Skirtingų stilių, kaukolė ženklelis Drabužių Geležies Išsiuvinėti Appliques "PASIDARYK pats" Drabužiai, Aksesuarai Pleistras Drabužių Audinio Ženkliukai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.16

€0.21

-23 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

pirkėjų rodyti

Mes turime dviejų rūšių pleistrai (Hot Melt Klijais arba Siuvimo). Prašome būti atidiems, pasirinkti, kurių vienas atitinka jūsų poreikius. ( Jei tai yra Siuvimo pleistras. Aš specialiai nurodyti "Siūti ant pleistro"spalvos variantas. )

Kaip naudoti ( ši dalis TIK Karšto Lydalo Klijai )

(1) imti siuvinėjimo pleistrai ir kelnes (drabužiai/bags/batai/knygos/kitos plaukiojančios priemonės, kurios bus išlyginti, ant. Parengti geležies.

(2) Valyti dalį, kurią ketina būti išlyginti, ant. Uždėkite pleistrą ant dešinėje. Įdėti pusėje su šilumos antspaudas pagrindo tiesiai į kelnes.

(3) Ir prašome nustatyti temperatūros lygintuvu tinkamą laipsnį. Tada Geležies pleistras ant jėga, atgal ir į priekį, maždaug 15 sekundžių.

(4) Po pleistro virsta šalta, patikrinti, ar jis yra fiksuotas tvirtai. Jei ne, bandykite dar kartą aukščiau pačiais būdais.

Kitokios dėmės, reikia siūti.

Atkreipkite dėmesį: Šis pleistras tik gali būti ranka prisiūta

Naudojimo paskirtis:

A) Gali būti siuvami mėgstamą maišelį, kad savo "PASIDARYK pats" kūrybiškumas, elegantiškas ir stilingas.

B) Vaikams, drabužiai kabo blogai, sunkiai, jūs galite naudoti ją užpildyti skyles, padengti iki dėmės.

C) Yra neištrinama dėmes ant drabužių, galite klijuoti pleistrai padengti.

D) Drabužiai jaustis monotoniškas; galite pasirinkti asmeninį lipdukai audinio papuošti dress up yra ne tas pats.

Vežimas: Jei jums reikia daug įvairių stilių.

Prašome įrašyti iš viso elementus, jums reikia į pirkinių krepšelį pirma, po to, kai jūs pasirinkite visus elementus, galite mokėti už prekes, jums reikia vienoje tvarka kartu į pirkinių krepšelį (ne mokėti po vieną). Taigi, jums tiesiog reikia mokėti, laivybos mokestis tik vieną kartą.

Vežimo Būdas:

Mes teikiame ekonomiškas pristatymas per China post internete reguliariai užsakymus, kuri yra savotiškas laivybos metodą, pripažino Ali-express". ( Jei turite specialių poreikių apie laivybos metodas, ar norite siųsti, greičiau pristatymo, mes taip pat galime pasiūlyti DHL, Epacket ar AVS, tačiau jums reikia mokėti papildomai, laivybos mokestis, tiesiog pasirinkite vieną iš karto laivybos variantas. Mes išvardyti visus metodus ir mokestis laivybos variantas )

Paprastai užsakymai bus išsiųsti per 24 valandas nuo mokėjimo, atvykstančių, bet šeštadienį, siuntėjas turi atostogų, mes išplėsti vieną darbo dieną siųsti sklypo.

Laivybos Laikas:

Ji paprastai trunka apie 15 darbo dienų iki JAV ir daugelyje šalių ir 20-35 darbo dienų pasaulyje (Ispanija, Brazilija, gali užtrukti ilgiau laiko nei JAV). Jūs galite pamatyti, pristatymo laikas, kai galite pasirinkti pristatymo būdą. Kaip ir Rusijoje , galbūt reikia daugiau laiko, mes turime nustatyti, pristatymo laikas 50 darbo dienų, jei jūs norite gauti siuntinių kuo greičiau, aš siūlau jums gali pasirinkti Epacket, todėl jūs galite gauti netrukus. (Prašome neatidaryti ginčo lengvai, galite susisiekti su manimi pirma kokia problema turite.)

Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės dėl bet kokių muitų ar atidėti mokesčių, kaip tranzito laikas labai priklauso ir yra skiriamos Vietos Pašto Paslauga. Dėkojame už jūsų supratimą.

Mokėjimo Terminai

Mes paramos mokėjimo sąlyginio Deponavimo per Salve.lt, kredito kortelės yra GERAI.

Paprastai užsakymai bus išsiųsti per 24 valandas nuo mokėjimo, atvykstančių, bet šeštadienį, siuntėjas turi atostogų, mes išplėsti vieną darbo dieną siųsti sklypo.

Komunikacijos ir Atsiliepimai

Prašome susisiekti su mumis el. paštu į visus klausimus. Mes padarysime viską, kad atsakyti į visus laiškus per vieną darbo dieną.

Jei esate nepatenkinti mūsų paslaugomis, Prašome palikti teigiamą atsiliepimą mums. Jei yra kažkas negerai, Prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes stengiamės tiekti 100% patenkintas paslauga.

Mes įkelti naują dizaino reguliariai, jei jums patinka mūsų produktus, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje į savo parduotuvių sąrašą, gauti atnaujinimas mūsų nauji produktai.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 12cm x 18cm x 5cm (4.72in x 7.09in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.01kg (0.02lb.)
Funkcija rankų darbo
Produkto Tipas Lopai
Kiekis 1PCS
Technics Appliqued
Modelio Numeris C106-C5398
Dydis Kaip paveikslų paroda
Stilius Geležies-Dėl
Orgin Kinija

Parašyti atsiliepimą

Skirtingų stilių, kaukolė ženklelis Drabužių Geležies Išsiuvinėti Appliques

Skirtingų stilių, kaukolė ženklelis Drabužių Geležies Išsiuvinėti Appliques "PASIDARYK pats" Drabužiai, Aksesuarai Pleistras Drabužių Audinio Ženkliukai

pirkėjų rodyti Mes turime dviejų rūšių pleistrai (Hot Melt Klijais arba Siuvimo). Prašome būti atidiems, pasirinkti, kurių vienas atitinka jūsų poreikius. ( Jei tai yra Siuvimo pleistras. Aš specialiai nurodyti Siūti ant pleistro spalvos variantas. ) Kaip naudoti ( ši dalis TIK Karšto Lydalo Klijai ) (1) imti siuvinėjimo pleistrai ir kelnes (drabužiai/bags/batai/knygos/kitos plaukiojančios

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai