , duok mums savo užsakymo numerio. Mes ne remonto pakeitimo elementai garantinis laikas pasibaigęs,.

3 , tam, kad jūs Salve.lt susitarti dėl politikos išvardyti visi aukščiau !

Atsiliepimai

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo ! Atsiliepimai yra labai svarbus. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus, neigiamas grįžtamasis ryšys arba atidaryti bet kokį ginčą svetainėje, kad mes galime sėkmingai išspręsti jūsų problemą.

Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Jungiklio Tipas Arti Jungiklis
Modelio Numeris LJC12A3-5-Z/BX
Savybės Arti Jungiklis
Sertifikavimo BMK
Elemento Tipas Jungikliai
Garantija Vienas šimtas tūkstančių

Parašyti atsiliepimą

M12 Tris Laidas DC PNP NO 5mm atstumo matavimo capacitive artumo jungiklis jutiklis - LJC12A3-5-Z/BX

M12 Tris Laidas DC PNP NO 5mm atstumo matavimo capacitive artumo jungiklis jutiklis - LJC12A3-5-Z/BX

Prekės Informacija Matmenys M12 Aptikimo atstumas 1-5mm Matmenų brėžinys Modelis DC tipas PNP NO LJC12A3-5-Z/BX NC LJC12A3-5-Z/AX NO+NC PNP NO LJC12A3-5-Z/PAGAL NC LJC12A3-5-Z/AY NO+NC Dviejų laidininkų NO NC AC tipo, Dviejų laidininkų NO NC Trijų laidų NO+NC Įrengimas Programos legenda Pristatymas Pasaulinė laivybos . ( Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai