TCS34725 RGB Spalvų Jutiklis su ir SPINDULIŲ Filtras ir Baltas LED, dėl minėto sprendimo Arduino UNO R3

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.04

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

USD 6 /vnt.

RGB Spalvų Jutiklis su ir SPINDULIŲ Filtras ir Baltas LED TCS34725 už Arduino UNO R3

Aprašymas:

Savo elektroniką, dabar gali pamatyti nuostabių spalvų su šiuo gražių spalvų šviesos jutiklis. Mes nustatėme, kad geriausias spalvų jutiklis rinkoje, TCS34725, kuri yra RGB ir Aiškios šviesos jutimo elementai. Ir SPINDULIŲ blokavimo filtras, integruota on-chip ir lokalinių spalvų jutimo fotodiodų, sumažina SPINDULIŲ spektro komponentas, įeinantis šviesos ir leidžia spalva matavimus, tiksliai. Filtro reiškia, kad jūs gausite daug tikriau spalva, nei dauguma jutikliai, nes žmonės nemato IR. Jutiklis taip pat turi neįtikėtiną 3,800,000:1 dinaminis diapazonas su reguliuojamu integracijos laiką ir gauti, todėl tinka naudoti už tamsioje stiklo.

Mes pridėti remiant schema, taip pat, pvz., 3.3 V reguliatorius, todėl jūs galite galia breakout su 3-5VDC saugiai ir lygis, perkeliant už I2C smeigtukai, todėl jie gali būti naudojami su 3.3 V arba 5V logika. Galiausiai, mes nurodėme, gražus neutralus 4150°K temperatūros LED su MOSFET driver borto apšviesti, ką jūs bandote prasme. LED gali būti lengvai įjungti ir išjungti, bet loginio lygio išėjimo.

Prisijungti prie bet kurio mikrovaldiklis su I2C ir mūsų kodo pavyzdys bus greitai jums vyksta su 4 kanalų rodmenys. Mes apimti kai kurias kodo pavyzdys aptikti lux šviesos ir temperatūros, kad mes snagged iš eval valdybos programinės įrangos.

Arduino Laidų:

5V -> VIN

GND -> GND

SDA -> SDA

SCL -> SCL

Dokumento nuorodą https://www.adrive.com/public/rCgaSF/FZ2432-GY-TCS34725.rar

Pakuotė:

1 X RGB Spalvų Jutiklis su ir SPINDULIŲ Filtras

SHENZHEN CAIZHIXING ELEKTRONINIŲ CO.,LTD " yra pirmaujanti nepriklausoma platintojas elektroninių komponentų Kinijoje,kuri specializuojasi tarnauja pirmaujančių OEM/ODM/CEM elektroninių gamina su tiekti Aktyviosios Dalys (Mikroschemos, Atminties, Mikroschemos, Diodai ir Tranzistoriai ir kt.) ir Pasyviosios dalys (Kondensatoriai, Rezistoriai ir Induktyvumo ritės ir kt.)...

Pakuotės Svoris 0.02kg (0.04lb.)
Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Maitinimo Įtampa .
Darbinė temperatūra Nuo -40°-+85°
Tipas ELEKTRONINIS MODULIS
Prašymas eksperimentinių modulių
Išsklaidymo Galia .
Modelio Numeris TCS34725
Sąlyga NAUJAS
Prekės Pavadinimas WAVGAT

Parašyti atsiliepimą

TCS34725 RGB Spalvų Jutiklis su ir SPINDULIŲ Filtras ir Baltas LED, dėl minėto sprendimo Arduino UNO R3

TCS34725 RGB Spalvų Jutiklis su ir SPINDULIŲ Filtras ir Baltas LED, dėl minėto sprendimo Arduino UNO R3

USD 6 /vnt. RGB Spalvų Jutiklis su ir SPINDULIŲ Filtras ir Baltas LED TCS34725 už Arduino UNO R3 Aprašymas: Savo elektroniką, dabar gali pamatyti nuostabių spalvų su šiuo gražių spalvų šviesos jutiklis. Mes nustatėme, kad geriausias spalvų jutiklis rinkoje, TCS34725, kuri yra RGB ir Aiškios šviesos jutimo elementai. Ir SPINDULIŲ blokavimo filtras, integruota on-chip ir lokalinių spalvų

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai